и така, аз съм съпруг на страхотна жена и баща на най-прекрасните дечица на 3 и 1 годинки, до скоро вярвах ,че ако има една жена на този свят която не е като другите( мили дами, извинете ме за този израз,но искам да ме разберете точно,а израза е доста красноречив) то ,аз съм се влюбил точно в нея, бях толкова щастлив, а в същото време не бях идеалният мъж, всмисъл ,че на моменти съм се държал грубо с нея за съжаление, но иначе съм здраво стъпил на земята, не се напивам, не съм и изневерявал,общо взето работя здраво за да са добре те и да не им липсва нищо!
това е накратко...
преди известно време жена ми започна да се държи необичаино и да говориче не иска повече да бъде с мен, че не ме обича вече и няма смисъл да бъдем заедно! на въпросите ми тя отговори ,че няма друг мъж в живота и ,но след като не ме обича не вижда смисъл да бъдем заедно...........
ХОРА......... немога да опиша следващото... с не големи усилия разбрах че...
-жена ми си има любовник от дълги години...както тои е бил у нас много пъти така и тя у тях...
-моите мили дечица, на са били мои ,а негови...
-този шибан негодник, си има исвое семейство с още две дечица, жена му и неподозира като мен горката какво се случва в живота и...
-те се обичат много...
и така... жена ми ме накара да се изнеса на квартира от собственото ми жилище,защото така или иначе съда щял да остави нея там,аз се опитвам само да запазя психичното си здраве невредимо и да проумея какво се случва,защото всичко това става за 2 месеца,а така обичам децата си...
сега дори немога да ги виждамкогато си поискам...обичам и жена си, дори и предложих да теглим чертата и да продължим напред на чисто, а тя миказа че и трябва време да помисли,и сега предполагам чака другия дали ще реши да си остави семейството и да са заедно или не...
какво да правя как мислите???
жената на този шибаняк, нямали и тя право да знае какво се случва,дали да и кажа???
само да подчертая че не ги познавам лично, но сме от един град и мога да осъществя контакт...
най-ме е жал от всичко ,че каквото ида стане тези невинни душици дечицата ще бъдат потърпевши от всичко

накратко това е всичко, как мислите дали бих отцелял след това, защото в момента дори неосмислям какво става...

Тва за жилището е ъпсурдно, не я слушай какво ти говори, а бягай при адвоката. Тя може си плямпа квото иска, тва не значи че е истина