Професионални серии за коса - тема 99

• 60 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Казанлък
Момичета, купували ли сте продукти за коса от Feel unique? Има ли възможност да попадна на менте?

# 286
  • София
kati_kz, продуктите са оригинални  Peace

# 287
Момичета, купували ли сте продукти за коса от Feel unique? Има ли възможност да попадна на менте?
Определено не! Това е за мен най-добрия английски сайт за пазаруване.

Честит двоен празник на Джей. Много здраве и щастие желая! Heart Eyes Hug bouquet

# 288
  • Казанлък
Благодаря ви, момичета!

# 289
  • Велико Търново
Джей, честит празник bouquet Много, много да сте усмихнати и щастливи ви пожелавам Hug
Добра колекция си имаш, аз моята я намалих до половина след подобно на твоето разчистване Wink В момента разполагам с обема на Секси хеър, хидратиращата и рипеър серията на Мароканойл, 1 ДПШ на Лейбъл М, 1 на О'райт, отливка от детоксикиращия на Алтерна и детанглъра с цитрус и нероли - туй е то Whistling

Сити, аз бих ти препоръчала Хрома на Керастаз - бях подарила преди време на майка ми, много й допадна, особено блясъкът, който има косата Simple Smile

# 290
  • Sofia, Bulgaria
marcela1,Благодаря Hug

# 291
Честит двоен празник, Джей! Да сте живи, здрави и много обичани.
Хич не ти е малка колекцията 😀 пък си имаш и помощтничка да я харчите по-бързо. Ето и поводи за нови красоти.

Епона, страхотна коса!
Не съм се подстригвала от октомври месец и сама, където видя цъфнало режа. Снощи си вдигнах косата пред огледалото отзад дето не виждам и хоп  цъфнало. И най- интересното е,че резнах 2 см.от цъфналото и косъма пак стоеше раздвоен. Толкова искам дълга коса, но ще играе нощицата въпросът е до къде.
Според вас на какво можре да се дължи това да режа и пак цъфнало да има?

# 292
  • Чукарландия
Благодаря, green_eyes14! bouquet

# 293
  • София
Джейче  Hug   newsm51 newsm59 bigdance2 bdbaloni

Да сте щастливи и красиви дългокоски  Hug

---------------------------------
Линде ще ти отсипя да пробваш, пък да видим дали ще подновиш поръчката.  Hug

--------------------------------
Искам да споделя мнение за два нови продукта, които ползвах последния път. Линда е писала за единия - Минимайзера на Филип Кингсли.

Миналата събота и неделя бях на място с гореща вода, сауна и парна баня и се възползвах максимално - най-вече с оглед факта, че съм пред боядисване.

Намазах смес от Еластисайзер  и масла, намокрих обилно косата и минах с терапевтичната преса. После се мушнах в сауната с кърпа на главата. Седях три пъти по 15 минути, после в горещия басейн (без да мокря косата) и после в парната баня около 30 минути - без кърпа. Измих косата с Шу Уемура Силк Блосъм, която е балансирана към хидратираща серия. След това направих един бъркоч, който се оказа супер успешен. Като основа маската от серията на Шу и един концентрат Керастаз Олео Фюжън. Разбърках добре и течността на концентрата много хубаво се пое от маската - смесиха се идеално. Намазах косата и отново минах с терапевтичната преса. После пак в парната баня за 15-20 минути и влязох да отмивам.
Косата се усещаше толкова хубаво напоена и същевременно плътна, че просто не можех да спра да я пипам. Мокра беше, но беше изключително гладка на пипане.
Това го промених от алчност. Алчност ви казвам  Mr. Green
Пръснах в корените спрея с червена детелина на Алтерна, а след като направих лек масаж пръснах от Максимайзера на Филип Кингсли в корените. Това е спрейче воднисто и сравнително леко. Не му знам степента на фиксация - има такава, но не е силно лепнещо. Леко, бих казала. След това се заех да слагам по дължините от Минимайзера на Филип Кингсли. И понеже както споменах съм си алчничка изпомпах веднъж пълна помпичка (лек млечнобял редичък крем) и намазах половината коса, после още една помпичка на другата половина, после още една... и така пет пъти.  Joy Като се усетих, че пробвам нов продукт, чието действие не познавам вече беше твърде късно.  hahaha Косата се втвърди и започна леко да лепне. Реших, че ще оправя положението с четката Ровента. И да донякъде го оправих, но продукта се усещаше върху косата и не можех да прокарам свободно ръка по нея.
За сметка на това пък обема беше много хубав. Корените не ги усещах, че има продукт по тях и днес - четвърти ден косата не се усеща зацапана в корена. Обема поспадна, защото вчера си бях вързала на опъната конска опашка косата, но ако разроша леко корените веднага се получава повдигане на корените.
За съжаление за Максимайзера не мога да дам адекватно мнение, защото просто не можах да го преценя. Днес ще мия пак косата и то с протеинови продукти, защото ви предстои боя, и ще го пробвам отново, но смятам да цвъкна не повече от една-две помпички на цялата коса. Иначе като натисна помпичката бая голямо количество излиза. Линде ти по колко слагаш на твоята коса?

И сега за демонстрация на обема едно селфи от хотелската баня  Joy Не се смейте, че главата ми е огромна - опитах се да покажа обема, ама в действителност беше по-голям.
Скрит текст:
  bouquet

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 23:35 от Мagnollia

# 294
Здравейте! Взех решение да ползвам само и единствено професионална козметика за косата си от тук нататък колкото и да ми струва това.Омръзна ми да давам пари за хиляди евтинджоци,а косата ми само става по-зле.До скоро страдах от сериозен косопад,спасих се с шампоан и спрей против косопад на Фито.Лошото обаче е,че тези продукти бяха доста агресивни.Косата ми е суха пи принцип,а след тях още повече.Спря да пада,но мйого изсъхна.Сега съм се насочила към CHI -Keratin.Мисля да взема балсам и шампоан.Ползвам и тяхната коприна.Какво,ще ме посъветвате? Подходяща ли е кератиновата серия за много суха,цъфтяща,късаща се коса или да се насоча към друго? Много съм доволна от коприната и затова реших и измиващите продукти да са на тази марка...

# 295
celevra, имаш нужда от силна доза хидратация, протеин към момента не. Боядисваш ли се, тормозиш ли си косата по някакъв начин за да е суха? Виж на първа страница за дълбокоти подхранване.Какъв ти е косъма? Фин/тънък или нормален/плътен или много дебел? Важно е да се уточни за да мога да ти предложа някакви продукти като за начало.

# 296
ХАЙДЕ НА ВАЛЕНТИНСКО НАМАЛЕНИЕ В АРЛЕН!14% С КОД LOVE14...

# 297
  • София
Хм, Магнолия, и аз имам Максимайзера... Ама някакви страхотности не виждам с него. И започвам да подозирам, че е защото си продухвам косата със сешоара набързо, не полагам никакво усилие да я оформя, защото е абсолютно права и без това... И съответно не вдигам корена с максимайзера. Да не говорим, че все си оставям косата донякъде влажна. Явно максимайзера иска работа със сешоара или въпросната ровентска четка. Сега, като си нямам друга работа и ви чета настървено, ще взема да си изровя четката отново ( че е в другото ми жилище) и ще взема да я рзработя... Може пък да вземе и на мен да ми хареса...
ОТ друга страна, максимайзерът повтвърдява косъма и съм виждала ефект, когато съм ползвала продукти заглаждащи, хидратиращи и отнемащи обем. Допускам, че на по-къса коса, например до и окло раменете, би имал повече ефект. Дългата коса тежи надолу и дърпа от обема, дори и да не е гъста и тежка...

Бубка, хубаво намаление  Mr. Green Който се прецака да избърза да си купи нещо миналия месец за 15-те % до края на февруари (т.е. аз) , сега може да премигва само като напраено мишле Simple Smile)))))
И Ензо имат промоция  за празника - пише на някои продукти, че са в "промоция", само дето цените са като без промоция... Mr. Green

# 298
ПРОЛЕТ,нищо не губиш.Ползвала си 15%,а сега е 14%...На сметка си  Wink Понеже намалението е с код,няма как да се комбинират двата кода-новия и стария за 15%.

# 299
  • sofiq
Привет Simple Smile

Може и да е коментирано,но не мога да се върна да прочета всички теми,искам да ви попитам дали сте пробвали нещо от тази марка.Интересуват ме основно маските ,трябра ми богата маска за много сухи и цъфтящи краища.
http://www.enzo.bg/labelm/

Общи условия

Активация на акаунт