NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 618
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 870
Ръчно е Piccolo-то.

# 871
  • София

kevin87, кое кафе си взимаш от склада?
Кои са съвместими за тези машини?

Аз сега много мисля, че изобщо не е екологично с тези капсули. Ама пък и ако сменя старата машина, която ми писна вече (и много бръмчи) ще ми се отвори място и на плота. Май днес ще се пробвам да я намеря в Била...

# 872
Аз сега много мисля, че изобщо не е екологично с тези капсули. .... Май днес ще се пробвам да я намеря в Била...

И аз си го помислих за неекологичното...

Аз я намерих в нашата Била, близо до кафетата. Попитах и ме насочиха. На промоция е до края на ноември.

# 873
  • София
Все още не са ги направили био-разградими, нали?

Аз май колкото повече мисля, толкова повече се отказвам.

# 874
Нашата Мини ме, никога не се е тресла.

# 875
  • Пловдив
Като стана въпрос за съвместимите капсули на Сегафредо, има ли от тях разнообразие? В Пловдив съм виждала от тях само в Метро и в едната Била - тази в Халите. И наистина ли са толкова зле на вкус? До нас има магазин на Biomall, откъдето на два пъти взех съвместими капсули и не ми харесаха особено, но не помня каква беше марката.

# 876
  • София
Не е екологично с капсулите. И мен това ме тревожи, но на ден толкова опаковки от майонеза, кисело мляко и салати изхвърля, че..... До нас няма кофи за рециклиране и всичко отива в общия. Та на фона на общия боклук, който генерирам, капсулите са една съвсем малка част. На запад има градове, цели компании и офиси, където са забранени капсулите. Сегафредо не ми се струват евтини, все пак са 10 капусли.... за 5 лева си е скъпо.

От склада на Загато, подходящи за Долче густо машините са капсулите Гарибалди  - Густо Топ, Густо Оро и другите. Има едно интересно Ginseng, то е слабо и е някакъв микс.

Знаете ли за черния петък дали някой от онлайн кафе магазините ще прав промоции на съвместими или оригинални капсули да си заредим?

# 877
В момента в метро има промоция - 2 кутии Сегафредо по 10бр. всяка  на цената на 1 кутия -  за 7.44лв. с ДДС - съвместимо с машини Долче Густо.

Не съм го пробвала - дали е добро?
Това кафе е най-лошото което съм пила. Нито каймак, нито плътност, нито вкус!

# 878
От 23 ще има промоция на капсулите във Фантастико. Peace

# 879
  • София
Как миете съда за вода? Някой пробвал ли е във миялна?

# 880
Лично аз го мия на ръка, малко е трудно покрай ръбчетата, но с повече упоритост става. За миялната - не знам.

# 881
  • София
Аз съм го пускала в миялната и няма проблем.
Има намаление в Метро на капсулите до 26ти.

# 882
  • София
Мерси, ще пъхна и аз моя.

# 883

Е, това е от няколкодневните намаления сигурно. В понеделник бях в Метро и точно кафетата гледах-не бяха намалени. Гадове!!!

# 884
  • Сопот
Здравейте момичета! От няколко дни съм с машинка на Долче Густо. Има ли я още регистацията на кодове? Разгледах сайта на Долче Густо и на Нестле, но не откривам къде и как става.Някой да ме ориентира ?

Общи условия

Активация на акаунт