Операция на миома 3

• 107 740
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Ами пречеше ми, но все се надявах да е защото съм напълняла  Laughing беше ме страх да ида, оказа се колкото 6-месечна бременност след прегледа Mr. Green
Моята е разположена така, че нямам проблеми с кръвоизливи, хемоглобинът ми е перфектен, кръводарител съм и го следя.
Благодаря! Дано! Или поне да го докарам до лапаро. Много ме е страх от коремна  Confused

# 511
Аз се крепих около 7 години. Накрая ми дойде до гуша от хапчета, чайове и кървища.Аз не живея в България и не знам там как е. Но тук ме питаха за всичко (как искам да ме оперират, да ми оставят или махнат матката), като с това ми беше обяснено какви са последствията и т. Н. Твоята миома в момента е долу горе колкото беше моята. А аз съм с лапароскопска. Така, че не се страхувай. Ще успеят (ако изобщо се наложи) Пила ли си Есмиа? Щом се повлияваваш от билки, може би Есмиа ще ти помогне

# 512
И на мен не ми се занимава с хапчета и отвари и аз съм в чужбина и мисля да си задам въпросите на лекаря и да си преценя. Имам  вече 2 деца и не смятам да дундуркам 3-о, така че дори да ми махнат матката не е болка за умиране.

# 513
Вие сте смели жени Hug мен ме е страх от болката. Толкова ме е страх, че така и не се навих на второ дете, затова рязането ми е много краен вариант...

Но тук ме питаха за всичко (как искам да ме оперират, да ми оставят или махнат матката)...
И тук, обаче при моите размери миналата година такъв вариант беше невероятен. Попов каза, че е обвила цялата матка, тя въобще не се виждаше.
Ако се наложи ще оперирам, но като гледам, че това действа не ми се ще да ме режат и да ме боли. Чаят не ми отнема никакви ресурси, сутрин мъжът ми като стане го вари, аз ставам по-късно и си го пия като водица Simple Smile
Есмиа-та ми беше следващ вариант, ако не подейства билките. Но като гледам как я смаляват (19.80 лв. струва за 3 месеца), засега ще задържа хапчетата, че там цената е доста по-сериозна  Simple Smile
А и като съм чела отзивите по чуждите форуми, при повечето няма никакъв ефект.
Емболизацията също вече може да стане, но и там си има болка, та ще задържа още малко.

Но при мен няма кръвоизливи или др. проблеми, затова не бързам. При майка ми имаше, но спряха след билките Peace

# 514
Моята ми пречи. Напипвам я като ембрион голям колкото бебетата ми бяха в 5-ия месец. Циклите са ми много обилни - първите два дни с тампон и превръзка иначе не мога да устискам от работа до вкъщи и не мога по средата на двучасова среща да се изнижа до вц.
Ходя много често до вц, когато сме на презокеански полет като ударя едно вино ставам 5 пъти и е много изнервящо.
Отделно на работа вц-то е на друг етаж и качването на стълби не е любимото ми занимание.
Отделно съм вечно подута, а бях слаба, с прибран корем.
Махам я - боли, не боли (и мен ме е страх), но мисълта че имам нещо в себе си дето не му е там мястото ме изнерва.
Хапчета забравям да пия - мъча се с една хиалуронова киселина и колаген за хубост - забравям да ги взема.

# 515
Вие сте смели жени Hug мен ме е страх от болката. Толкова ме е страх, че така и не се навих на второ дете, затова рязането ми е много краен вариант...

Но тук ме питаха за всичко (как искам да ме оперират, да ми оставят или махнат матката)...
И тук, обаче при моите размери миналата година такъв вариант беше невероятен. Попов каза, че е обвила цялата матка, тя въобще не се виждаше.
Ако се наложи ще оперирам, но като гледам, че това действа не ми се ще да ме режат и да ме боли. Чаят не ми отнема никакви ресурси, сутрин мъжът ми като стане го вари, аз ставам по-късно и си го пия като водица Simple Smile
Есмиа-та ми беше следващ вариант, ако не подейства билките. Но като гледам как я смаляват (19.80 лв. струва за 3 месеца), засега ще задържа хапчетата, че там цената е доста по-сериозна  Simple Smile
А и като съм чела отзивите по чуждите форуми, при повечето няма никакъв ефект.
Емболизацията също вече може да стане, но и там си има болка, та ще задържа още малко.

Но при мен няма кръвоизливи или др. проблеми, затова не бързам. При майка ми имаше, но спряха след билките Peace
И аз си мисля, че билките са по -добрия вариант, или ако се налага операция, след нея трябва да се пият билки, за да се изчисти проблемът...

# 516
Като чета Stardust,все едно аз съм го писала. Изпадах в ужас като ми дойдеше цикъла. Особено ако съм в метрото, автобуса. Единият кръвоизлив го направих като бях на работа. 15 минути след като влязох. Първата ми мисъл беше - ами ако бях в метрото още??? Следващия път обаче бях на улицата - сама. Добре, че беше много рано сутринта, събота и нямаше хора. От там в болницата и казах - край, не мога повече
Не се сърди човече, не се страхувай. Ще излъжа ако ти кажа, че не ме е било страх. Кой нормален човек не се страхува? Но повярвай - не е страшно, ти нищо няма да усетиш. А, след лапароскопска операция възстановяването е много бързо и болка почти няма. Ставаш още на другия ден. Аз лично трудно понесох упойката(но това не е при всеки). Най-искрено ти пожелавам да успееш с билките. Но ако все пак се стигне до операция - не се страхувай. Успех!

# 517
Майка ми беше с такива тежки кръвоизливи, спираха ги с инжекции, страшно беше...
Благодаря за успокоителните думи относно операцията Hug

# 518
  • София
Момичета, след хистерорезекция на миома (доктора каза 2 дни в болница),
след това колко дни са нужни за домашно възстановяване, знам че всичко е индивидуално, но горе долу?
Какво кървене се очаква да има и колко време?

# 519
Честит празник, мили Дами!

Желая Ви от сърце да сте обожвани и обичани жени, да са Ви пълни с щастие духът, умът и тялото! Красив и очарователен ден!

# 520
Честит празник и от мен. Бях на преглед. Пораснали сме доста и ще мисля къде и при кой да насрочвам дата за лапароскопска операция. Тъй като имам един постоянен дискомфорт и не откривам други проблеми,се оказват от миомите. Да знаете.

# 521
минах и при Попов, Вита. Той каза, че може лапароскопски. Насрочих си дата. Май там ще се пробвам. Да стискате палци, има още време де. Но като се замисля сериозно, при положение че ми предлага лапароскопска, май я предпочитам пред коремна. Въпреки че ми е на най-гадното място  - задна стена, ниско долу над шийката. Възможно най-трудната. Но той пък приема предизвикателството и каза че ще я направи. хм..
Разкажете за лапароскопиите във Вита, който е минал...
уговорихме се за след великден, но пък е средата на цикъла ми. док ми изписа прогестеронов препарат да пия, за да намалим кървенето. Да сте ползвали такова? Ще пия, надявам се да не е проблем.. .

# 522
Лапароскопия е най-добре. Учуди ме факта, че са ви казали, че на задна стена ще е по-трудно. И моите са на задна стена и ми казват, че ще са доста лесни за махане. Въобще с такава лекота говорят за операциите, че и това е леко притеснително. Иначе се чудя какво е предизвикало такъв растеж на миомите. Лекувах се няколко месеца от гъбички и може би тези лекарства са спомогнали. Август бяха (вчера си гледах снимките) 2.4 и 3.4, а сега 3.4 и 5.7  Sad Следя ги от 2014 и растежа им беше с 1 см за две години, а сега за 6 месеца?

# 523
Лапароскопия е най-добре. Учуди ме факта, че са ви казали, че на задна стена ще е по-трудно. И моите са на задна стена и ми казват, че ще са доста лесни за махане. Въобще с такава лекота говорят за операциите, че и това е леко притеснително. Иначе се чудя какво е предизвикало такъв растеж на миомите. Лекувах се няколко месеца от гъбички и може би тези лекарства са спомогнали. Август бяха (вчера си гледах снимките) 2.4 и 3.4, а сега 3.4 и 5.7  Sad Следя ги от 2014 и растежа им беше с 1 см за две години, а сега за 6 месеца?
така наречената медицина, все още не е открила каква е причината за развитието на миома  Shocked Shocked Shocked както и за куп други болести....

# 524
Разкажете за лапароскопиите във Вита, който е минал...

Моя близка позната наскоро се оперира при д-р Попов във Вита. Доволна е. За него все хубави отзиви съм чела. Добър ти е изборът. Успех  и не се страхувай!

Общи условия

Активация на акаунт