Професионални серии за коса - тема 99

• 60 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
За мен кератиновите Наши и Редкен екстрийм са много различни.От Редкен косата ми ставаше перушинеста,хвърчаща и ужасно мека,а от Кератина на Наши стегната и подредена.

# 196
При мен с кератина на наши косата става много гладка, без да е суха, но запазва плътност. Шампоана обаче много ми премива.

# 197
Уф, за Кератиновите Чи описвах, не Наши, моя грешка  ooooh!

# 198
melina565, благодаря ти за идеята за нийм, даже май имам някъде из запасите с билки, ще пробвам  Hug
Скрит текст:
А доволна ли си от продуктите на Desert Essence? Гледах ги в айхърб и им се чудех.

armira и аз се нареждам на опашка за щадящата боя, че отдавна търся нещо такова за майка ми  Peace

# 199
  • Бургас / София
Мацата и аз благодаря за доверието . Аз не пиша много в темата, защото не използвам нови продукти, когато намеря точната комбинация си продължавам с нея иначе като пробвам нещо ново веднага се включвам с коментар, нямам време да правя маски и специални грижи за скалпа преди имах, но косата ми видимо се подобри от Про Файбър и сега само нея използвам, няма насищане косата. Напоследък мия с червеният Про Файбър + мостра от маската имам която ми стига доволно поне за няколко пъти + серума червеният Про Файбър + олиото на Марокан резултат обемна и подредена коса с чупки, а като и сложа и пяна на вторият ден става уникална все едно с маша съм минавала . Доволна съм от пяната на Йожен Перма бях си е взела на 50 процента от черният петък  Heart Eyes

# 200
  • Бургас/Пз
Уф, за Кератиновите Чи описвах, не Наши, моя грешка  ooooh!
Не, не, не е грешка, напротив сега ще знам и за Чи-то  Hug  Hug

....... но усетих, че е силно протеинова. Пресуши ми дължините.
След това се омазах хубаво, с бамбуковата терапия на Алфапарф, завих косата с найлонова шапка и кърпа и постоях така два-три часа, като нагрявах около 15 мин. със сешоар.
... Не мога да се преборя с това накъсване и това е.
Точно дължините и на мен са ми сухи, но като цяло мога да кажа, че ми хареса този шампоан.
Може ли линк към тази бамбукова серия Simple Smile

За накъсването пробвай ампулите на Наши Рипеър. Ако искаш тук са по 6лв, мога да ти изпратя Simple Smile  Hug Peace

# 201
  • Бургас / София
Момичета майка ми си боядиса косата кестеняво червеникаво какви грижи да си вземе за запазване на цвета и подхранване? Мисля да и препоръчам на Керастас Хрома Каптив и бустер от същата серия, също така мисля и за шампоаните на Лакме  Rolling Eyes

# 202
  • Пловдив

За накъсването пробвай ампулите на Наши Рипеър. Ако искаш тук са по 6лв, мога да ти изпратя Simple Smile  Hug Peace
Къде в Б-с са по 6лв?

# 203
  • Чукарландия
....... но усетих, че е силно протеинова. Пресуши ми дължините.
След това се омазах хубаво, с бамбуковата терапия на Алфапарф, завих косата с найлонова шапка и кърпа и постоях така два-три часа, като нагрявах около 15 мин. със сешоар.
... Не мога да се преборя с това накъсване и това е.
Точно дължините и на мен са ми сухи, но като цяло мога да кажа, че ми хареса този шампоан.
Може ли линк към тази бамбукова серия Simple Smile

За накъсването пробвай ампулите на Наши Рипеър. Ако искаш тук са по 6лв, мога да ти изпратя Simple Smile  Hug Peace

Спряха я от производство тази бамбукова серия. Иначе е страхотна. Протеинова терапия. Една ампула се смесва с 2 с.л. от маската. Ето ампулите:

и маската:

За накъсването си взех ампулите на Наши Рипеър. Ползвам седмично по една ампула. Три ампули съм използвала досега, но все още ефект - никакъв. Дали трябва да ги ползвам по-често (на всяко миене примерно), за да има ефект?!? newsm78

# 204
  • Бургас/Пз
За накъсването си взех ампулите на Наши Рипеър. Ползвам седмично по една ампула. Три ампули съм използвала досега, но все още ефект - никакъв. Дали трябва да ги ползвам по-често (на всяко миене примерно), за да има ефект?!? newsm78

Благодаря, много е гадно като вземат да спират хубави и качествени продукти  Confused

Няма нужда да ги ползваш по-често, дори в самата книжка на продуктите си пише , че се ползват 1 път седмично, а може и по-рядко. Може би трябва по-дълго време , за да се появи ефекта при теб. Слагай повече термозащита, аз понякога слагам по два термопродукта, все ми се струват недостатъчни.  Simple Smile

# 205
  • Чукарландия

Благодаря, много е гадно като вземат да спират хубави и качествени продукти  Confused

Няма нужда да ги ползваш по-често, дори в самата книжка на продуктите си пише , че се ползват 1 път седмично, а може и по-рядко. Може би трябва по-дълго време , за да се появи ефекта при теб. Слагай повече термозащита, аз понякога слагам по два термопродукта, все ми се струват недостатъчни.  Simple Smile

Слагам минимум три термозащити: крем, серум и спрей...  Joy
Явно трябва по-дълъг период на ползване, да. Peace

# 206
Оу, за моята коса кератиновите Чи и Редкен екстрийм нямат нищо общо!

Редкен ми беше посредствен протеин. Много започна да ми се разхвързава косата от него и да седи една такава никаква. Нито заздравяване, нито уплътняване, нищо не усетих от серията. А кератиновите Чита са страшотни за мен. Особено четирите продукта, използвани заедно, много ми уплътняват косъма.  Peace

Бела, пробвай с Наши терапията. Тя има по-силен ефект от ампулите, а двете заедно определено имат синергично действие.

Аз вчера също бях на вълна терапия.  Mr. Green Направих си и тестът с косъма. С няколко косъма, 4, ако трябва да съм точна. 2 от тях се опънаха доста и като отпуснах си се върнаха в нормално състояние. Но като опънах за втори път, разтегнаха се малко и след това се скъсаха. Другите 2 пък се скъсаха веднага без да се разтягват още на първото дърпане. Е това пък какво трябва да значи?  newsm78

Иначе правих това:
- Напура Стамиген в скалпа, Еластисайзер екстрийм по дължините за два часа
- Наши Фито шампоан - първи път почти никаква пяна, втори път нормална пяна
- Наши Фито ампула - нанесох с пулверизатор, минах с терапевтичната преса и почти веднага отмих
- Наши Фито балсам - стоях около час с него

За финиши сложих крема с кимион на Митик Ойл, крема за изглаждане на Милкшейк и Наши олиото.

Резултатът е супер мека, но жива и игрива коса, много заздравена (като прокарам ръка и нямам паднали косми, нещо, което ми се случва рядко, но все по-често, откакто ползвам фито серията и терапията), с много бясък. Единственият минус е, че е фризи, особено отгоре. Но ако продължава да се къса все по-малко и по-малко, както е тръгнало, малко фризи съм готова да преглътна. И опредлено има разлика от сега и предишните ми ползвания на ампулата, тоест преди да си направя терапията фито, тази в трите стъпки.

И показвам днес сутринта как изглеждаше косата:
Скрит текст:

# 207
  • София
Ох, преди да допиша го пуснах  bouquet
Ще редактирам  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 12:08 от Мagnollia

# 208
  • София
Влизам да се оплача от Златна Рибка, може ли да са такива скръндзи, пуснах поръчка в петък и помолих да ми изпратят мостри на определени продукти, познайте дали има нещо, поне да се бяха обадили да попитам дали не искам нещо друго.... не разбирам как е възможно да са толкова зле ориентирани към клиентите си  newsm78

Тържествено обещавам да не поръчвам повече от тях  #Cussing out

# 209
Наде, аз от години страшно лоялно и само от Рибката купувах, чак след черния петък спрях и започнах от Арлен, колкото и да си лоялен, все пак когато разбереш, че е едностранно, по-добре отношенията да приключат  Laughing .Исках да кажа -разбирам те  Hug
Момичета, имам спомен, че някой похвали L`Oreal Professionnel Liss Unlimited , каква е серията, виждам, че има и масла и кератин...?Връщам се да чета и да открия.
А теста с косъмът и аз пробвах, всъщност често го правя, нямам представа до колко е верен, но си е ориентир. Както си усещам косата здрава, дано я задържа в това положение.

Общи условия

Активация на акаунт