Професионални серии за коса - тема 99

• 59 931
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас / София
setony благодаря за комплимента  bouquet  Hug и да серума червеният е уникален, такава хидратация дава и плътност, че спокойно си пропускам маската и си минавам директно към серума, ама понякога използвам и маската и е възможно леко утежняване, затова утре ще си измия косата с шампоанът и после серума на влажна коса и заминавам за уикенда без шампоан в сака  Mr. Green . Само със сух Simple Smile

# 556
  • София
elii2401 Не мога да ти отговоря на питането, защото ти е пълна кутията и не приемаш съобщения. Изтрий някой съобщения за да може да ти пратя.

Сега нямам време да пиша, но да не пропусна да се изкажа за  косата на СитиHug страхотен цвят,  и на мен небрежната коса много ми хареса.  Heart Eyes Страхотен рус цвят. Голямо  съкровище е  bouquet

# 557
  • Бургас / София
Много, много ви благодаря, направихте деня ми още по хубав, особено накрая като прочетох и коментара на Магнолия  bouquet . Следя темите отдавна, винаги съм се старала да изчета всичко от до, понякога не пиша, защото както казах не обичам експериментите и като косата ми се държи добре с една серия с една серия да е, но винаги като пробвам нещо ново се включвам и аз  bouquet и вашите коси са страхотни за мен си беше предизвикателство да пусна снимка на косата ми, но ето че сега даже и без професионална намеса от фр. косата ми е даже по хубава и то от скоро. Имаше си период в който си беше метла, особено от гадният солариум и изгорените кичури. Иначе от малка косата си ми беше хубава, но както споменах имаше периоди в които я унищожих и с неправилни продукти, после след като започнах с професионалните всичко се промени  Heart Eyes

# 558
  • Бургас/Пз
  Благодаря ти Ани. Много си мила и внимателна!  Blush  Hug
....Комбинациите са тези, които дават различен краен резултат при мен.
 Например всички момичета, мисля споделят, че след ампула на Наши Фито Р. усещат косата си, мека и подхранена. При мен ефекта беше точно обратен. Твърда, груба, суха по цялата дължина коса. Добре, че не купих повече ампули.
 Днес след течната коса, ефекта ми харесва. Косата ми е боядисана, за съжаление има нужда. В долната си част, е изсветлявана, бронде, омбре, балеаж, както и да го нарека. Което доведе, до сухота и сега и лек цъфтеж.

Благодаря за споделеното  Hug Явно с времето човек се научава да комбинира продуктите. Аз все съм си мислила, че като са на една серия всичко е ок, но се оказа, че при комбинирането се получават далеч по-добри резултати. За връхчетата, цъфтежа и сухотата, може би трябва нещо с конкретна насоченост. Дяволски чаровна беше споделила за продукт на Мароканойл за крайчетата, но дано тя да даде повече инфо дали е доволна и как действа.

Хубав ден , момичета  Hug Hug

# 559
  • София
Моята поръчка с Напура от ЗР дойде току що. И понеже някой питаше какви са подаръците да споделя за моя. Поръчала съм 2 шампоана и една маска /като ориентир за обема на поръчката, скромно/ и са ми сложили 10мл тубичка от http://www.zlatnaribka.com/phyris/time-release/anti-eydzh-serum- … inol-depot--75-ml

Whistling Whistling Whistling

Бях помолила за мостри на алтерна Бамбу шайн, в коментара към поръчката. Изрично чекнах обаждане от оператор. Звъннаха ми да ме питат удобно ли ще е да ги получа днес и аз използвах възможността да питам имат ли мострите, които искам. След кратко замисляне, отрицателен отговор, нямали никакви мостри на Алтерна. Бях бърза обаче и заявих мостри на червените Про файбър. Щели да видят дали ще им останат!!! и ако има ще ми сложат. Имам сложена мостра на шампоана. Ей, ако не е тая пуста Напура, няма да им обръщам внимание хич вече!!!

И ако някой получи по-забележителен подарък да се похвали с големи букви и да почерпи в темата, виртуално, с торта  Joy Joy Joy

# 560
  • Бургас / София
Много неприятно на мен от Арлен ми отговориха, че нямат мостри на новите Дисциплин и Алтерни, че не са им давали въобще, а някои тука бяха писали, че са получили такива, ама здраве да е те не са длъжни, а и знам че сигурно за моята поръчка си отговорят определени мостри, понеже нямам Алтерна, но все пак поръчката ми е 121 лева. Никога, никога няма да се оплача от Арленци няма да забравя един път за скромната ми поръчка от 20 лева, колко неща ми бяха сложили. Heart Eyes . Само от там си пазарувам, даже вече и от английски сайтове, не. Ей тези от рибата големи подаръци 10 мл  #Crazy . Избиха рибата  Mr. Green

# 561
СИТИ,от Арлен ли ти казаха че нямат мостри на Алтерна?(или имаш предвид Рибката)? Защото Арлен никога не отказват  Wink

# 562
  • София
10 мл си е ок за мостра за крем според мен. Все пак пълноразмерните кремове са 30/50 мл Laughing
В магазина на ЗР ми дадоха някакво серумче phyris 2 мл, но единия ми продукт е маркиран грешно като концентрат и бустер, а аз купих само концентрат, който е по-евтин. Чудиха се как да го маркират ама явно не се получи. Така че си платих мострата! Grinning Имам и карта за лоялен клиент, в която едва ли ще натрупам повече от 50 точки, защото там пазарувам по изключение и защото ми е близо Grinning
Днес косата ми продължава да е добре оформена и мека след Дисциплин олео кърл кремчето и още има аромат на серията. Значително е спаднал обема, но тя си има обем по принцип, а и нанесох доста голямо количество.

Магнолия, grow gorgeous от сайта на deciem ли купуваш? Отиват ли на митница, че аз пък искам от козметиката им за лице niod и се чудя дали от там или от ЛФ bouquet

# 563
Здравейте, може ли линк към тази течна коса на Вела? Търсих, но не намерих... newsm78

# 564
  • Чукарландия
Здравейте, може ли линк към тази течна коса на Вела? Търсих, но не намерих... newsm78

Заповядай! bouquet

# 565
  • София
Моята поръчка с Напура от ЗР дойде току що. И понеже някой питаше какви са подаръците да споделя за моя. Поръчала съм 2 шампоана и една маска /като ориентир за обема на поръчката, скромно/ и са ми сложили 10мл тубичка от http://www.zlatnaribka.com/phyris/time-release/anti-eydzh-serum- … inol-depot--75-ml

Whistling Whistling Whistling

Бях помолила за мостри на алтерна Бамбу шайн, в коментара към поръчката. Изрично чекнах обаждане от оператор. Звъннаха ми да ме питат удобно ли ще е да ги получа днес и аз използвах възможността да питам имат ли мострите, които искам. След кратко замисляне, отрицателен отговор, нямали никакви мостри на Алтерна. Бях бърза обаче и заявих мостри на червените Про файбър. Щели да видят дали ще им останат!!! и ако има ще ми сложат. Имам сложена мостра на шампоана. Ей, ако не е тая пуста Напура, няма да им обръщам внимание хич вече!!!

И ако някой получи по-забележителен подарък да се похвали с големи букви и да почерпи в темата, виртуално, с торта  Joy Joy Joy
Напура вече се предлага и във физическите магазини на Коса и стил. Вчера ги видях.  Hug

# 566
Илли, картата ти на Рибата активирана ли е? В профила си в сайта им виждаш ли си точките? Аз имам няколко поръчки от даването на картата ми, в сайта давам "активирай клиентска карта" и до там- ни виждам активирана ли е, ни колко точки имам натрупани  Crossing Arms

# 567
Момичета, запали ми се интереса към измивните балсами на Керастас кърл нещо си и Гроу горджъс, ще поръчвам по-нататък като отидат към привършване наличностите  Blush

Магнолия, балсамчето на Гроу горджъс икономично ли е? Видях много "хубава" цена за 190 мл  Crossing Arms И се нареждам на опашка към питанията на Илли за подробности откъде ги поръчваш  bouquet

Редактирам се: във Варна дали има магазин на Коса и стил?

# 568

Заповядай! bouquet

Много благодаря! Simple Smile  Hug

# 569
  • Чукарландия
Благодаря за предложенията .  Simple Smile Ще се почудя , а пък ще видим накрая . Иначе аз ползвам ето тази термозащита от 2 години някъде - http://www.chrisandsons.co.uk/images/highres/lisap.jpg  
Има много хубав аромат , който се задържа на косата ми дори след като я изсуша и изправя  Heart Eyes А и е много икономичен - едно шише от 250 мл ми стига за 6-7 месеца , а косата ми е дълга до кръста почти  Simple Smile Доста комплименти отнасям Embarassed ( време за реклама  Mr. Green ) . Питат ме дали й правя някакви маски , понеже е лъскава и мека.А използвам само шампоан , балсам и тази термозащита .Тя е виновна косата ми да бъде хубава . Препоръчвам я горещо ( да се чуди човек защо искам да я сменям )  Rolling Eyes

Този продукт за термозащита ли е? По сайтовете пише, че е за трайно изправяне на косата? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт