Всичко за всички марки гел лакове - 9

• 116 559
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Имам въпрос към професионалистите- по колко слоя гел лак слагате, за блускай става въпрос, от цвета само, основата и топа не ги броя в момента. 2 или 3 слоя мажете и кое е по- добрия вариант?
Зависи от цвета и как изглежда, когато не се получава аз сагам три.

# 61
искам да купя на едно момиче такава лампа и да попитам:
1-во -12ватова ЛЕД лампа добре ли е ?
2-ро Може ли да се използва за ноктопластика, ако реши ?

# 62
Запис!Прекрасни маникюри сте показали момичета.

# 63
Номерът с чорапогащника е следния: вместо с памук или памучен тампон, спиртът за премахване на лепкавия слой или за обезмасляването  се нанася върху ноктите с чорапогащник. Изобретението не е мое, някоя съфорумка беше писала, велико е, а и спиртът се изпарява бързо от чорапа или чорапогащника и може да се използва многократно.

# 64
  • София
Номерът с чорапогащника е следния: вместо с памук или памучен тампон, спиртът за премахване на лепкавия слой или за обезмасляването  се нанася върху ноктите с чорапогащник. Изобретението не е мое, някоя съфорумка беше писала, велико е, а и спиртът се изпарява бързо от чорапа или чорапогащника и може да се използва многократно.

Супер, веднага ще пробвам Peace
Благодаря!

# 65
Здравейте, как най-лесно да си сложа бялата лента на Френски с шилак? Освен с четката, ползеат ли се някакви улеснения от типа на лентичките за френски?

# 66
  • В свой си свят :))))
Здравейте, как най-лесно да си сложа бялата лента на Френски с шилак? Освен с четката, ползеат ли се някакви улеснения от типа на лентичките за френски?

Аз си го правя с четка, така ми е най-лесно Simple Smile)))

# 67
  • Пловдив
искам да купя на едно момиче такава лампа и да попитам:
1-во -12ватова ЛЕД лампа добре ли е ?
2-ро Може ли да се използва за ноктопластика, ако реши ?

Да,12 лед е добре.
На другия въпрос не мога да отговоря.

# 68

Аз си го правя с четка, така ми е най-лесно Simple Smile)))
Понеже на мен не ми е лесно с четката и често ми трепва ръката и затова се чудя, ако махна лепкавия слой и си сложа лентичка, дали ще ми се наруши технологията и ще ми се получи ли лака?

# 69
Здравейте момичета,  blueskyA74 с колко нанасяния става хубав плътен и наситен цвят.

# 70
На три по тънки нанасяния е идеален. Може и на две,но зависи с каква лампа си. Ако слоя е по дебел и лампата е слаба,може остане недопечен

# 71
благодаря  Simple Smile

# 72
Момичета на блуе ску лаковете съвместими ли са с други топ и основа?Имам впредвид ако основата и топа са на гел полиш ,а цвета на блускай ще се получи ли спойка?Защото имам налични тези основа и топ,а мисля за цветове да си взема блускай.

# 73
Здравейте ! Искам да си купя лампа за изпичане,но не разбирам много . Какво ви е мнението за тази, гледам че е доста намалена в момента?  newsm78

http://m.emag.bg/uv-lampa-za-sushene-na-manikjur-beurer-mp-58-be … 226d4abc014809443

# 74
  • София
Здравейте,
искам да попитам някой ползвал ли е такива силиконови напръстници за сваляне на гел лак, да сподели дали вършат работа?
http://www.aliexpress.com/item/Selljimshop-New-10PC-Plastic-Nail … 9446-793fbfff96ab

Общи условия

Активация на акаунт