Работа, CV-та, HR-и, съвети - 50-та тем

• 59 925
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Не не.. трудова книжка искат точно.

# 511
  • На брега на реката
Да беше само ТК. Още един куп документи изискваха. Но не знам дали точно е държавна. По проект е разкрита позицията, с временен договор.

# 512
# 513
L'agent, за каква позиция? В Равно поле знам само, че са Лидл, но други не знам.

# 514
Продължава моята сага с позициите на края на света. Отивам на интервю в Лозенец, HR много свестен, обаче се оказва, че позицията е в Равно Поле. Ох.
Ами много ясно, че съвсем умишлено са премълчали,че работното място е в Равно поле, нали ако го отбележат още в обявата, това означава повечето търсещи работа веднага да се откажат да кандидатстват.
Каквото и да ми разправят, местоживеенето е от жизненоважно значение. Аз лично не виждам никакъв смисъл от работа, ако хайде, не цялата, но по-голямата част от заплатата ми ще отива за покриване на транспортни разходи от дома до работата място и обратно.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 23:26 от krem-karamel

# 515
Всяка свястна компания плаща траспортни разходи.

# 516
Всяка свястна компания избягва да наема хора, които живеят на 2 часа от раб.място.

# 517
Е, аз в интерес на истината не знам какво е това Равно поле, но щом става въпрос за 2 часа... явно не е в София.
Иначе всяка свястна компания плаща релокация, ако кандидата е съгласен.

# 518
 Включвам  се с въпрос. Кандидатствах на държавна работа, ходих на тест интервю и чакам резултати. Казаха ми че по имейла ще ми пишат. Чакам вече седмица... Дали да пусна запитване или да почакам....  newsm78

# 519
Със сигурност ще получиш отговор, според мен. Дори в повечето случаи трябва да отидеш лично да си вземеш резултата в писмен вид с печат и подпис. Като казваш "тест интервю", нали имаш предвид тест и интервю?

# 520
  • София
L'agent, за каква позиция? В Равно поле знам само, че са Лидл, но други не знам.

Администратор в Приста/Верила. Покриват транспорт, но пак не ме устройва защото не съм шофьор, а на влака няма да се кача. Освен това работното време започва в 8, което означава аз да ставам в 5-6. Абе - не става за мен.
Някой друг ако иска - да кандидатства. Сменили са шефа, ЧР е готин, плащат добре.

# 521
  • България-Швейцария
Това, че БДЖ-то е в такова допотопно състояние много оплесква нещата.
В белите държави железопътният транспорт масово се ползва почти в еднаква степен с градския.

# 522
Със сигурност ще получиш отговор, според мен. Дори в повечето случаи трябва да отидеш лично да си вземеш резултата в писмен вид с печат и подпис. Като казваш "тест интервю", нали имаш предвид тест и интервю?

Да тест и интервю. Благодаря за отговора. Явно по-бавно стават нещата. Дано да се получи  Praynig

# 523
Всяка свястна компания избягва да наема хора, които живеят на 2 часа от раб.място.
Скоро бях на интервю във фирма, където всеки ден возят голяма част от персонала с автобус до София-60км. сутрин и 60км. вечер newsm78 #Crazy Shocked

# 524
Била съм във фирма, където ги возят 70 км, а и в тецовете и мините край Стара Загора не е по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт