Също, обърнете внимание на начина на почистване след ходене по голяма нужда - трябва да става с движение отпред-назад, за да не се пренасят бактерии от акитата към мястото за пишкане. Или напараво с измиване. 

. Влязохме в 2-ра градска София. Останах изключително доволна от отношението и обслужването на лекуващите в отделението.Малко е занемарено от към поддръжка но там поне за мен хората си разбират от работата.Не мога да се сетя името на докторката която лекуваше дъщеря ми, помня само че беше еврейка ако не се лъжа(направи и впечатление едно колие което носех с еврейската звезда, аз съм християнка но тогава много го бях харесала и заради това си го сложих) та тя ми обясни какво символизира и тн.Ако се сетя името и ще пиша отново.Същата тази лекарка ми каза тогава че ако малко дете се разболее от пиелонефрит и бъде излекувано както трябва, повече не се разболява независимо от бактерията.Каза също че е по добре да се разболяват от малки от колкото като големи защото големите се лекуват в пъти по трудно и в повечето случай си страдат от него до живот за жалост. Щом ни изписаха и давах сиропчето Феминела, отделно и купувах бисквити които съдържаха в себе си плод от червена боровинка, също и задължително по-висока лична хигиена.Сиропа пиехме в продължение на 3 месеца а от бисквитките давам и до днес от време на време и на двете.Карах я да пие много течности независимо дали ще е сокове или вода. От тогава насам не е имала проблеми да чукна на дърво.Сега сме на 3г. и и остана навика да пие много течности.
Препоръчани теми