Операция на миома 3

• 106 943
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Вече съм писала как подействаха при мен билките. Кана спра да кърмя, ги почвам пак.

# 661
Пих  Есмия, три месеца. Успя да задържи миомите около 2,5-3 г. преди да се наложи нова операция. Пила съм билки, нищо. Всеки организъм е различен.
Така е.
А зависи и от билките.

За ЕСМА-та, ако не ги е намалила, значи не е действала.
Моите миоми си се задържаха дълго на едно ниво без да пия нищо. Затова задържането според мен не значи, че действа.

Може би се изразих неправилно, няколко миоми от около 2 см. ги стопи, миома около 4 см. я намали наполовина. Пих есмия-та, защото миомите нарастваха и то след 6-месечен курс с билки.Избора беше да пробвам лекарството, което беше ново или операция, още тогава. След курса с есмия-та изкарах  почти 3 години. Е, пак се наложи операция след това, но е факт че на мен есмия-та помогна, билките не. Пак казвам, организъм.

# 662
Минала е операцията на Купър  Hug Желая й бързо и леко възстановяване. НСЧ, не съм днес, а в края на април. Ще пиша допълнително. Успех на всички.

# 663
Бързо възстановяване на Cooper JRT и успех на теб Hug
Чакаме я да се разпише  Simple Smile

poluks, ясно! Peace А Есмиа-та на еднократен курс ли се пие или по друга схема?

# 664
Пих есмия-та, защото миомите нарастваха и то след 6-месечен курс с билки.Избора беше да пробвам лекарството, което беше ново или операция, още тогава. След курса с есмия-та изкарах  почти 3 години. Е, пак се наложи операция след това, но е факт че на мен есмия-та помогна, билките не. Пак казвам, организъм.

1 курс ли направи с есмиа или повече? Мисля да започна билките тази седмица, юни месец ще отида на ултразвук и ще видим има ли някаква разлика. Ако за почти 2 месеца няма ще започна есмиа-та. Така или иначе нямам скоро час и голям избор. Ще опитам по-безобидната алтернатива първо.

Имаше ли есмиа странични ефекти при теб - акне, качване на тегло, повишаване на апетита?

Купър, чакаме да разкажеш!

# 665
В листовката пише, че Есмиа се пие три месеца, след което трябва да изчкакаш да минат 2-3 цикъла и да повториш курса. Моята лекарка обаче ми каза, че може да се пие и 6 месеца без прекъсване.

# 666
Когато пих есмия-та беше съвсем нова на пазара. Курсът беше тримесечен. Сега може да е по-различно.  Не напълнях и нямах някакви странични действия, освен силно намаляване на цикъла, но това е и целта. Stardust, разбира се че е по-щадящо да опиташ с билките, ако не стане тогава вече с лекарство. Пак казвам, пих билките 6 месеца, миомите си растяха въпреки това.

# 667
Пак казвам, пих билките 6 месеца, миомите си растяха въпреки това.
Какви билки пише?  На мен ми казаха в аптеката на ул Венелин да ги пия 4 месеца и след това да отида на преглед.... Дадоха ми два плика с готова смес

# 668
Какви билки пише?  На мен ми казаха в аптеката на ул Венелин да ги пия 4 месеца и след това да отида на преглед.... Дадоха ми два плика с готова смес
От аптеката на ул. Богомил, точно бяха 2 плика, смес 1 и смес 2.

# 669
От аптеката на ул. Богомил, точно бяха 2 плика, смес 1 и смес 2.
Явно всеки организъм е различен

# 670
Индивидуално е, да. При моя приятелка също не помогнаха. Тя и не ги пиеше редовно де. Може и в това да е причината. Аз пия по-голяма доза от предписаната, консултирах се с аптекарите там.

При poluks щом за няколко месеца видимо се е забелязал растеж явно нещата са били много сериозни и се е налагала намеса. В повечето случаи няма движение, без значение с билки или не.

# 671
А трябва ли да се прави ЯМР преди операция?

# 672
В масовия случай - не.
Може би ако има някаква особеност, тогава се налага.

# 673
А трябва ли да се прави ЯМР преди операция?

На мен ми го препоръчаха в Англия, за да се изключат злокачествени образования предвид размера на моята миома.

# 674
Добро утро на всички Дами!

При мен всичко мина! Mr. Green
Вчера ме изписаха, утре ще ходя да махаме конците.

Доволна съм страшно много от Доктор Кичеков, клиника ТОРАКС Пловдив, целият му екип, целият персонал на болницата - от/до!

Още след махането на катетъра станах и не спрях да ходя, което се оказва изключително важно. Постоянно се качвах от 3ти до 5ти етаж и до терасите, и Док каза, че това е супер.

Сега съм у дома ще се възстановявам леко по - леко и усмихната.
През цялото време запазих бодър и висок дух, което изигра важна роля в престоя ми в болницата.

При въпроси, докато всичко ми е прясно съм насреща!
Утре ще Ви черпя виртуално, след като махнат кончетата. Сега съм даже без лепенка и къпана хи хи хи!

Целувки

Общи условия

Активация на акаунт