NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 659
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 855
Да, 52% с била карта, без карта е 189лв.

# 856
  • ПЛОВДИВ
В момента в метро има промоция - 2 кутии Сегафредо по 10бр. всяка  на цената на 1 кутия -  за 7.44лв. с ДДС - съвместимо с машини Долче Густо.

Не съм го пробвала - дали е добро?

# 857
В момента в метро има промоция - 2 кутии Сегафредо по 10бр. всяка  на цената на 1 кутия -  за 7.44лв. с ДДС - съвместимо с машини Долче Густо.

На мен изобщо не ми хареса, даже направо ми е гадно. Преди пак имаше такава промоция и купих.

# 858
  • София
В Била са намалени на 8.99лв.

# 859
На нас Сегафредо ни харесва много. Дори бих казала, че го намираме за едно от най-добрите кафета, наред с Илли, Лаваца също пием като няма друго. Киселее малко. Предния път като имаше същата промоция бяха пуснали мисля само червено /Лунго/ и кафяво /еспресо кремозо/, взехме второто, сега пак то ще е. Flowers Hibiscus

# 860

аз вчера го мернах в Билла и взех да го пробвам - ужасно е, нищо общо с оригиналните капсули..

# 861
  • София
Здравейте!
Обмислям да се възползвам от промоцията в Била и да си купя Пиколо. Фен съм на хубавото кафе, моята машинка обаче взе да ми писва. Не прави хубава пяна, даже почти я няма и се усещам , че напоследък ми се иска следобед да пийна по-различно кафе и си правя някакви смеси с мляко, вкусове....

Хубаво е, че има промоции на капсулите, те по колко са в кутия обикновено - 15-20? Биоразградими ли сте, имате ли представа?
Мисля също да взема и капсула за многократно използване, дали става за Пиколо - не съм сигурна, но май с "ръчно пробиване" се води?
Обичам си Лаваца-та и сутрин пия, ще я сменя ако намеря друго кафе, да ми отговаря на вкуса. Simple Smile

Много ми е съмнително какво има в тези капсули, да не са някакви смески.... Но пък машинките доста ми харесват и са супер практични, май.

# 862
И аз си взех такава машинка от Била. Харесва ми. Като сложа чашата на стойката, тя вибрира обаче и леко се движи, а мисля, че добре съм я закрепила. Има ли някой впечатления?

На кутиите пише съдържание. Кафето си е кафе. Чоколиното е какао, захар и кондензирано мляко.

# 863
И аз си взех такава машинка от Била. Харесва ми. Като сложа чашата на стойката, тя вибрира обаче и леко се движи, а мисля, че добре съм я закрепила. Има ли някой впечатления?

На кутиите пише съдържание. Кафето си е кафе. Чоколиното е какао, захар и кондензирано мляко.

И моята вибрира, даже не леко Simple Smile

# 864
Нашата се тресе, чашата я държа, за да не падне. Мисля да я нося в сервиз, за съжаление не е гаранционна.

# 865
  • София
Нашата се тресе, чашата я държа, за да не падне. Мисля да я нося в сервиз, за съжаление не е гаранционна.

И моята се тресе. На всички се тресе. През 10-те секунди, в които пуска вода.
Няма смисъл да я носите на сервиз. И пералните се тресат като центрофугират.

# 866
А, не всички. В офиса няма проблем, на родителите ми също, пък не са нови и те. Ще попитам първо в сервиза.пералните се тресат от центрофугата, тук помпата явно е проблем- според един познат вероятно се удря в корписа и се получават вибрации. Не е болка за умиране наистина.

# 867
  • София
Аз си купувам капсули на място от склада на Загато в Захарна фабрика - по 6.20/кутията 16 бр. Не са лоши, италиански са. Дадоха ми и няколко мостри да пробвам всички видове, което е супер полезно като се сетя колко пъти съм купуал цели кутии и после кафето се оказва бляк. Средна работа е качеството на кафето. Прави доста каймак, повече от оригиналните капсули. От оригиналните купувам само Арденза, другите не ми харесват вече.

От 3-4 години съм с тази машина. Най-хубавото кафе, което съм опитвал в капусла е Royal Cafe Espresso  -жълтата кутия. Има го в Кафемания под хотел Хемус в бутика, но е 10 лева кутията, а в чужбина е 3 евро (Италия). Роял Кафе е швейцарска марка, самото пакетиране май пак е швейцарско или италианско.
Преди бях с убеждението, че съвместимите капусли трябва да са по-евтини и гадни по подрзбиране, сега не съм на това мнение. Рояла го предпочитам даже пред Арденза и давам повече пари за него сравнено с оригиналните капсули. Пак ще кажа жълтото Еспрессо. В бутика кафемания от време на правят промоции на Роял, защото не ги купува никой и им изтича срока. Жълтото обаче не са го пускали никога. Едно блудкаво взех Гранде за 5 лева /16 капсули, но е толкова гадно, е и 5 лв са му много.

Ако си падате по слабо кафе, препоръчвам от оригиналните Капсули - еспресо карамел. Има 1-2 фирми го внасят и в България. Не става за събуждане, но ми е любимото следобедно кафе.

# 868
Нашата има лека вибрация, но чак да се тресе-не, с чашите също нямам проблем, не се местят.

# 869
  • Пловдив
Моята машина е Mini me, но пък тя е автоматична и изобщо не съм обърнала внимание да се тресе, не се налага и да придържам чашата. Пиколото не е ли ръчна?

Общи условия

Активация на акаунт