NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 463
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 065
Хмм, моята прави вряло кафе. Захар не слагам, но кафето не може да се пие веднага след пускане.

Кой модел ти е машината?

# 1 066
  • Луната ни пази
И при  мен и кафето, и чая са врели. Чакам чая да изстине, за да сложа мед. Запарката става идеална. И машината ми е много удобна сутрин, когато бързам и правя чай на дъщеря си за училище. Понякога, през уикенда, когато не слагам чайника, тя сама също си прави чай.
С нескуик и капучино никога сме нямали проблем. Даже на капучиното си прави стабилна пяна. Кафетата са със супер каймак, а нескафетата (кортадо например) винаги с кремпяна. По- късно през деня ще ви снимам.
Моделът ми е Мини ми.

# 1 067
  • Пловдив
И моята е Мини ми, но водата не ми идва достатъчно гореща, а аз обичам да ми е такова кафето. За пяната нямам проблеми

# 1 068
Хмм, моята прави вряло кафе. Захар не слагам, но кафето не може да се пие веднага след пускане.

Кой модел ти е машината?
Piccolo - купувана е много отдавна.

# 1 069
И аз нямам проблем с горещината и вода за чай съм си пускала, не е кипяща на 100 градуса, но чаят си се запарва, гореща е. Обло е моделът.

# 1 070
  • Луната ни пази
Надявах се да се види парата от това, че водата е гореща, но не се получи. Поне крем- пяната се вижда.

# 1 071
  • софия
От къде купувате Нескуик,има ри го във физ.магазин или е само онлайн

# 1 072
От къде купувате Нескуик,има ри го във физ.магазин или е само онлайн

Аз го купувам от магазин Хит.

# 1 073
  • софия
Нескуик от Хит,постоянен асортимент ли е ?

# 1 074
  • somewhere over the rainbow
Моята е Обло. Да, кафето не е толкова горещо, колкото е от другата ни машина, но това за мен е плюс, защото го чакам да поизстине само 2-3 мин., за да може да се пие. Няколко пъти съм отпивала веднага и определено гори езика.
Чай не съм правила, но не мисля, че ще е проблем.
Нескуик купувам само онлайн.

# 1 075
За Нескуика, мисля, че е от постоянния асортимент, поне за аз винаги като ходя го има.

# 1 076
Това е правилната температура за кафе еспресо .Трябва чашите да са предварително затоплени,за да не изстива кафето бързо .
Ако е много гореща-вряла водата няма да има каймак и ще се загуби вкуса на кафето.

# 1 077
  • Русе, България
При мен напитките са също горещи. Ако направя капучино, докато изчакам да се поохлади, за да е приятно за пиене, пяната му спада. И понеже млякото от капсулата е допълнително подсладено и не ми харесва вкуса му, много по-често си правя от късите еспресо и после доливам прясно мляко - понякога директно от хладилника, друг път леко затоплено в микровълнова. Така мога да пия кафето веднага.
Когато правя на детето горещ шоколад, става толкова горещ, че му трябват поне 5 минути за охлаждане.
gallia_m, ако машината е новозакупена, може да става въпрос за неправилна експлоатация или за дефект. Преди мен са писали - трябва да се изчака времето от 30 секунди за първоначално загряване - копчето светва в зелен цвят и не мига. Ако напитките пак не са горещи, може би си струва свързването със сервиз.

# 1 078
  • София
нашата също прави мега горещо кафе, не става за пиене веднага, даже доста често като сменям капсулите веднага за да направя второ се опарвам. Та не е ок според мен да не е горещо кафето

# 1 079
Момичета, в Метро пускат промоция две кутии Segafredo за 7,44лв. Някой ползва ли тези капсули? Излизат изгодно, независимо, че са по 10 в кутия.
Ако може някой да ми препоръча силно кафе от техните подвидове и мнение дали си заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт