Операция на миома 3

• 106 919
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро на всички Дами!

При мен всичко мина! Mr. Green
Вчера ме изписаха, утре ще ходя да махаме конците.

Доволна съм страшно много от Доктор Кичеков, клиника ТОРАКС Пловдив, целият му екип, целият персонал на болницата - от/до!

Още след махането на катетъра станах и не спрях да ходя, което се оказва изключително важно. Постоянно се качвах от 3ти до 5ти етаж и до терасите, и Док каза, че това е супер.

Сега съм у дома ще се възстановявам леко по - леко и усмихната.
През цялото време запазих бодър и висок дух, което изигра важна роля в престоя ми в болницата.

При въпроси, докато всичко ми е прясно съм насреща!
Утре ще Ви черпя виртуално, след като махнат кончетата. Сега съм даже без лепенка и къпана хи хи хи!

Целувки

Браво 😎 дано да няма повече проблеми

# 676
 bouquet Наде, благодаря!
 bouquet bouquet bouquet

# 677
Купър, радвам се, че всичко е минало толкова добре, дано пълното възстановяване мине леко и безпроблемно. bouquet

# 678
Купър, радвам се, че всичко е минало толкова добре, дано пълното възстановяване мине леко и безпроблемно. bouquet

Благодаря ти! Дано всичко е наред при всички ни Hug

# 679
Cooper JRT, ти си герой! Simple Smile
Бързо възстановяване и никакви проблеми повече Hug

# 680
  • Sofia
Здравейте дами,

имам интересен въпрос-предстои ми лапароскопия в Софиямед и днес като говорих с доктора за дата ми сподели, че болницата имало технически проблем и до 5 май не приемали пациенти.
Стана ми много интересно, дали някой от вас е чул такова нещо, все пак 1 месец без пациенти....

# 681
Cooper JRT , радвам се, че всичко е минало ок. Бързо възстановяване! Tada

# 682
Момичета, благодаря на всички Ви за благопожеланията!
Тук съм и Ви следя с интерес.

Дано всички стигнем до щастлив край и здраве... Hug

# 683
  • Пловдив
 bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet и от мен. Бързо да се възстановяш!!!

# 684
  • Пловдив
Emily на мен ми се случи подобно нещо ,но в друга болница. В деня който трябваше да ме приемат се оказа,че апарата за лапароскопия на миома се е развалил. След два месеца чак го оправиха . Нищо ,че после се наложи коремна. Но явно си имат различни технически проблеми навсякъде .

# 685
Emily на мен ми се случи подобно нещо ,но в друга болница. В деня който трябваше да ме приемат се оказа,че апарата за лапароскопия на миома се е развалил. След два месеца чак го оправиха . Нищо ,че после се наложи коремна. Но явно си имат различни технически проблеми навсякъде .
Където има техника, има и фалове. Няма случайни неща, Алберт Швайцер мисля, че беше казал /ще се поправя ако бъркам/, че Божията помощ идва под формата на "случайност", когато Бог иска да остане инкогнито. newsm76

# 686
  • Sofia
в интерес на истината и аз си помислих, че това е нещо като знак и няма случайни неща Simple Smile

# 687
в интерес на истината и аз си помислих, че това е нещо като знак и няма случайни неща Simple Smile
emilyy - Абсолютно! Довери се на знаците, които получаваш. Ще е само за твое добро!  Two Hearts

# 688
Момичета, спрятам си багажа за болницата...ми то ми трябва доста големичък сак Sad  При вас така ли беше положението? То само водата дето ми искат е 2 по 1,5 л., да не говорим за нощници, бельо, чаршафи еднократни, мокри и сухи хартии, чорапи, чехли, тоалетни принадлежности, хавлии, прибори, чаши, лаптопа?  ooooh! newsm78

# 689
Момичета, спрятам си багажа за болницата...ми то ми трябва доста големичък сак Sad  При вас така ли беше положението? То само водата дето ми искат е 2 по 1,5 л., да не говорим за нощници, бельо, чаршафи еднократни, мокри и сухи хартии, чорапи, чехли, тоалетни принадлежности, хавлии, прибори, чаши, лаптопа?  ooooh! newsm78

Успешна и лека операция! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт