Ринопластика

• 1 715
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,скоро си правих ринопластика,но след като ми махнаха лонгетата видях,че носа сякаш ми е на една страна.гърба е прав,но някакси надолу върха кривее.От едната страна е по-качено от другата.
Вие как мислите,дали ще св оправи?
На някой случвало ли му се е след риноплатика?

# 1
Здравейте,скоро си правих ринопластика,но след като ми махнаха лонгетата видях,че носа сякаш ми е на една страна.гърба е прав,но някакси надолу върха кривее.От едната страна е по-качено от другата.
Вие как мислите,дали ще св оправи?
На някой случвало ли му се е след риноплатика?

Трябва да минат месеци от операцията, докато спаднат повечето отоци, а за абсолютно всички може да отнеме и година. Сега в началото може единия ден едната страна на носа да ти е по-подута, на следващия може да е другата страна.

Но е напълно възможно и да е останала някаква асиметрия във върха на носа и ноздрите, просто трябва да мине време, за да разбереш дали е оток, или истинска асиметрия.

# 2
Имам леко несъответствие,но мисля след време да го залича с филър.Сега гледам,че с него много лесно се оправят малките несъвършенства.

# 3
Имам леко несъответствие,но мисля след време да го залича с филър.Сега гледам,че с него много лесно се оправят малките несъвършенства.

В носа ли филър? Не мисля, плюс това работи попълване с филъри, само ако има нужда от добавяне, а не от отнемане. Трудно се дозират филъри от сорта на тези, които се слагат в устните, много често обикновено може само да се предполага колко точно ще се подуе от филъра и колко време ще издържи филърът, без да се резорбира от организма. За носа обикновено се прави реоперация, при която се коригира асиметрията - по-често има нужда от дооформяне и отнемане на материал; ако е прекалено отнето, тогава се попълва но с хрущял, взет от друго място (например ухо, най-често от собствения организъм, че да има максимална съвместимост). Доста по-тежка е манипулацията, когато има и присаждане на хрущяли и други тъкани.

Щом "скоро" са ти махнали лонгетата, дори не можеш да си сигурна, че няма да се оправи сама асиметрията, като спаднат отоците. Единствено можеш да чакаш.

# 4
Да,преди две седмици я направих.Благодаря много.Остава само да чакам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт