NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 451
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 1 080
  • somewhere over the rainbow
Изгодно, изгодно, колко да е изгодно? По-скъпо от оригиналните без промоция.

# 1 081
Изгодно, изгодно, колко да е изгодно? По-скъпо от оригиналните без промоция.
Че съвсем на сметка си е, 20 капсули за 7.44 лв. Долче густо под 7,89 за 16 скоро не съм срещала.

# 1 082
Последно колко?

Момичета, в Метро пускат промоция две кутии Segafredo за 7,44лв. Някой ползва ли тези капсули? Излизат изгодно, независимо, че са по 10 в кутия.
Ако може някой да ми препоръча силно кафе от техните подвидове и мнение дали си заслужават.

# 1 083
Последно колко?

Момичета, в Метро пускат промоция две кутии Segafredo за 7,44лв. Някой ползва ли тези капсули? Излизат изгодно, независимо, че са по 10 в кутия.
Ако може някой да ми препоръча силно кафе от техните подвидове и мнение дали си заслужават.
2 кутии по 10 за 7,44 лв.

# 1 084
Оо, да, извинявам се! Остава и да е хубаво. Какъв е асортиментът на тези капсули?

# 1 085
  • София
Аз не харесват Сегафредото. Излизат 4 кафета повече и някакви стотинки по-евтино. Оригиналните непрекъснато някъде ги има намалени.

# 1 086

аз го пробвах веднъж - изобщо не е хубаво. Според мен не си заслужават, дори и да са на промоция.

# 1 087
  • София

аз го пробвах веднъж - изобщо не е хубаво. Според мен не си заслужават, дори и да са на промоция.
Подкрепям. Купувахме не предишна промоция и въобще не ни хареса.

# 1 088
  • Пловдив
А тия числа дето ги пише по кутиите...напр. за еспресо пише 6,какво значат?Колко е силно кафето или...?

# 1 089
Благодаря за мненията! Явно няма да се възползвам от промоцията. Аз обичам най силния вид на Долчето-RISTRETTO ARDENZA и предполагам трудно ще намеря заместител негов.
Mystic woman, ако питаш за числата на кутиите на Dolce Gusto, да точно колко е силно кафето. Това за което споменах е 11, май няма по-силно от него.

# 1 090
  • софия
В къщи взимам Barista.Имам машина от 2 медеца и тепърва ще пробваме кафета.Обичам силно,но не и кисело кафе.
В тази мисъл Лунго -то как е ?Това което тук харесвате Кортадо ми е много леко(то си беше показано ,че е лате и няма да повторя).

# 1 091
В къщи взимам Barista.Имам машина от 2 медеца и тепърва ще пробваме кафета.Обичам силно,но не и кисело кафе.
В тази мисъл Лунго -то как е ?Това което тук харесвате Кортадо ми е много леко(то си беше показано ,че е лате и няма да повторя).
Аз също харесвам BARISTA, а за дълго кафе харесвам ЕSSENZA DI MOKA, то е 8-ца. Бях взела някакво лунго, но не ми допадна.

# 1 092
Аз пия Barista или Buondi. Купувам и Кортадо, добавям му още мляко и го пия вместо лате. Лунгото не ми допада.

# 1 093
Лунгото си е слабо, мисля, че "лунго" е "дълго" на италиански. Не е кисело според мен. Вкъщи се харесва Есенца ди мока, точно, защото не ни киселее. И ние не обичаме киселите еспресо кафета, за това от обикновените пием само Нова бразилия.

# 1 094
Зарежи Лунгото, не е за теб, щом обичаш силни кафета. Освен Баристата, харесвам Блонди-червеното, и Ристрето-зеленото, а най силно е синьото-Арденца. Другите са ми слаби или много ми бият на арабика.

Общи условия

Активация на акаунт