Перилни препарати и омекотители – 37

• 91 163
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Кой новия Ариел, може ли снимка на опаковката?
Скрит текст:

Ариел официален внос, който се предлага в РБ, си пере много добре. Качествен е.
Този в Кауфланд, да не те объркам, трябва да се погледне все пак къде е произведен...но предполагам е официален внос? Замислих се...
Официален внос е. Произведен в Чехия.

# 676
Гес, благодаря за помощта....замислих се, да не е някъде другаде/другъде? произведен и да има разлика с официалния...да не объркам потребителката.
Скрит текст:
Като не съм сигурна, къде се пъна да обяснявам и аз.. Mr. Green

# 677
Ами че то вече е лесно: нали опаковката е изцяло на български. А къде е произведен, честно казано няма значение.

# 678
Да, така е...все си е официален внос

# 679
Здравейте! Изчетох доста по темата за перилните препарати и омекотители във форума, но не успях да стигна до мнения за омекотителите на DM (Denk mit). Може ли някой, който е ползвал и има наблюдения да сподели мнение, ще съм благодарна! Не съм ползвала, а ми се виждат много изгодни - 2.99 лв за 50 пранета. В момента има и промоция на Семана, нея съм ползвала преди време и беше доста добра и се колебая дали отново да й се доверя или да пробвам другите?

# 680
Не си харчи парите за омекотителите на DM. Перилните и битовата химия са добри, но омекотителите са много зле, ако държиш на траен и силен аромат.

# 681
  • в ябълковата градина
Моля за съвет, кой е по-добър избор - гръцки есекс за 50 пранета - 15 лева или гръцки скип за 55 пранета - 25 лева?

# 682
Скип. Категорично.
Есекс не е много хубав прах, да не говорим, че можеш да си го вземеш същия от Кауфланд (22 пранета за 5-6 лева).

# 683
Не си харчи парите за омекотителите на DM. Перилните и битовата химия са добри, но омекотителите са много зле, ако държиш на траен и силен аромат.

Благодаря за отговора! Да, много държа да ароматизира, особено спалното бельо - обожавам да ухае дълго. Значи ще заложа на Семана или My forest, от които съм доволна до сега.

# 684
обожавам да ухае дълго.
В такъв случай си вземи Максима.

# 685
Една приятелка ми каза, че са й донесли от чужбина бебешки Омо. Тук не съм виждала. Питах в една борсичка, която зареждат със стоки от Турция, но жената ми каза, че официално нямало такъв прах. Бил менте... А приятелката ми е много доволна.
Някой виждал ли го е някъде?

# 686
обожавам да ухае дълго.
В такъв случай си вземи Максима.

Гледах и него... но не ми хареса аромат и се колебая, не съм го ползвала до сега, но може да опитам.  Thinking Simple Smile

# 687
Една приятелка ми каза, че са й донесли от чужбина бебешки Омо. Тук не съм виждала. Питах в една борсичка, която зареждат със стоки от Турция, но жената ми каза, че официално нямало такъв прах. Бил менте... А приятелката ми е много доволна.
Някой виждал ли го е някъде?
Ох, тези продавачки, големи експерти с категорично мнение.
Разбира се, че има - от Турция.
Скрит текст:

# 688
  • София
този прах на рекс хубав ли е? http://prikachi.com/images/40/8721040G.jpg от днес във фантастико е на доста добра цена и се чудя дали си струва  Thinking

# 689
Не си хаби парите за този Рекс Peace

Общи условия

Активация на акаунт