Професионални серии за коса - тема 99

• 60 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Инк мама  Heart Eyes и снимките и колекцията.
Скрит текст:
мен ме е срам да ги подредя и снимам щото ще лъсне истината колко съм изперкала  Mr. Green
Виви тук съм душицо  Hug и ти ми липсваше  Heart Eyes
Ловинг на мен леко ми изсушава муса Денсифик,не е нещо свръх,но не съм ползвала на поредни измивания.
Фрейче чудех се какво ще измислиш за юбилейната тема,интересен въпрос обаче хич нямам идея какво да напиша,още нямам система  newsm78 последните месеци се бях отдала на експерименти,но някакви генерални изводи още не съм си извадила.

това нещо някой ползвал ли е http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/stilizirane-ofo … dry-lotion-198-ml

мернах при Гала че Кардашиянките пуснали нова мода-татуировки за коси,ще се разцъкам тези дни като ми остане време,искам някаква такава "изгъзица" за пролетта  Embarassed

и още нещо-май не е за темата,но някой ползвал ли е от парфюмните спрейове за коса ?
Скрит текст:
искам да си взема към един парфюм на Шанел-да са ми комплект,но не знам дали са достатъчно силни или са просто водичка

# 406
  • София
Мишелче, аз ползвам парфюми за коса от време на време ( имам два на Шанел). Харесвам си ги, подсилват може би аромата, но са по скоро излишна глезотия предвид цената им и сякаш не бих повторила покупката. Понякога вечер преди лягане я пръскам веднъж или ако ходя на плаж/спорт и не използвам друг парфюм.

Благодаря за отзивите за Олаплекс Hug

# 407
Setony, Мишелче, благодаря за отговорите  Hug, ще го мъча някак  Crazy.

Аз предлагам за юбилейната тема да подкрепим разказа за наученото със снимков материал  Heart Eyes

# 408
Айде и рибоците с 14%
Скрит текст:
Горещи дни с 14% отстъпка на всички марки и подарък изненада!
Alterna! Label. m! Phyris!
Подарък от една от тези марки ще получиш с всяка поръчка онлайн или покупка в магазините ни от днес до 14-ти февруари.
До неделя се възползвай и от 14% отстъпка на всички марки и се поглези с нещо ново, запаси се с любимата грижа или направи подарък за Св. Валентин.

Еха, какъв дълъг пост, отивам да чета!

# 409
Илли  Hug

Гледам ЗР са почнали да намаляват цените в сайта,засега само Макадамия,но явно все пак ще пуснат нещо за Св.Валентин  Peace

Опс Джей ме е изпреварила  bouquet

# 410
Илли  Hug

Гледам ЗР са почнали да намаляват цените в сайта,засега само Макадамия,но явно все пак ще пуснат нещо за Св.Валентин  Peace

Опс Джей ме е изпреварила  bouquet
Скрит текст:
aKO някой иска Алтерна..оная работа с кода действа  Whistling

# 411
Каквоооо?!??!?  Вдигнали цените и после ги намалили! Смешници! Примерно Кавиар Клиникал комплектът в Арелен без код е 233, с Рибата 236.50 след "намалението" им от 275. Не ги ли е сраааам?!?!?!!?!!?!?! Колга е бил тоя комплект 275. Егати резила. Тотално ме отвращават! Не знам другите неща как са, но този комплект го следя, че съм го набелязала.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 19:59 от Епона

# 412
Мишелче, аз ползвам парфюми за коса от време на време ( имам два на Шанел). Харесвам си ги, подсилват може би аромата, но са по скоро излишна глезотия предвид цената им и сякаш не бих повторила покупката. Понякога вечер преди лягане я пръскам веднъж или ако ходя на плаж/спорт и не използвам друг парфюм.

Благодаря за отзивите за Олаплекс Hug
И аз ползвам Шанелите доволна съм. Глезотия са да, но и единствения начин косата ми да мирише на парфюма ми,защото никога не пръскам парфюм по косата си.

# 413
  • София
Момичета, кажете спешно термозащитите на Секси хубави ли са?
Колебая се между http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html и http://www.arlen.bg/product/2818/termozashtiten-sprey-do-450-gra … ow-out-125ml.html
Трябва ми за навиване с маша и следователно да задържа къдриците..

# 414
  • София
Хубави са, да. Много момичета ги ползваме. Вземи си тази с фиксация щом трябва за маша.
Рибелла проговори, -14%. Изумена съм от това, което Епона е написала.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 19:43 от Илли

# 415
Илли, ZRALT20.

# 416
Inked Mom,
Скрит текст:
Малеее,мъжа ми точно по дрифта е луд.Има един приятел който се състезава и винаги ходи(понякога и нас взема) да го гледа и да стиска палци  Mr. Green Браво на мъжа ти  Peace Това се казва спортен дух
Момичета,край с моето въздържание  Blush Като свършат намаленията,пак ще се кротна...Може би  Joy

# 417
Бубка  hahaha Joy кажи поне какво забърса.
Аз сготвих и седнах с винцето да прегледам  Mr. Green но уж съм си обещала само да гледам  Joy

# 418
Бубкааа, айде по-после ще се отказваме, м  Joy ?!
Аз не съм изумена от Рибката, по време на черния петък правеха подобни неща...

# 419
  • Пловдив
Леле Mom,какво червено,огън момиче!!! Много ме накефи!! Много лайк!! Радвам ти се от сърце и на косата и на татуса Heart Eyes

Бисквитка,Дени,ето я боята за чувствителен скалп за която писах по рано
http://kosaistil.bg/95-vitality-s?live_configurator_token=a9a952 … =&theme_font=

Общи условия

Активация на акаунт