NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 593
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Моята машина е автоматична, но ме дразни много и почти винаги пускам още да тече или я спирам предварително, ако съм я пуснал на много чертички. Не мога да запомня точно деленията, на око в чашата виждам най-добре колко ще пия както ми харесва. Така че я ползвам като ръчна Simple Smile

# 916
  • Велико Търново
Най-евтино съм вземала определени видове капсули намалени на 6,50 от Класико. Мисля, че само Буонди бяха намалени, естествено възползвах се веднага.

# 917
Най-евтино съм вземала определени видове капсули намалени на 6,50 от Класико. Мисля, че само Буонди бяха намалени, естествено възползвах се веднага.

Класико? Не съм го чувала. Онлайн магазин ли е? Може ли връзка? Благодаря!

# 918
  • Велико Търново
Мисля, че е част от CBA, има няколко магазина в града. Живея във Велико Търново.

# 919
Благодаря, scrye!

# 920
в онлайн магазин за кафе капсулите са на 7.99 през целия Декември

В кой онлайн магазин?

Относно капучиното, откак се помня в къщи винаги имам сухо мляко Nido, пробвала към да го слагам на кафе и въобще не ми харесва.
Обикновено мляко ако слагаш към кафе от капсула пък трябва да го затоплиш тъй че за мен поне, нищо не може да замести оригиналния вариант на капучиното с двете капсули.

# 921
в онлайн магазин за кафе капсулите са на 7.99 през целия Декември

Благодаря! Може ли връзка? Някой виждал ли е оригиналните капсули на цена по-ниска от 7,99лв? Имам машината съвсем отскоро и питам просто за информация. Това е най-ниската цена, която съм срещала.

coffeespot.bg е магазина, иначе в Билла ги пускат от време на време и на 7.50 ако не се лъжа, като имат 25% акция.

Вчера ми отговориха на същия въпрос.  Wink

# 922
  • Пловдив
Капучиното си го правя с двете капсули - вчера даже се престраших да опитам съвместимото на Сегафредо и ми се стори прилично.

Всички други видове кафета ги пия с обикновено прясно мляко - топля го първо на микровълновата печка и после си пускам капсулата в него. За моя вкус е добре.

# 923
Скрит текст:
За любителите на капучино мога да дам един съвет. Тъй като ние веднъж купихме,капсулата с кафето си е точно като другото кафе  (не знам кой вид обаче), така че изобщо не си струва да се дават толкова пари, при положение че може да си долеете мляко в кафето. Ние поръчваме капсули на Нескуик за сина ми,но добавяме обикновено мляко към тях и пяната си се запазва.

Аз винаги имам няколко от капсулите сухо мляко, защото понякога се случва човек да остане без мляко вкъщи. И аз мислех като вас първоначално, че тези напитки дето са с по 2 капсули са разхищение.... но като се замислих 35-40 стотинки за чаша пълномаслено сухо мляко не е никак зле. Аз като си купя кутия капучино си правя само кафените капсули и си доливам прясно мляко. Белите капсули са ми резерва и ги ползвам дори с обикновено нес кафе когато ми свърши млякото у нас.
Абсолютно същото правя и аз,на няколко пъти са ме спасявали капсулите с мляко. Не казвам, че е лошо, струваше ми се скъпо, но сега като се замислям колко струва 1л прясно мляко...То човек вземе ли да си прави тънки сметки , по-добре джезвето с Нова Бразилия на котлона Wink

# 924
...То човек вземе ли да си прави тънки сметки , по-добре джезвето с Нова Бразилия на котлона Wink
Аа, аз продължавам да си правя Нова Бразилия в джезвето далеч не заради тънките сметки 😉 . Така че на вкус и цвет.. 😄

# 925
Аз също обичам кафе на джезве, макар и не Нова Бразилия Simple Smile)
Първото ми кафе сутрин е на джезве, после, от капсулите.

# 926
Момичета, дано не съм ви засегнала с коментара си за джезвето, не исках така да прозвучи. Аз например предпочитам кафе от машина с ръкохватка, даже ми стоят една до друга двете, но ползваме  капсулата само и единствено от мързел 😊

# 927
А, мен не, споко, вкусове всякакви Simple Smile
Даже се нервя някой път, че бавно става, но...като си го харесам така, чакам, какво да правя Simple Smile))

# 928
Някой знае ли, тези капсули Джимока, дали са съвместими,  с нашите кафе машини?

# 929
  • Пловдив
На картинката изглеждат много близки до оригиналните, обаче аз досега не съм ги виждала. Това на коя верига е брошура?

Общи условия

Активация на акаунт