NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 604
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 900
Аз имам Мини ми и бих казала че пак ръчно си регулирам дължината на кафето според това кога ще започне да пуска чиста водичка и не се съобразявам с указанието на капсулите. Нещо друго ми направи впечатление за напитките им различни от кафе много много силно наподобяват обикновените разтворими напитки (Milky way мисля че се казваха) вие забелязали ли сте?

Следва да се отбележи, че докато някои от капсулите съдържат печено мляно кафе, други са с разтворимо такова, от типа на нескафето. Не посочвам конкретни видове, защото отдавна не съм купувала капсули, а и след като се спряхме на предпочитаните от нас, не сме експериментирали. Но със сигурност има такова нещо, в началото, когато се чудех какви да купувам, подробно четях опаковките в магазините и това го запомних. Трябва да търсите текста със ситен шрифт, българският малко се губи из между многото други езици, но си пише съдържание на една капсула и там е указано. Предполагам, че тази разлика също е от съществено значение за вкуса.

Няма нужда да се търси по кутиите, в официалния сайт за всяка напитка има опис на съдържанието. Мисля, че само две от кафетата са с нескафе - кафе о'ле и още едно, но не се сещам в момента.

# 901
Скрит текст:
Аз имам Мини ми и бих казала че пак ръчно си регулирам дължината на кафето според това кога ще започне да пуска чиста водичка и не се съобразявам с указанието на капсулите. Нещо друго ми направи впечатление за напитките им различни от кафе много много силно наподобяват обикновените разтворими напитки (Milky way мисля че се казваха) вие забелязали ли сте?

Следва да се отбележи, че докато някои от капсулите съдържат печено мляно кафе, други са с разтворимо такова, от типа на нескафето. Не посочвам конкретни видове, защото отдавна не съм купувала капсули, а и след като се спряхме на предпочитаните от нас, не сме експериментирали. Но със сигурност има такова нещо, в началото, когато се чудех какви да купувам, подробно четях опаковките в магазините и това го запомних. Трябва да търсите текста със ситен шрифт, българският малко се губи из между многото други езици, но си пише съдържание на една капсула и там е указано. Предполагам, че тази разлика също е от съществено значение за вкуса.

Няма нужда да се търси по кутиите, в официалния сайт за всяка напитка има опис на съдържанието. Мисля, че само две от кафетата са с нескафе - кафе о'ле и още едно, но не се сещам в момента.

Кортадо.

# 902
И аз понеже не пия чисто кафе, та бях накупила от всички видове - заключението, че ми харесват Кортадо, Лате Макиато и Кафе о ле.

# 903
 Моята машина е ръчна и почти всеки път ми е с различен вкус кафето (купувам само кортадо). Ако беше автоматична сама ще изключва, нали?

# 904
Моята машина е ръчна и почти всеки път ми е с различен вкус кафето (купувам само кортадо). Ако беше автоматична сама ще изключва, нали?
Аз точно това харесвам на ръчните машини. Правя си кафето каквото ми се пие в момента Simple Smile.

# 905
  • На изток от Ада
Аз си купувам капсули на място от склада на Загато в Захарна фабрика - по 6.20/кутията 16 бр. Не са лоши, италиански са. Дадоха ми и няколко мостри да пробвам всички видове, което е супер полезно като се сетя колко пъти съм купуал цели кутии и после кафето се оказва бляк. Средна работа е качеството на кафето. Прави доста каймак, повече от оригиналните капсули. От оригиналните купувам само Арденза, другите не ми харесват вече.

От 3-4 години съм с тази машина. Най-хубавото кафе, което съм опитвал в капусла е Royal Cafe Espresso  -жълтата кутия. Има го в Кафемания под хотел Хемус в бутика, но е 10 лева кутията, а в чужбина е 3 евро (Италия). Роял Кафе е швейцарска марка, самото пакетиране май пак е швейцарско или италианско.
Преди бях с убеждението, че съвместимите капусли трябва да са по-евтини и гадни по подрзбиране, сега не съм на това мнение. Рояла го предпочитам даже пред Арденза и давам повече пари за него сравнено с оригиналните капсули. Пак ще кажа жълтото Еспрессо. В бутика кафемания от време на правят промоции на Роял, защото не ги купува никой и им изтича срока. Жълтото обаче не са го пускали никога. Едно блудкаво взех Гранде за 5 лева /16 капсули, но е толкова гадно, е и 5 лв са му много.

Ако си падате по слабо кафе, препоръчвам от оригиналните Капсули - еспресо карамел. Има 1-2 фирми го внасят и в България. Не става за събуждане, но ми е любимото следобедно кафе.

роал кафето може да се пробва мерси

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 19:50 от nasito8988

# 906
  • София
В Метро от днес до 13.12. капсулите са на цена 7.98лв.

# 907
За любителите на капучино мога да дам един съвет. Тъй като ние веднъж купихме,капсулата с кафето си е точно като другото кафе  (не знам кой вид обаче), така че изобщо не си струва да се дават толкова пари, при положение че може да си долеете мляко в кафето. Ние поръчваме капсули на Нескуик за сина ми,но добавяме обикновено мляко към тях и пяната си се запазва.

# 908
В Метро от днес до 13.12. капсулите са на цена 7.98лв.

Много благодаря за инфото!!!

# 909
Ееее значи.. Вчера бяхме с ММ в Метро и точно минах покрай капсулите, за да видя намалени ли са.. А до кога е промоцията?
ПП: Видях! Peace

# 910
в онлайн магазин за кафе капсулите са на 7.99 през целия Декември

# 911

Благодаря! Може ли връзка? Някой виждал ли е оригиналните капсули на цена по-ниска от 7,99лв? Имам машината съвсем отскоро и питам просто за информация. Това е най-ниската цена, която съм срещала.

# 912
Мисля, че в Кауфланд ги пускат за 7.89лв.

# 913

Благодаря! Може ли връзка? Някой виждал ли е оригиналните капсули на цена по-ниска от 7,99лв? Имам машината съвсем отскоро и питам просто за информация. Това е най-ниската цена, която съм срещала.

coffeespot.bg е магазина, иначе в Билла ги пускат от време на време и на 7.50 ако не се лъжа, като имат 25% акция.

# 914
  • София
За любителите на капучино мога да дам един съвет. Тъй като ние веднъж купихме,капсулата с кафето си е точно като другото кафе  (не знам кой вид обаче), така че изобщо не си струва да се дават толкова пари, при положение че може да си долеете мляко в кафето. Ние поръчваме капсули на Нескуик за сина ми,но добавяме обикновено мляко към тях и пяната си се запазва.

Аз винаги имам няколко от капсулите сухо мляко, защото понякога се случва човек да остане без мляко вкъщи. И аз мислех като вас първоначално, че тези напитки дето са с по 2 капсули са разхищение.... но като се замислих 35-40 стотинки за чаша пълномаслено сухо мляко не е никак зле. Аз като си купя кутия капучино си правя само кафените капсули и си доливам прясно мляко. Белите капсули са ми резерва и ги ползвам дори с обикновено нес кафе когато ми свърши млякото у нас.

Общи условия

Активация на акаунт