Операция на миома 3

• 106 956
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
За възглавницата едва ли ще има проблем Simple Smile за другото - питай, не съм чула досега да има значение пола, но провери за всеки случай условията в конкретната болница.
И аз така си помислих, ще питам като отида на 4-ти април. Благодаря  Simple Smile

Лошото е, че може да си пренесеш в къщи бацили от болницата, после аз лично бих я изпрала Cry

# 646
Nevena65,  при коремна операция забрави на 15-тия ден да се върнеш на работа. Два пъти минах по този път и все се чудех, как така не мога да ходя и ме дърпа постоянно. И аз работя на бюро,  док ми каза, че най-лошото е седенето след операцията. Успех и да минава бързо.

# 647
Nevena65,  при коремна операция забрави на 15-тия ден да се върнеш на работа. Два пъти минах по този път и все се чудех, как така не мога да ходя и ме дърпа постоянно. И аз работя на бюро,  док ми каза, че най-лошото е седенето след операцията. Успех и да минава бързо.

Благодаря, ще го мисля след операцията  Hug

# 648
Аз реших да пробвам билките на Не се сърди човече, докато си чакам часа за гинеколог през юни.
Приятел си заминава за София този уикенд и ще ми ги донесе. Ще се опитам да ги пия за месец и няма да купувам есмиа. От прочетеното тук и в английския форум за жените с миоми реших, че не е за мен това лекарство засега. Или поне няма да го почвам, докато не събера още 1-2 професионални мнения.

Много е полезен нашия форум - благодаря че ви има момичета!  bouquet HugИначе сигурно сляпо щях да легна под ножа и да направя хистеректомия.
Много са полезни и споделените мнения за възстановяване от операциите - по-нататък ще се върна да чета подробности в тази насока.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 11:53 от Stardust@

# 649
Аз реших да пробвам билките на Не се сърди човече, докато си чакам часа за гинеколог през юни.
Приятел си заминава за София този уикенд и ще ми ги донесе.
Давай ... дано да помогнат...

# 650
  • Пловдив
Stardust, успех! За мен това е вярното решение. По-добре билки ,пред хормони !!!

# 651
И на хормони бих се навила, ако беше сигурно, че ще действат. Но положителни мнения съм виждала само от хора с 1 мнение тук, които минават да го рекламират и повече не се вястват...
По руските форуми пишат, че няма никакъв ефект при тях Tired

Stardust, успех и от мен Hug

Днес е операцията на Cooper JRT, дано всичко мине леко и безпроблемно  newsm10

Зизу, и ти ли си днес? Видях, че си писала, че може да си под упойка тогава... Ако е така, успех и на теб Hug

# 652
Ще публикувам пак поста си :

Здравейте Момичета,
Чудя се.... По време на овулация от доста време,  години, имах много силно изразено отделяне на слуз, безцветна, което е нормално при овулация, но при мен си беше доста,  в началото на февруари започнах да пия билките за миома и последните две овулация протичат без този секрет... Дали това е признак, че билките са започнали да ми влияят върху хормоните?

НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ,как е при теб? "
Моля Ви за мнение, според ВАС дали има връзка ...

# 653
При мен и преди тях не е имало нещо видимо, затова не мога да преценя. Но със сигурност са ми повлияли в/у хормоните, защото пусках ТСХ на щитовидната миналата и тази година. Миналата беше 2 пъти над нормата: 4.73. Тази година 2.9 Simple Smile
Нищо друго не съм пила.

# 654
При мен и преди тях не е имало нещо видимо, затова не мога да преценя. Но със сигурност са ми повлияли в/у хормоните, защото пусках ТСХ на щитовидната миналата и тази година. Миналата беше 2 пъти над нормата: 4.73. Тази година 2.9 Simple Smile
Нищо друго не съм пила.

Благодаря

# 655
Пих  Есмия, три месеца. Успя да задържи миомите около 2,5-3 г. преди да се наложи нова операция. Пила съм билки, нищо. Всеки организъм е различен.

# 656
Пих  Есмия, три месеца. Успя да задържи миомите около 2,5-3 г. преди да се наложи нова операция. Пила съм билки, нищо. Всеки организъм е различен.
Може би, зависи и от вида и съотношението на билките и естествено от организма, моята лекарка ми каза,че може да ми сложи хормонална спирала, която може би ще спре растежа,но не на всички действала...

# 657
Така е.
А зависи и от билките.

За ЕСМА-та, ако не ги е намалила, значи не е действала.
Моите миоми си се задържаха дълго на едно ниво без да пия нищо. Затова задържането според мен не значи, че действа.

# 658
  • София
Нищо друго не съм пила.
ТСХ и сега е доста висок.

# 659
Посоката е правилна и падането голямо, щом има подобна промяна без лекарства, вярвам, че след 1 г. ще е съвсем в норма. Ако не, тогава ще го мисля...

Общи условия

Активация на акаунт