живот на 180 градуса

• 4 875
  • 46
  •   1
Отговори
здравейте,искам само да споделя с вас съдбата си,защото няма с кой друг...на родителите ми немога да им причиня тази болка за сега,а приятелите ги оставих отдавна...
и така, аз съм съпруг на страхотна жена и баща на най-прекрасните дечица на 3 и 1 годинки, до скоро вярвах ,че ако има една жена на този свят която не е като другите( мили дами, извинете ме за този израз,но искам да ме разберете точно,а израза е доста красноречив) то ,аз съм се влюбил точно в нея, бях толкова щастлив,  а в същото време не бях идеалният мъж, всмисъл ,че на моменти съм се държал грубо с нея за съжаление, но иначе съм здраво стъпил на земята, не се напивам, не съм и изневерявал,общо взето работя здраво за да са добре те и да не им липсва нищо!
това е накратко...
преди известно време жена ми започна да се държи необичаино и да говориче не иска повече да бъде с мен, че не ме обича вече и няма смисъл да бъдем заедно! на въпросите ми тя отговори ,че няма друг мъж в живота и ,но след като не ме обича не вижда смисъл да бъдем заедно...........
ХОРА......... немога да опиша следващото... с не големи усилия разбрах че...
-жена ми си има любовник от дълги години...както тои е бил у нас много пъти така и тя у тях...
-моите мили дечица, на са били мои ,а негови...
-този шибан негодник, си има исвое семейство с още две дечица, жена му и неподозира като мен горката какво се случва в живота и...
-те се обичат много...
и така... жена ми ме накара да се изнеса на квартира от собственото ми жилище,защото така или иначе съда щял да остави нея там,аз се опитвам само да запазя психичното си здраве невредимо и да проумея какво се случва,защото всичко това става за 2 месеца,а така обичам децата си...Sad сега дори немога да ги виждамкогато си поискам...
обичам и жена си, дори и предложих да теглим чертата и да продължим напред на чисто, а тя миказа че и трябва време да помисли,и сега предполагам чака другия дали ще реши да си остави семейството и да са заедно или не...
какво да правя как мислите???
жената на този шибаняк, нямали и тя право да знае какво се случва,дали да и кажа???
само да подчертая че не ги познавам лично, но сме от един град и мога да осъществя контакт...
най-ме е жал от всичко ,че каквото ида стане тези невинни душици дечицата ще бъдат потърпевши от всичко Sad
накратко това е всичко, как мислите дали бих отцелял след това, защото в момента дори неосмислям какво става...

# 1
  • София
здравейте,искам само да споделя с вас съдбата си,защото няма с кой друг...на родителите ми немога да им причиня тази болка за сега,а приятелите ги оставих отдавна...
и така, аз съм съпруг на страхотна жена и баща на най-прекрасните дечица на 3 и 1 годинки, до скоро вярвах ,че ако има една жена на този свят която не е като другите( мили дами, извинете ме за този израз,но искам да ме разберете точно,а израза е доста красноречив) то ,аз съм се влюбил точно в нея, бях толкова щастлив,  а в същото време не бях идеалният мъж, всмисъл ,че на моменти съм се държал грубо с нея за съжаление, но иначе съм здраво стъпил на земята, не се напивам, не съм и изневерявал,общо взето работя здраво за да са добре те и да не им липсва нищо!
това е накратко...
преди известно време жена ми започна да се държи необичаино и да говориче не иска повече да бъде с мен, че не ме обича вече и няма смисъл да бъдем заедно! на въпросите ми тя отговори ,че няма друг мъж в живота и ,но след като не ме обича не вижда смисъл да бъдем заедно...........
ХОРА......... немога да опиша следващото... с не големи усилия разбрах че...
-жена ми си има любовник от дълги години...както тои е бил у нас много пъти така и тя у тях...
-моите мили дечица, на са били мои ,а негови...
-този шибан негодник, си има исвое семейство с още две дечица, жена му и неподозира като мен горката какво се случва в живота и...
-те се обичат много...
и така... жена ми ме накара да се изнеса на квартира от собственото ми жилище,защото така или иначе съда щял да остави нея там,аз се опитвам само да запазя психичното си здраве невредимо и да проумея какво се случва,защото всичко това става за 2 месеца,а така обичам децата си...Sad сега дори немога да ги виждамкогато си поискам...
обичам и жена си, дори и предложих да теглим чертата и да продължим напред на чисто, а тя миказа че и трябва време да помисли,и сега предполагам чака другия дали ще реши да си остави семейството и да са заедно или не...
какво да правя как мислите???
жената на този шибаняк, нямали и тя право да знае какво се случва,дали да и кажа???
само да подчертая че не ги познавам лично, но сме от един град и мога да осъществя контакт...
най-ме е жал от всичко ,че каквото ида стане тези невинни душици дечицата ще бъдат потърпевши от всичко Sad
накратко това е всичко, как мислите дали бих отцелял след това, защото в момента дори неосмислям какво става...
Чекай, ся, да питам, щото нещо не ми стана ясно! newsm78
Значи, евачът е бил у вас на гости, не един път, ма ти не го познаваш, нищо че живеете в един град!?
Ти, дебил ли си, без извинение?
И като си дебил, що не викаш " мерси" на жена ти, че хем ти е спретнала семейство, хем ти е родила и две деца, с надеждата, че няма да ѝ се дърлиш и ще оцениш жертвата?!?
Айде, стига теми- постановки от селски вечеринки.

# 2
жена ти наистина не е като другите

# 3
съжалявам,че звучи толкова невероятно, но питали ме някои на мен колко ми е невъзможно, и да бил е у нас ,когато съм бил на работа или някъде другаде и да знам , защото намерих снимки и сигурно някои от вас знаят как боли това...

# 4
Все едно гледам Съдби на кръстопът.
Дано да е пързалка. Ако не е, наистина кофти ситуация.
Ама с какъв акъл се съгласяваш да напуснеш собствения си дом.
Тя да си тръгне.

# 5
Мъжко мнение ще ти дам, сложил си я на пиедестал .. най-вероятно като много мъже, просто се съобразяваш прекалено много с "нея" и си й станал скучен, предвидим и т.н.  Жените обичат тръпка, обичат мъжете да са "счупени" и да има нещо да поправят, вече не е видяла проект в теб. Не всички де, ма е често срещано явление, не могат да се справят с щастието и им трябват драми  Laughing

На твое място ще уважа решението й, ама това ще е крайно и последно .. потърси си добър адвокат да те запознае как стоят нещата,  ако имаш доказателства за нейните "походи", може да можеш да й вземеш децата Wink Тва за жилището е ъпсурдно, не я слушай какво ти говори, а бягай при адвоката.  Тя може си плямпа квото иска, тва не значи че е истина Wink

# 6
съгласявам се зареди дечицата на улицата ли да ги оставя миличките

# 7
съгласявам се зареди дечицата на улицата ли да ги оставя миличките

Не. Изгони нея. Жилището е твое. Заслужава си го.

# 8
Вземи си жилището и децата и тя да ходи на улицата Wink не съм запознат с българското бракоразводно дело, но в западните държави ако имаш доказателства за изневерите на жена си, няма да й оставят децата.. Виж ся, ако са на любовника .. да си ги намества при тях.

# 9
да ,но до вчера толкова години те бяха моите дечица и все още са и ще останат такива, това е връзка между нас те откъде да знаят какво се случва

# 10
а,как мислите трябва лида осведомя жената на шибаняка, защото това е равно на още едно разбито семейство

# 11
Авторе, сигурен ли си, че децата не са твои?

Може да е искала да те нарани и да те е излъгала.

# 12
  • тук-там
да ,но до вчера толкова години те бяха моите дечица и все още са и ще останат такива, това е връзка между нас те откъде да знаят какво се случва

Толкова, толкова...колко да са толкова? Малкото е на годинка.

Ей, народът съвсем изтрещя... и все повече мъже, гледам, чета, слушам.....  hahaha

Аман от тийнове... Тая ваканция не свърши ли?

# 13
Не ми се вярва темата да е истинска.
Че и двете деца. Това пък откъде е сигурно?

От понеделник са на у-ще.

# 14
  • Deutschland
 Аз се чудя, как разбра че децата не са твои? ДНК тест?

Общи условия

Активация на акаунт