Операция на миома 3

• 107 740
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
@Collibri - И аз бих те посъветвала да си нагласиш плановето по - различно. И лапароскопски да е твоята операция, дискомфорта първите две седмици не е за подценяване. Колежката ми я оперираха преди месец и ми разказа. Първите 5 - 6 дена си много омалял, може да имаш температура и т.н, после нещата стават по - добре, но си  по - бавничък и внимателен.

Вярно е, че всеки се възстановява различно, но го имай като възможна опция.

# 541
звънях на 4-ри различни места, вдигна ми само кабинета на др Славчев.
В понеделник имам час и ако с него се разберем, ще бъде той в Майчин дом, също за края на март.
Ще видим какво ще стане. Praynig

# 542
звънях на 4-ри различни места, вдигна ми само кабинета на др Славчев.
В понеделник имам час и ако с него се разберем, ще бъде той в Майчин дом, също за края на март.
Ще видим какво ще стане. Praynig

Айде, Бог с нас! УСПЕХ, Зизу  Heart Eyes

# 543
Stardust,в такъв случай ти остава само да чакаш. Дано писмото ти да дойде бързо. Аз съм в Германия. Тук си записваш час и отиваш на какъвто лекар искаш. Няма нужда да ходиш първо при личния. Само ако ще те оперират ти трябва направление за хоспитализация. Стискам ти палци.  Peace

# 544
Stardust,в такъв случай ти остава само да чакаш. Дано писмото ти да дойде бързо. Аз съм в Германия. Тук си записваш час и отиваш на какъвто лекар искаш. Няма нужда да ходиш първо при личния. Само ако ще те оперират ти трябва направление за хоспитализация. Стискам ти палци.  Peace

Благодаря!
Немската здравна система и въобще качество е на светлинни години напред пред английската, това ми е известно!

# 545
  • Пловдив
Колибри и според мен не се настройвай за пътуване след операцията. Аз заради такива пътувания се мотах 4 месеца. Все нещо ми изникваше и не можех да се наглася с цикъл и дни за пътуване. Накрая уж щеше да е лапароскопия,та премина в коремна. Шефката ме чакаше след две седмици на работа,а аз се върнах след два месеца. Мисли да ти минава операцията,пък после ще резервираш екскурзии. Успех на всички момичета !!!

# 546
Иначе се чудя какво е предизвикало такъв растеж на миомите. Лекувах се няколко месеца от гъбички и може би тези лекарства са спомогнали. Август бяха (вчера си гледах снимките) 2.4 и 3.4, а сега 3.4 и 5.7  Sad Следя ги от 2014 и растежа им беше с 1 см за две години, а сега за 6 месеца?
Не вярвам да е от лекарствата. По принцип естрогенът ги храни - аз избягвах пилешкото и други продукти, които го съдържат, соя не ям, но и нея я има в доста продукти. А може да е и грешно замерване действително.

# 547
В понеделник ще бъда при Славчев, той ще потвърди или отхвърли. Но друго обяснение за болките нямам. Опитвам да намеря скорошни мнения за този доктор, всички мнения са доста стари. Дано доктора е толкова добър, колкото се пише.

# 548
В понеделник ще бъда при Славчев, той ще потвърди или отхвърли. Но друго обяснение за болките нямам. Опитвам да намеря скорошни мнения за този доктор, всички мнения са доста стари. Дано доктора е толкова добър, колкото се пише.
Стискам палци  Hug успех  Hug

# 549
Здравейте!
Ще споделя при мен как протекоха нещата.В крайна сметка от мненията на момичета около мен и изчетеното във форума отидох във Вита при д-р Николай Попов и съм много доволна че се доверих на него,той е добър специалист и много добър човек.Операцията ми беше на 6.03.17 в понеделника,боницата,персонала,отношението е прекрасно....постоянно ме питаха дали имам нужда от нещо,носят ти бутилки минерална вода,чаша,сламка,питат те дали искаш обезболяващо...почувствах се гледана като писано яйце.
За операцията в крайна сметка при мен миомата излезна не 3 см.,а 3,5см на задната стена на матката вътре и е имало сраствания към дебелото черво,наложило се е да ми обръщат матката лапороскопски да стигна до миомата,което е трудно но са успяли да ми я отстранят...сега остана само да ми махнат шевовете,които са специални като при пластичната хирургия метални скоби от които не оставали белези и да излезе хистологичното изследване до 10 раб. дни....
Аз мога само да ви посъветвам да не чакате миомите да ви станат огромни и да има усложнения,защото моето срастване не се виждаше на прегледите , чак като е влезнала камерата са установили това и съм щастлива,че имах смелоста да не отлагам повече.....стискам палци от тук нататък да не ми се образува на ново и ще се подложа на диети и чайове за да контролирам хормона.
Пожелавам успех на всички ви!

# 550
Здравейте!
Ще споделя при мен как протекоха нещата.В крайна сметка от мненията на момичета около мен и изчетеното във форума отидох във Вита при д-р Николай Попов и съм много доволна че се доверих на него,той е добър специалист и много добър човек.Операцията ми беше на 6.03.17 в понеделника,боницата,персонала,отношението е прекрасно....постоянно ме питаха дали имам нужда от нещо,носят ти бутилки минерална вода,чаша,сламка,питат те дали искаш обезболяващо...почувствах се гледана като писано яйце.
За операцията в крайна сметка при мен миомата излезна не 3 см.,а 3,5см на задната стена на матката вътре и е имало сраствания към дебелото черво,наложило се е да ми обръщат матката лапороскопски да стигна до миомата,което е трудно но са успяли да ми я отстранят...сега остана само да ми махнат шевовете,които са специални като при пластичната хирургия метални скоби от които не оставали белези и да излезе хистологичното изследване до 10 раб. дни....
Аз мога само да ви посъветвам да не чакате миомите да ви станат огромни и да има усложнения,защото моето срастване не се виждаше на прегледите , чак като е влезнала камерата са установили това и съм щастлива,че имах смелоста да не отлагам повече.....стискам палци от тук нататък да не ми се образува на ново и ще се подложа на диети и чайове за да контролирам хормона.
Пожелавам успех на всички ви!
Супер, дано вече всичко да е наред Wink

# 551
  • София
Моля някой да ми пусне на лично съобщение (ако това е необходимо) контакти на д-р Попов от Вита.
Как се стига до него, има ли частен кабинет?

# 552
Моля някой да ми пусне на лично съобщение (ако това е необходимо) контакти на д-р Попов от Вита.
отговор на въпросите ти има в гугъл. Иначе аз съм си записала номера му и веднага ти го давам 02 960 49 50. Чух че освен във Вита, работи и в Шейново, но не ми е потвърдено. Честито за операцията и вече всичко да е наред. Каква сума платихте -  1600 всичко или...?
Надежда Спасова, благодаря  Hug

# 553
  • София
отговор на въпросите ти има в гугъл. Иначе аз съм си записала номера му и веднага ти го давам 02 960 49 50. Чух че освен във Вита, работи и в Шейново, но не ми е потвърдено. ....

Зизу, благодаря!

# 554
  • София
Час за д-р  Попов във Вита се записва само чрез регистратурата на болницата.Отделете си повечко време за чакане защото часовете му са много сгъстени  а и понякога закъснява за кабинет ако е имал "завързан "случай. bouquetуспех на всички

Общи условия

Активация на акаунт