NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 680
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте!
Някой да използва капсула за многократна употреба? При мен започва да тече вода отстрани, макло след като съм пуснала кафето. Някой с подобен проблем?

Да и при мен е проблем. Точно същото нещо става.

Вашата капсула от къде е закупена?

# 841
  • Пловдив
При мен не...вс си е наред,поне за сега.
От къде сте си взели капсулата?
от Амазон.

# 842
  • София
Моите са от Алиекспрес:
https://ru.aliexpress.com/item/3pcs-pack-Refillable-Dolce-Gusto- … 042311.0.0.EAUHZr
Сега погледнах, че е посочено: 30-50 пъти употреба, а моята капсула я ползвам най-малко от 6 месеца или това са над 250 пъти поне. Бях забравила. Като нова си е все още.

# 843
  • Велико Търново
Моите са от Алиекспрес:
https://ru.aliexpress.com/item/3pcs-pack-Refillable-Dolce-Gusto- … 042311.0.0.EAUHZr
Сега погледнах, че е посочено: 30-50 пъти употреба, а моята капсула я ползвам най-малко от 6 месеца или това са над 250 пъти поне. Бях забравила. Като нова си е все още.

A какво кафе позлваш? Имам и аз капсули за многократна употреба, обаче не мога да докарам каймак на кафето. Пробвах с якобс, лаваца и чибо. С якобс стана най-хубаво.

# 844
от Амазон.

Удобно ли е да ми дадете линк или да ми кажете ориентировъчна цена?

# 845
А с какви машини сте?
Моите капсули ги поръчах от едно момиче от OLX, предполагам и те са от AliExpress/ eBay. Моите са кафяви.

# 846
  • Пловдив
от Амазон.

Удобно ли е да ми дадете линк или да ми кажете ориентировъчна цена?
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0001I2B08/ref=oh_aui_i_d_old_o1_i … ie=UTF8&psc=1

# 847
  • София
Тези машини вдигат 15 бара налягане. Вкусът и каймакът на кафето се постигат от това + ВАКУУМИРАНАТА капсула, която запазва качествата на кафето в нея.Кафето е смляно по различен начин също така. Това няма как да се постигне с многократна капсула. Ако ви е скъпо с капсули, тогава по-добре ползвайте кафеварки или "нормални" еспресо машини. Всичко друго е труд и творчество. Зная, че сега ще последват коментари, че е същото, ама не е. Пробвала съм и при майка ми, която го кара по пенсионерски и при приятелка с общо 3 вида кафе - нищо общо няма.

# 848
Абсолютно.

# 849
Аз също не разбирам защо трябва да се ползва такава машина не с оригиналните капсули, а с някакви многократни - на които какво правите, миете утайка всеки път? От многократната капсула?

Има достатъчно голям избор на машини без капсули, които могат да направят хубаво кафе с каймак.

# 850
Аз също не разбирам защо трябва да се ползва такава машина не с оригиналните капсули, а с някакви многократни - на които какво правите, миете утайка всеки път? От многократната капсула?

Има достатъчно голям избор на машини без капсули, които могат да направят хубаво кафе с каймак.

Мъжът ми например пие само Лаваца , не му харесват оригиналните капсули, а на мен - да . Всеки има право на избор, не сте длъжна да разбирате Wink

# 851

И аз не разбирам, но пък щедро не дадоха правото да си живеем живота и без да разбираме Simple Smile))
Много се забавлявам винаги на подобни изявления.

# 852
От утре ще има в Метро, кафе машина Мини ми, за 130 лв.

# 853
В Била пък е Пиколо за 79лв. ☺

# 854
  • Пловдив
В Била пък е Пиколо за 79лв. ☺
Ееее,много паднаха... Wink

Общи условия

Активация на акаунт