Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 878
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Бях кандидатствала в Кауфланд за счетоводител, но не ми се обадиха дори... newsm78

# 571
Здравейте!
Преди 5-6 теми назад видях, че има доста хубава информация за Unify, но е старичка - от 2013/4 г. Simple Smile
Някой има ли актуално мнение/наблюдение за следните две компании: Unify и Булгартабак (офисът в София, финансов отдел) - условия за работа, началство, заплащане.

Благодаря предварително!

# 572
Unify бяха купени наскоро от Atos. Доколкото знам, регулаторите са разрешили сделката и придобиването е приключило. Така че може да потърсиш мнения за Атос също. Имам приятелка, която се занимава с финанси в Unify, каза че е имала няколко оферти от различни фирми за една и съща позиция и тази на Unify е била несравнимо по-добра от останалите.
В преднага ми фирма доста от мениждърите по високите позиции се прехвърлиха в Атос. Супер доволни са. Като цяло нищо лошо не съм чула за Atos Peace Купиха и друг голям отдел на Сименс. Атос бяха направили и много добра оферта на мъжа ми - не само откъм финансова гледна точка, но и други придобивки - но беше за държава, в която не ни се местеше тогава, та той отказа.
Иначе много ми харесва, че единия от офисите на Unify е в ЦУМ - супер удобно ми се струва. Честно казано, ако имаше позиции по моята специалност, и аз бих се преместила там  Mr. Green

# 573

Благодаря много за информацията!
Идната седмица съм на първо интервю за Unify, ще бъде с рекрутъри. Доста се притеснявам. Позицията е за финансов (не счетоводен) отдел. И аз съм чувала страхотни отзиви за фирмата, но реших да попитам и вас  Peace

# 574

Идната седмица съм на първо интервю за Unify, ще бъде с рекрутъри. Доста се притеснявам. Позицията е за финансов (не счетоводен) отдел. И аз съм чувала страхотни отзиви за фирмата, но реших да попитам и вас  Peace

Успех!   bouquet

# 575

Успех!   bouquet

Благодаря!  Hug
Наистина много бих се радвала да попадна в Unify!

# 576
В bgrabotodatel има доста отрицателни мнения за тях, но мен не ме интересуват особено мненията за дадена компания.

# 577
Някой беше питал за Сенсата, ако още го интересува - да ми пише. Може да кандидатства и за моята позиция.
Не е лоша фирма като цяло, ама си иска по-особена настройка на ума към заобикалящата те среда.

# 578
  • Сф
А каква е твоята позиция?

# 579
А каква е твоята позиция?

В отдел Качество съм.

# 580
Кой град обаче?

# 581
# 582
  • България-Швейцария
Иначе много ми харесва, че единия от офисите на Unify е в ЦУМ - супер удобно ми се струва.
Сестра ми е в Atos, не ми се щеше да го пиша, но като стана дума...
След придобиването на Unify местят офиса от Сердика център в сградата, в която е Coca Cola Hellenic - а тя е на ул. Рачо Петров Казанджията, което си е в Бистрица, ни повече, ни по-малко.
За който живее там, Младост или някоя от околните локации - екстра, от центъра обаче е над 10 км.
На интервютата питайте задължително къде е работното място, въпреки че няма гаранция, както стана ясно.

# 583
  • на последния етаж
За Lufthansa Technik някой нещо?

# 584
Някой каза, че са му се обадили след месеци от там. На мен още не са. Кандидатствала съм преди месец сигурно...

Общи условия

Активация на акаунт