Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 965
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Успех ви желая, моята позиция се върти от години.

# 286
  • Сф
Нето, не бруто.преди 3 години е това.

# 287
Бруто? Несериозно е.

Е то може би зависи това въвеждане на поръчки колко е усложнено. 1300 бруто е 1100 някъде нето. Въвеждане на поръчки е оперативен служител по всяка вероятност без управленски функции. Предвид това заплатата е съвсем добра. В по-малки компании за сходна работа със сигурност ще са поне 300 лв. надолу.
 О, сега виждам, че пишете нето. Значи още по-добра в такъв случай.  Но зависи и къде де. В София или?

# 288
  • София - Варна
Какво образование се изисква за тази длъжност, че нещо не съм в час?
В какво се състои това въвеждане на поръчки?

# 289
Тази фирма Сенсата може пък да се окаже и по-Читава от доста други щом като откриват постоянно нови позиции в София,Пловдив и Ботевград?
Знае ли човек какво го очаква в Бъдеше? newsm78
Дано да е нещо по-добро от предлаганото досега на пазара! Grinning newsm10 newsm10

# 290
Според мен, просто имат някакви специални претенции към служителите. Не че откриват нови позиции постоянно. Аз скоро кандидаствах в една такава компания, която търси постоянно и даже не ми се обадиха за интервю. Поисках отговор защо и не ми отговориха.

# 291
  • София
Точно! За 3 години все трябваше да си намерят служител.

# 292
И на мен ми е малко странно това със Сенсата. В Пловдив и Ботевград са производствата. Не съм сигурна в Пловдив дори дали го пуснаха. Управлението в София. Но действително това постоянно търсене на персонал защо...

# 293
  • София
И в София имат производство.

# 294
Според мен, просто имат някакви специални претенции към служителите. Не че откриват нови позиции постоянно. Аз скоро кандидаствах в една такава компания, която търси постоянно и даже не ми се обадиха за интервю. Поисках отговор защо и не ми отговориха.
Е това последното не ми хареса изобщо. newsm78

# 295
Какво имаш предвид?

# 296
Чудно ми е толкова ли е сложно да ти отговорят на запитването?
Като че ли се изискват някакви Супер Тежки Усилия да дадеш един отговор newsm78 #Crazy

# 297
  • Сф
Ако си ходил на интервю- некоректно е да не ти дадат обяснение. Ама ако всеки кандидатствал и неизвикан на среща почне да пита защо не ме харесахте.... Не мисля, че ЧРите са длъжни да се обясняват на всеки, явно е имало причина за това.

# 298
Не са длъжни, разбира се. То е до възпитание, а не до задължение. А и щом съм питала, значи съм преценила, че е удачно да ми отговорят. А и не съм "всеки" като се има предивд отношението, което получавам от останалите компании.

# 299
  • Сф
Celika, без лоши чувства, ти/аз/ всеки един е вдин от многото кандидатстващи. Дори и да си специализирана и да търсят твоят профил, вероятно е имало още поне трима, които са отговаряли на условията и са били по- удачен избор за среща. Може да са търсели мъже,това няма как да ти го кажат в прав текст.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт