Професионални серии за коса - тема 99

• 60 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бисквитче, опитай балсамчетата на Леганза и някои по-щадящи уж къни, които имат цвят. Например този месец гледам в Лили са намалени къните Хербал тайм ... нямат разните му там химии уж, но не съм им чела съдържанието на опаковката, тази седмица ще обърна внимание. Определено косата без боя е съвсем друга, а представям си след повече време без боя. Аз имам много бяла коса, едно 25 % съм бяла. С къна и балсамчетата на Леганза поддържам абсолютно приличен вид, без прошарени корени.

Бубе, за майтап да ви споделя, моя мъж вика на Секси хеър продуктите - "Секси ХАИР" (нарочно ) от турското хаир - (като прочетеш дословно на БГ хеър е хАИр) и така ме бъзика с тая серия, че не мога да ви опиша  hahaha Секси хаИр та Секси хАир  Joy

# 166
  • вкъщи
Здравейте момичета! Някой ползвал ли е продукти на ОSMO? Професионални ли се водят?

# 167
  • Пловдив
Аз съм ползвала тази маска http://eu.feelunique.com/p/Osmo-Intensive-Deep-Repair-Mask-100ml, но ми идваше много слаба, дори по-слаба от балсам.
Спомням си, че Алена много я хвалеше, но за моята плътна коса не беше подходяща.

# 168
Аз съм ползвала Osmo. Хидратиращата серия ми беше много недостатъчна, шампоанът приятен, нежен, неагресивен, но нищо повече. Маската неразплитаща, много слаба, неикономична и недостатъчно хидратираща при мен. С тънък косъм съм, изсветлявах се, когато ги ползвах, впечатлението ми беше, че не са нищо особено. Ползвала съм и едно олио с арган - също посредствено ми беше.

# 169
Днес втори ден след ползването на течната коса на Вела и косата ми е доста суха по дължините... Като се замисля надали се дължи на самия продукт, а по-скоро на това, че след него не сложих маска или балсам, а това е пагубно за моята суха коса... Laughing Другия път ще пробвам след течната коса да нанеса и маска, да видим дали пак ще стане суха... Мисля си, че течната коса не е силен продукт и за много сухи или третирани коси само тя идва слаба. Поне при мен е така.. Или и комбинацията й с протеинов (при мен бе балансиран) шампоан за коси, които са чувствителни на протеин, ще води до сухота... Thinking
Между другото днес я пробвах и на дългата коса на дъщеря ми, която не е третирана, но се заплита доста и при нея не "сработи" достатъчно убедително... Mr. Green

# 170
  • Велико Търново
astravera, благодаря ти за препоръките  bouquet ще потърся някой салон, който работи с Кюн и да разгледам каталога им.
Вивче, пробвала съм с тези къни - зеленее ми косата от тях ooooh! дори след като известно време/4-5 месеца/ бях само на къна, фризьорката ми все ме питаше какво си слагам на косата, че имам зелен оттенък Laughing Косъмът ми е с русо-меден цвят, и явно в съчетание с къната, придобива.. Sick

# 171
Моля за мнение, кой двата ДПШ да си избера на Лейбъл М или на Медисютикълс ? Благодаря  bouquet

# 172
  • Велико Търново
Който и за избереш, няма да сбъркаш Wink -аз харесвам и двата.

# 173
Бубе, за майтап да ви споделя, моя мъж вика на Секси хеър продуктите - "Секси ХАИР" (нарочно ) от турското хаир - (като прочетеш дословно на БГ хеър е хАИр) и така ме бъзика с тая серия, че не мога да ви опиша  hahaha Секси хаИр та Секси хАир  Joy
Ах тези мъже  hahaha  Joy

# 174
  • Пловдив
Бисквитка,ти проблем със скалпа ли имаш или правиш алергия от боята?

# 175
Момичета сега като няма в Арлен Наши откъде поръчвате?Интересуват ме по-специално ампулите, тъй като много ми харесват Simple Smile

# 176
Има си ги в Арлен - поръчай по имейл или телефон.  Peace

# 177
Аз съм ползвала тази маска http://eu.feelunique.com/p/Osmo-Intensive-Deep-Repair-Mask-100ml, но ми идваше много слаба, дори по-слаба от балсам.
Спомням си, че Алена много я хвалеше, но за моята плътна коса не беше подходяща.
И аз така, слабичка ми беше, но иначе е много хубава маска. Сестра ми я пробва и и беше супер.

Май само аз не отмих течната коса. Защо всъщност я отмивате?

# 178
  • София
Аз много харесвам хидратиращата маска на Осмо.  Heart Eyes За моята финна коса е достатъчна. Скоро дори я купих за трети път, което много рядко ми се случва.  Grinning

# 179
Момичета имам въпрос към вас bouquet Търся си нещо оформящо за къдрици/леки чупки на косата, че отдолу е бухнала. Гледах оформящия крем на Sexy hair? Какво ще кажета? Приемам и други предложения, до около 30 лв. Мерси предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт