Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 14 171
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
...защото искам да направя малката малката къдравелка вкъщи още по-хубава без сълзи всяка сутрин.

# 256
  • на село
Имам нужда от четка за коса Dessata ,за да виждам красива и гъста коса на мястото и,а не по четката!

# 257
  • В страната на мечтите.
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се заплита много и се накъсва лесно.

# 258
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми заслужава най-добрата грижа.

# 259
защото косата ми крещи: "Искам я!"!

# 260
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам дълга и чуплива коса, която лесно се заплита, трудно се сресва и се наелектризира.

# 261
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и се заплита лесно.

# 262
Искам да отглеждам страхотна коса, затова се нуждая от четката Dessata!

# 263
Имам нужда от четката Dessata,защото моята коса се нуждае винаги от най-доброто.Косата ми е чуплива и тази четка ще ми е от голяма полза. Simple Smile

# 264
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми изисква най- добрата грижа.

# 265
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото...косата на детето ми силно крещи " ИСКАМ DESSATA, КРАЙ НА ДОСАДНОТО СКУБАНЕ! "

# 266
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата на дъщеря ми е дълга до кръста и е много гъста. Без спрей за лесно разресване не можем да минем, а с тази четка няма да имаме нужда от нищо друго.

# 267
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми постоянно се заплита, много трудно я сресвам - и старата ми четка определено вече е за смяна...

# 268
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото e компактна и стилна, а косата ми има нужда от сатенен блясък и забележима гладкост.

# 269
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам най - доброто за своята коса.

Общи условия

Активация на акаунт