Операция на миома 3

• 106 913
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, спрятам си багажа за болницата...ми то ми трябва доста големичък сак Sad  При вас така ли беше положението? То само водата дето ми искат е 2 по 1,5 л., да не говорим за нощници, бельо, чаршафи еднократни, мокри и сухи хартии, чорапи, чехли, тоалетни принадлежности, хавлии, прибори, чаши, лаптопа?  ooooh! newsm78

Успешна и лека операция! bouquet

Благодаря Simple Smile Ще пиша като мине.

# 691
Емили, с кой доктор си говорила? И на мен ми предстои операция там. Praynig
Дано не сте се разбрали нещо...
Купърче  Hug bouquet

# 692
Добро утро!

Емили, УСПЕХ мила! С вяра и настроение да си и да ни пишеш вече чисто нова!!!
Относно багажа ти, при мен беше тъкмо обратното. Вчера това писах на Зизу във ФБ, в моята клиника багажа, който носих се събира в найлонова кесийка. Освен личната ми козметика /всеки каквото смята, че ще му трябва/, ел.книга и зарядното + 2 тениски не съм носила нищо. В "Торакс" Пловдив стаите са цветни, чаршафите красиви, дават ти халат, хавлия, дамски превръзки, чехли, нощница /задължително си с тяхна!/, вода колкото искаш, храната е от ресторант и т.н. За пет дни съм давала пари само за кафета от машината...

Момичета, имам въпрос, да не пускам друг пост да не спамя. Вчера махнаха конците. Слава Богу всичко мина супер, Док е доволен, взех епикризи, документи, фактури и всичко ми беше там. Хистологията също - няма нищо, само миома. Днес обаче имам кървене, тоест идва ми. 4 дни преди датата за менструацията. Миналият месец /пролетно време е...случва ми се/ пак ми дойде по - рано 4 дни. Притеснявам се само ъъъъ....как да съм сигурна, че това е нормален цикъл, а не нещо пост - оперативно? В тоя ред на мисли, кървене от долу нямам от 3тия ден на Операцията, така че смятам, че си е чист МЦ....Въх...Късмет, точно на една седмица след ОП. Не е опасно, нали?

# 693
  • Sofia
Трябва да ме оперира д-р Динчо Георгиев, но така и не насрочихме операцията, каза да му звънна най-рано след 5 май....явно не са оправили проблема..

Емили, с кой доктор си говорила? И на мен ми предстои операция там. Praynig
Дано не сте се разбрали нещо...
Купърче  Hug bouquet

# 694
Здравейте момичета.Ето ме и мен в тази група.На 27.04 и на мен ми предстои операция на миома.Тъй като ние се борим за детенце трябва да я махна.Искам да попитам има ли сред вас момичета които са се оперирали в болница Надежда,и ако да как преминава самата процедура и какво освен тоалетни принадлежности да нося?Благодаря предварително.

# 695
  • Sofia
Невена-р пожелавам успех с операцията Hug Hug

Момичета, някоя от вас имала ли е болки ниско долу или отстрани където би трябвало да е миомата, които не са по време на менструация?
От няколко дена всяка вечер имам бодежи или тъпи, но постояни болки newsm78

# 696
Имала съм моментни, когато беше гигантска, но постоянни не.
Да не си в овулация?

# 697
Емили, свързах се с моя доктор, той ще си ме оперира в края на април. Нещо друго има при теб. Невена, успех. Аз съм тъпи, понякога не толкова болки ниско долу и го отдавам на порастналите миоми.

# 698
  • Sofia
Емили, свързах се с моя доктор, той ще си ме оперира в края на април. Нещо друго има при теб. Невена, успех. Аз съм тъпи, понякога не толкова болки ниско долу и го отдавам на порастналите миоми.
При кой доктор си ти?

# 699
При др Димитров.

# 700
Момичета, мина и моята операция. Запазиха ми всички карантии Grinning, както исках. Вчера, на втория ден, ми махнаха катетъра и дрена, както и абоката. Ходя по коридорите, вчера даже и цигарка изпуших извън болницата. Днес е още по-лесно и не ме свърта вече. Само с храната не се долюбваме, нямам нерви за една пържолка и шопска салатка. Ако всичко е наред, във вторник ще ме изпишат.

# 701
  • Sofia
Момичета, мина и моята операция. Запазиха ми всички карантии Grinning, както исках. Вчера, на втория ден, ми махнаха катетъра и дрена, както и абоката. Ходя по коридорите, вчера даже и цигарка изпуших извън болницата. Днес е още по-лесно и не ме свърта вече. Само с храната не се долюбваме, нямам нерви за една пържолка и шопска салатка. Ако всичко е наред, във вторник ще ме изпишат.
колко дена ще те държат, няма ли три дена да седиш?
Бързо възстановяване и скоро да хапваш благотиики Hug

# 702
Браво!
Имам кошмарни спомени от дрена. Коремна ли беше, че се била с такъв?

# 703
Браво Невенка!  Heart Eyes
Бързо възстановяване и от мен. Днес ми е 12ти ден от операцията и се надявам, че нещата вътре зарастват успешно Rolling Eyes

# 704

nevena65,
бързо възстановяване Hug и не се мъчи, поискай някой от близките ти да ти донесе пържолка Sunglasses

Днес ми е 12ти ден от операцията и се надявам, че нещата вътре зарастват успешно Rolling Eyes
Как се чувстваш? Ще зарастват, къде ще ходят да не зарастват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт