Професионални серии за коса - тема 99

• 60 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Вивче, жива да си  Hug Съвсем бях забравила за Себорал, а преди доста го ползвах. Ще пробвам и с чаеното дърво, малко ме притеснява да не доизсуши положението, но ще бъда пестелива. Друго, за което се сетих е да добавя и малко маска на Фитокод в маслата преди да ги наненса на скалпа.
В този ред на мисли се сетих за нещо, което мернах в темите назад, че нали тези дни ги опатках последните две. Четох, че си правите разни серумчета и ми направи впечатление, че се смесват масла, гел от алое и т.н. с водни части. Правете си ги за еднократни дози, че каквото и да се смеси с вода, запчова рзвитието на разни нежелани "приятели" вътре. Не помня дали ги правите за повече ползвания, но да си кажа  Peace   Hug

# 151
  • София
Пу, Дели, аз съм си направила една конска доза ...  Blush  Ще капна някоя капка чаено дърво вътре, за дезинфекция на емулсията  Mr. Green

Буби, не че не ми е харесала течната коса, просто моята коса вече е здрава и лъскава и мисля, че съм достигнала максимума като косъм и състояние, а не че косата на Вела е лоша. Напротив, прекрасен продукт, за изтощена коса мисля, че наистина ще върши чудеса, просто моята не е такава (вече, благодарение на тази тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ) и затова  Hug

# 152
Привет момичета  Hug . Аз също си мисля, че косата ми особено откакто спрях с изсветляването и боядисването, вече е съвсем здрава и трудно бих намерила преобразяващи продукти...но вчера нали правих МШ терапията и сега определено съм супер доволна и се оказа, че все пак можело да е по-добре  Laughing .
Бубка, аз нали ти препоръчах и Редкен шампоана на моят мъж, сега да спомена, че е ментов, щом на мъжа ти не му допада аромата, не го купувай.Много  Hug

# 153
  • Варна
Момичета ,аз установих ,че хидратация много не ми трябва .С протеина косата е къде къде по-хубава ,обемна,плътна и тежка . Та моля ви споделете  изпробвани балансиращи серии?!  Hug

# 154
Бубе, възможно е, но едва ли, все щеше да ми се иска да пробвам и друго,за да съм сигурна Mr. Green Иначе не всички хубави неща размених, заради лош ефект при мен, просто наистина страшно мразя натрупване, и след това мешането на много марки. Crazy
Ефекта от вчера с минимайзъра продължава и днес, много гладка коса, и все още подвижна, макар да личи в корена, че е за миене. По отзиви на Епонка съм се навила и на термо-крема за изправяне. Whistling

# 155
Момичета ,аз установих ,че хидратация много не ми трябва .С протеина косата е къде къде по-хубава ,обемна,плътна и тежка . Та моля ви споделете  изпробвани балансиращи серии?!  Hug
Деска, моята коса също от много време предпочита протеин. Защо търсиш балансирана серия, щом косата ти има нужда от протеин, тя ще ти се стори посредствена. Вземи си протеинова добра /Редкен Екстрийм, Архитект, Джойко К-Рак .../ и една добра хидратираща /Термичните на Керастаз.../ и просто ползвай по-често протеинови и по-рядко хидратация, но си имай и двете  Hug.

# 156
deliberation - Горещо ти препоръчвам Напура за проблема със скалпа. Моя скалп е чувствителен, винаги съм имала сърбеж и разраняване дори. От едни продукти повече, от други по-малко. Последно се раздразни страшно много от Наши арган, дори се появи слаб пърхут. Взех си NAPURA S|6 Active, излекувах скалпа, регулира омазняването, допълнително получавам обем в корените  Simple Smile. Сега редувам с балансиращ PH нивото NAPURA S|7 PH и Шампоан за възстановяване на фоликулите NAPURA S|00 Stamigen, прекрасно се чувствам с тях  Grinning Дължините мия с другите шампоани.
 А сега да е запиша на въпросите:
1. Като цяло рядко ползвам преса и маша, може би 2 или три пъти годишно по поводи. Сешоар... я ползвам веднъж годишно я не. Поради тази причина не съм си купувала, а ползвам един много стар, който е бил на майка ми, видях че го има и в Ретро Музея във Варна  Embarassed Laughing Laughing #Crazy..но го ползвам ако се наложи, въпреки, че само ми повява  Simple Smile
 Имам ето тази преса за изправяне и къдрене на Ремингтън, доволна съм :
Скрит текст:
И ето тази маша Бейбилис, също много доволна:
Скрит текст:
Имам и терапевтична преса от скоро, ползвана два пъти до момента, та още нямам наблюдения.
2.Иска ми се да си купя четката на Ровента, но се притеснявам, че ще ми прави фризи косата...Искам и сешоар да си купя, понеже искам да правя терапии, при които след това косата трябва или да се нагрява или да се суши със сешоар...а с моя няма как да нагрея  Laughing
3. Признавам, Джойко не съм ползвала, не съм купувала още. До скоро бях в период, в който исках да опозная косата си, да разбера какво иска. До момента оставам с впечатление, че косата ми "обича", както казвате протеин и има нужда именно от него. Какво ще препоръчате като по-силен протеин-Джойко Кпак, Редкен Екстрийм или Кюн Кератин ?  Heart Eyes

# 157
  • Варна
Мерси ,Сети ! Така ще направя . Hug

# 158
deliberation - Горещо ти препоръчвам Напура за проблема със скалпа. Моя скалп е чувствителен, винаги съм имала сърбеж и разраняване дори. От едни продукти повече, от други по-малко. Последно се раздразни страшно много от Наши арган, дори се появи слаб пърхут. Взех си NAPURA S|6 Active, излекувах скалпа, регулира омазняването, допълнително получавам обем в корените  Simple Smile. Сега редувам с балансиращ PH нивото NAPURA S|7 PH
+1и от мен за тези двата шампоана, най-добре успокояващите и балансиращи скалпа Peace след тях е този на ФК за чувствителен скалп, но Напура са по-ефикасни по моя опит.

# 159
  • Велико Търново
Мацата, Секси-то за обем изобщо не утежнява, бустера го нанасям близо до корените, но не слагам на скалпа. Абе, най-добре ми драсни на лични, да ти пратя проби и да разбереш усещането Wink

Вчера отново направих любима комбинация/ДПШ на Лейбъл М + хидратиращата маска на Марокан/ - отличен резултат Heart Eyes Честно да ви кажа, напоследък наблягам само на тази марка - отразява се повече от чудесно на косата ми. Ама пусто, изкушавам се от червената серия Про файбър ooooh!
Блазе ви, че можете да си позволите да не се боядисвате...аз толкова съм се прошарила вече, че е абсурд да остана и месец без боя - наблягам уж на по-леките и безвредни, но пък цветът не е така издръжлив и траен. Моля отново, дамите, боядисващи се в натурално русо, да ми препоръчат марка,номер боя, от която са доволни, не им раздразнява скалпа и не им скапва косата Grinning

Креми, аз съм ползвала Джойко и Редкен - първият ми  е една идея по-пресушаващ от Редкен, но като цяло и двата протеини са нежни, косата не става суха като слама Wink Кюн не съм ползвала.

# 160
Може ли мнение за серията  чувствителен скалп на Кюн и ФК тонера за чувствителен скалп ?   Hug

# 161
  • Пловдив
Мацата, Секси-то за обем изобщо не утежнява, бустера го нанасям близо до корените, но не слагам на скалпа. Абе, най-добре ми драсни на лични, да ти пратя проби и да разбереш усещането Wink

Вчера отново направих любима комбинация/ДПШ на Лейбъл М + хидратиращата маска на Марокан/ - отличен резултат Heart Eyes Честно да ви кажа, напоследък наблягам само на тази марка - отразява се повече от чудесно на косата ми. Ама пусто, изкушавам се от червената серия Про файбър ooooh!
Блазе ви, че можете да си позволите да не се боядисвате...аз толкова съм се прошарила вече, че е абсурд да остана и месец без боя - наблягам уж на по-леките и безвредни, но пък цветът не е така издръжлив и траен. Моля отново, дамите, боядисващи се в натурално русо, да ми препоръчат марка,номер боя, от която са доволни, не им раздразнява скалпа и не им скапва косата Grinning

Креми, аз съм ползвала Джойко и Редкен - първият ми  е една идея по-пресушаващ от Редкен, но като цяло и двата протеини са нежни, косата не става суха като слама Wink Кюн не съм ползвала.
Аз съм с чувствителен скалп и тънък косъм на мен боите на Кюн ми се отразява страхотно без да пресуши и увреди.Фризьора ми разбърква комбинация според моето желание и за номер не мога да помогна.

# 162
Може ли мнение за серията  чувствителен скалп на Кюн и ФК тонера за чувствителен скалп ?   Hug
Аз съм ползвала Кюн за чувствителен скалп. Раздразнението и сърбежа намаляха, но не изчезна до изразходването на продукта, което за мен означава без ефект. Crossing Arms На ФК ползвам хидратиращия тоник за растеж, не ми дразни скалпа, но този, за който питаш на съм ползвала.

# 163
Виви,утре и аз ще я пробвам тази течна коса!И като се сдобия с едно косище,ще видите вие  Mr. Green Ще стане Юхуууу  Laughing
СЕТИ,проверих шампоана на Редкен за мъже веднага като ми го препоръча.За съжаление ментата ме спря.Затова поръчах не от типично мъжка серия.Обаче моичкия така се израдва да чуе че му подарявам Секси хеър  Laughing Не че ги знае...Ама се почувства толкова важен  Mr. Green Като пробва ще споделя какво мисли  Peace

ЛИНДЕ,май всички сме така..Все търсим и търсим идеалните продукти  Hug

ДНЕС се отказах от експеримент и заложих на ДПШ алтерна+кенди маската анти фриз+термо спрея алтерна кенди.Резултата,както винаги,повече от отличен  Heart Eyes Чиста,ухаеща прекрасно коса!Скалпа ми е спокоен и освободен от натрупаните продукти по него(това при мен има кофти последици).

# 164

Veli на ФК тонера за чувствителен скалп си го купих на скоро и мога да заявя, че е много добър и ефикасен  Heart Eyes. Усетя ли сърбеж по скалпа го нанасям на мястото на което ме сърби и веднага успокоява  Peace

Общи условия

Активация на акаунт