Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 149
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Е, в близко бъдеще може да не ни се налага да перем: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5387179 Тези май искат да ни затворят темата.  #2gunfire
Най-вероятно на нашите внуци няма да се налага да перат  Joy
Guess Who да не е нещо особено.Като всеки прах за бяло пране е не правя разлика.С изключения на аромата който ме изненада и остана след като оставих някои дрехи да изсъхнат на вънка .Ще видя след малко как ще е резултата след сушилнята успя да изпере петната на кърпата така ,че не съжалявам за покупката  .

# 646
  • София
Мама на...?, изобщо не ме е натоварило. Просто ми е странно за общо замърсяване от прах да са необходими кой знае какви усилия, ако става въпрос за стандартна материя, а не за кашмирени чорапи  WinkНаистина, не съм изпитала специалните възможности на содата и солта, но малко ме съмнява да направят нещо повече от споменатите марки прах за бяло пране.

Стари бели памучни пердета пера на вилата лятно време. Цапат се, защото колкото и мрежи да поставим на всички отвори, все се намъкват мухи, пълчища калинки и пр. Прашат се от висенето отделно. А и са на поне 15 г., т.е жълтеят и от слънцето и от годинките. Изпират се съвършено с Ариел и Омо,на дълга програма, с предпране, за да се измие прахоляка първо. Нито сивеят, нито жълтеят, нямат петна. Чак аз се изненадах миналата година, защото специално обърнах внимание какви влязоха в пералнята. Е, вярно е, че сипнах и от избелващата добавка на Ариел   Laughing

РРР, опита ли да го накиснеш предварително?

muoil, благодаря, че ми спести разхода. Точно това и подозирах.

# 647
  • София
Ехааа, ми то тогава доста индустрии ще фалират... Simple Smile

# 648
  • в огледалото на живота
Като сте на тема пране за пердета да попитам нещо.. Simple Smile

Гес ,мисля ти беше показала един Bingo  snow малка кутийка  /aко не се лъжа/ точно за завеси от този тип,обаче пусто не го откривам никъде този прах...а питах и разпитвах... newsm78

Та ще споделиш ли от къде си го набави и дали изобщо може да се купи?

# 649
Този ли искаш?
Скрит текст:
Няма го никъде.

# 650
Искам да попитам как използвате цветоулавящите кърпички? Моите винаги излизат сиви... Независимо какво е прането.

# 651
  • в огледалото на живота
Този ли искаш?
Скрит текст:
Няма го никъде.
Eх,жалко...
Благодаря ти все пак  Hug

# 652
Този ли искаш?
Скрит текст:
Няма го никъде.
Не се произвежда или го няма в България?

# 653
  • Русе
Този ли искаш?
Скрит текст:
Няма го никъде.
Не се произвежда или го няма в България?
Предполагам, че го няма в България. Този прах не се ли произвежда в Турция newsm78
И аз съм го търсила по магазините още първия път, когато Гес го показа.

# 654
 Турски е,да.
 Помислих,че вече не се произвежда.

# 655
Ето синия гел Аче
Скрит текст:
Аз слагам малко на една гъба,минавам уплътненията,после пускам на 60 или 95градуса с повечко от гела,не мирише на белина а на чисто,и е много приятно.НЕ СЪМ доволна от течността за почистване на перални от ЛИДЛ-W5,мирише на поизветрял спирт,никаква свежест,нищо ooooh!
Също не съм доволна от течните гелове за пране ДЕНК МИТ.

# 656
Да похваля пак Ултрасензитив прах на ДМ. След издънката миналата седмица с Тео Бебе която разказах в предния си пост, снощи изпрах дрехите които имаха нови петна а и стари недопрани и всичко е изпрани. Ох отървах се...

# 657
Е, това е. Не е ли странно собствена марка, която по подразбиране би трябвало да е с по-ниско качество и с доста компромиси в състава, да се справя по-добре от марков продукт? На някого нещо му куца и този някой не е немския производител на Denkmit. Rolling Eyes И после: "ползвайте български продукти". Как да стане, питам?
Най-важното, не си натоварваш детето с излишни аромати. Тео бебе е безобразно силно парфюмиран.

# 658
Аз съм си доволна от Тео бебе-то. Някой път ще си купя и от ДМ, но понеже нямаме тук, купувам каквото има.
И да си опровергая едно твърдение по-напред, че след Denkmit праховете ми остава мръсотия по стъклото. НЕ Е от него!
Изглежда е от омекотителя Ленор тропикал фреш  Naughty

# 659
Е, това е. Не е ли странно собствена марка, която по подразбиране би трябвало да е с по-ниско качество и с доста компромиси в състава, да се справя по-добре от марков продукт? На някого нещо му куца и този някой не е немския производител на Denkmit. Rolling Eyes И после: "ползвайте български продукти". Как да стане, питам?
Най-важното, не си натоварваш детето с излишни аромати. Тео бебе е безобразно силно парфюмиран.
Започвам да се чудя дали въобще да не премина на праховете наDM и за бяло и за цветно. И дали тъй като много рядко пера чисто бяло да не си взема за цветно а да пера бялото с прах за цветно също но към него да добявям от добавката им за петна за бяло, една такава в кофички която е. И тогава праха за цветно не става ли като за бяло.

Общи условия

Активация на акаунт