Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 571
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
А обезмаслител?

# 91
Ще задам сигурно глуповат въпрос, но незнам къде да попитам. Едни едни лепенки, подобни на стикери и са с различна форма - ромбове, кръгччета, цветя...други линиики, които се залепват на нокътя, лакираш и отлепваш, а отдолу остава въпросната шарка. Как се казват? Нямам предвид тези лентите за френски маникюр и разновидностите им...

Благодаря! bouquet

# 92
  • Варна
Ще задам сигурно глуповат въпрос, но незнам къде да попитам. Едни едни лепенки, подобни на стикери и са с различна форма - ромбове, кръгччета, цветя...други линиики, които се залепват на нокътя, лакираш и отлепваш, а отдолу остава въпросната шарка. Как се казват? Нямам предвид тези лентите за френски маникюр и разновидностите им...

Благодаря! bouquet
Ако правилно съм те разбрала трябва да имаш впредвид vinyl стикери.

# 93

Благодаря! bouquet

Оффф, да  Laughing или така наречените "templates"
Все пак благодаря! Hug

# 94
Здравейте, има ли някаква разлика в обезмаслителите на блускай, чудя се кой да си поръчам молива или шишенцето, някой който ги е ползвал може ли да сподели мнение?
благодаря!

# 95
А обезмаслител?
[/quote
Слагам обезмаслител, но е някакъв обикновен.....ако мислите, че той е проблема...какъв да си купя?

# 96
  • Варна

Благодаря! bouquet

Оффф, да  Laughing или така наречените "templates"
Все пак благодаря! Hug

Моля, сега и аз научих другото наименование. Grinning Hug

# 97
Страхотни са, Ради! Ако не е много нахално - би ли споделила как се постига този ефект от предпоследната снимка /на безименния пръст- маникюра с А115 / ?  Praynig
Благодаря ви! bouquet

Това е техниката за мраморен маникюр- прави се с маркер и спирт. В You tube има доста клипове за тази техника. Peace

Radi D.Искам да попитам ...каква е тази техника за мраморен маникюр със спирт и маркер..в
You tube  ми излиса само тази техника за мраморен маникюр с вода

# 98
А обезмаслител?
[/quote
Слагам обезмаслител, но е някакъв обикновен.....ако мислите, че той е проблема...какъв да си купя?

Ами, аз ползвам на Блускай, шишенце, киселинен е, мисля че какъвто и да е, но да е киселинен, би ти вършил работа.
Мисля че няма разлика между моливчето на Блускай и шишенцето, на мен шишенцето ми е по-удобно. А и е по-добро като цена.

# 99
# 100
  • Пловдив
Здравейте! Моля за съвет дамите с опит в поставянето на гел лака. Купих си всичко необходимо, за да си слагам сама лак вкъщи, прочетох доста по темата как правилно се слага и следвам стъпките точно. Резултатите изглеждат отлично, но не издържа достатъчно дълго време. Не е от ноктите ми, защото когато ми сложат лак в някой салон издържа без проблем месец. Къде ли бъркам?? Нещата с който работя са : Печка 36вата, основа и топ на CND, а цветовете ми са от Алиекспрес не са известна марка...(дали те бъркат работата). Не слагам дебел слой, запечатвам хубаво краищата...

Според мен проблема е в лака. Имаш ли на друга марка?

# 101
Здравейте! Моля за съвет дамите с опит в поставянето на гел лака. Купих си всичко необходимо, за да си слагам сама лак вкъщи, прочетох доста по темата как правилно се слага и следвам стъпките точно. Резултатите изглеждат отлично, но не издържа достатъчно дълго време. Не е от ноктите ми, защото когато ми сложат лак в някой салон издържа без проблем месец. Къде ли бъркам?? Нещата с който работя са : Печка 36вата, основа и топ на CND, а цветовете ми са от Алиекспрес не са известна марка...(дали те бъркат работата). Не слагам дебел слой, запечатвам хубаво краищата...

Според мен проблема е в лака. Имаш ли на друга марка?
Имам на 2-3 различни марки, но някакви обикновени....Мислех си, че щом топ лака и базата са хубави лака между тях не е  чак толкова важен......явно не е така за мое съжаление.

# 102
Според мен не е от толкова голямо значение, аз се лакирам с китайски цветни гелчета и нямам проблема за който казваш. Не знам.

# 103
Купува се един по-качествен лак, най добре CND в този случай и се пробва.
Армира получих си първия Лечат  Grinning Но ще  почна да го ползвам след като родя, ти на колко пласта го нанасяш? Защото в комплекта има и обикновен, който не ми се стори особено покривен  newsm78

# 104

Radi D.Искам да попитам ...каква е тази техника за мраморен маникюр със спирт и маркер..в
You tube  ми излиса само тази техника за мраморен маникюр с вода
Заповядай Simple Smile
https://www.youtube.com/results?search_query=granite+nail+art

Деси, страхотни маникюри! Май са на вълна сиво твоите  Laughing

Bluesky gel polish qcm40, 501

Bluesky gel polish 504, QX370, 548+QX370

Bluesky gel polish 518 + неонови пигменти

Bluesky gel polish 504, 518, CS27, GP02

Общи условия

Активация на акаунт