Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 172
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Концентрат 750 мл си купих за 6,50лв..
Къде се продава на тази цена? Мен ме жулят по 9 лв. на щанда в Халите  Crossing Arms

В Перник го купих.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 07:34 от Мама на...?

# 76
  • Пловдив
На какъв език пише на тубата концентрат Thinking Кой да си взема?

# 77
На иврит и на руски пише. Вземи си който ти хареса като аромат.

Тук можеш да видиш как изглеждат концентратите - отпред и отзад съм ги снимала.

# 78
Да, обаче ние сме умни и гледаме броя на пранетата, нали така? Wink
2 литра за 20 пранета и 1 литър за 40 пранета. Rolling Eyes
Много ясно еййй... хитри сме като хлебарки. Благодаря на тебе всъщност че ни просвети. А колко ли момичета са се подлъгали. Но колко хитро на големите туби не пише броя пранета. А най голямата наглост бяха едни туби в Кауфланд на цена близо 11 лева.

# 79
# 80
  • Пловдив
благодаря ви! bouquet

а този дали е траен...
Скрит текст:

# 81
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте! Ще си задам въпроса тук защото знам, че има компетентни съфорумки Hug
Току що се сдобих с тази пералня
http://www.technomarket.bg/peralni/hotpoint-ariston-wmf-923-eu-09144256 обаче няма упътване на български ooooh! и  друго първия път предполагам трябва да я пусна празна, но на каква програма?
намирам за wmg 923 http://www.hotpoint.eu/_pdf/booklets/BG/WMG%20923B_BG.pdf ако ти свърши работа.

Аз така и не се разходих за новия ариел докато бяха промоциите и ест сега ми свърши наличния Simple Smile ама така е, който го е примрзяло.

Всъщност сега гледам в Лили до 29-ти февруари, трябва да е намален на 8,29, което не е много, но пак не е като 10 лв.
Сега се връщам от ДМ. Има намален Ариел на 6.99 лв. в найлоновите пакети.

# 82
Грабете от стария с катализатора Grinning

# 83
  • София
didka pitka - мерси, вчера уж бях в ДМ и не видях, толкова съм и гледала явно, нищо де - взех от лилито новия, 26 пранета, не е толкова зле като цена.

# 84
  • София
В ДМ близо до вкъщи няма изобщо Ариел прах - ни нов, ни течен.
Днес обаче ходих до Метро - продават разфасовка 40+10  пранета за 14 лв. без няколко стотинки. Адски изгодно.
Има и 60 пранета, но той е малко под 20 лв. и излиза по-скъпо.
Заредили са и нов (за мен ) чешит течен сензитив, не запомних цената, но  го подуших и много ми допадна. Що не продават прахообразен!

# 85
Гес, каква ще е според теб съдбата на Тайд? Питам те, понеже си по-добре запозната с някои обстоятелства и умело прогнозираш нещата (например отдавна знаеше за продадения румънски завод и очакваше по-компактен чешки Ариел). Peace

# 86
Да, а пък той се оказа италиански. Laughing

Да ти кажа честно, не знам. С Ариел ме изненадаха не за това, че е по-компактен, а че е в кутия и че идва от Италия, защото в Чехия, Полша и други страни от Централна Европа Ариел, Тайд/Визир и Бонукс си се продават от няколко години по-компактни (75 г/110 мл), но в плик. Даже имам такъв Ариел, мисля, че го обсъждахме.
Засега около Тайд няма движение (на Бонукс например му промениха опаковката). Най-вероятно ще продължат да го продават, но ще е произведен другаде, а не в Румъния. Вероятно ще дойде по-компактиран, едва ли ще е в кутия, но кой знае какво ни готвят.
Съжалявам, но съставът на Тайд/Визир, който се продава в Централна Европа, е доста зле; нашият е доста по-добър - това може да се види с едно сравнение. Най-вероятно и нашия ще го променят.

# 87
  • София
Аз още не съм я отворила кутия на ариела, но вътре в плик ли е или директно е сипнат в кутията?

# 88
Директно си е насипан в кутията.

# 89
  • София
бррр, мерси, ще трябва да му мисля в какво да го прехвърля да не изветрява като го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт