NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 479
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 035
Малко да ви разсмея.
Сутринта в 6ч. си правя както обикнавенно кафе. Обече съм забравила да си сложа чашата и кафето ми изтече в контейнерчето 😂 изпих си го все пак.
А аз обратното, пускала съм си кафе, без да сложа капсулата  Mr. Green

Aз пък без да я сменя капсулата. И се чудя каква е тази бистра водица!

# 1 036
 Sunglasses
А пък аз направих веднъж на съпружието, кафе с кафе, вместо капучино.
Ми сложил си човека в кутията с капучиното и капсулите Кортадо, и ме праща да му направя. Не бях правила до тогава капучино, пускам първо кортадото без да гледам какво пише на капсулата, после и кафето от комплекта и му го нося. Абе видя ми се малко по-тъмничко от обичайното, ама викам, не се е разпенило млякото сигурно. Изпи си го де, но от тогава не ме е карал пак да му правя  Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 11:16 от Lemy

# 1 037
  • София
В Била с картата е намалено кафето. Взех си Ау лайт за 8.99лв.

# 1 038
Здравейте! Купих си машина, но ми се струва, че нещо не правя както трябва, защото след като си направя кафето и взема да изхвърля употребяваната капсула, тя всъщност е пълна с кафе и тече от нея. Това нормално ли е? Мислех си, че трябва да е празна, а не да остава част от напитката в нея

# 1 039
  • София
Нормално е,да. За това има специален контейнър в който се изцеждат преди да ги изхвърлите в боклука

# 1 040
И моите текат. Какъв е този специален контейнер?

# 1 041
И аз нямам такъв контейнер, пускам ги в мивката хем да се отцедят малко, хем да изстинат, че ми пробиват торбата за боклук като са горещи.

# 1 042
  • Пловдив
И аз моите ги пускам за няколко минути в мивката и след това в кофата

# 1 043
  • София
Ние имаме DROP, и в комплекта имаше контейнър за използвани капсули, обикновен черен, с решетка в вътре и ги мятаме вътре и като се напълни изхвърляме,просто са изцедени и няма опасност да се разлее в боклука

# 1 044
  • софия
Била цял месец 02 ще са на 8.99лв

# 1 045
Контейнер имах към Circolo-то когато я купих преди 7 години. Когато купувах Genio-то беше без контейнер. Май при минитата няма контейнери в аксесоарите.

# 1 046
  • вкъщи
В Била в петък има намаление 25 процента на кафе, т.е. ще са по 7,50.

# 1 047
Здравейте! Пробвах да направя кафе няколко пъти с многократната капсула, обаче като тръгне да тече кафето първите 2-3 сек. тече черна струйка, а после вече пуска почти бистра вода. Пробвах с различни марки кафе и то все скъпи. Общо взето полученото кафе е боза. При вас така ли е?

# 1 048
  • Пловдив
Здравейте! Пробвах да направя кафе няколко пъти с многократната капсула, обаче като тръгне да тече кафето първите 2-3 сек. тече черна струйка, а после вече пуска почти бистра вода. Пробвах с различни марки кафе и то все скъпи. Общо взето полученото кафе е боза. При вас така ли е?
ами не...пробвай да "понатъпчеш" кафето.

# 1 049
Момичета, как да измия резервоара за вода на машината? Има зелени частици от водата, които с четка дори не мога да измия. Резервоарът е такъв - http://www.tetshop.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BD … 622735#fragment-3
Май ще купувам нов.

Общи условия

Активация на акаунт