Balea, Alverde, Catrice, Essence - 23 (Козметика от ДМ и Лили)

• 76 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Точно щях да пиша, че не съм от София, но вчера купих три от цветовете от клон на ДМ. Явно поетапно зареждат обекти.

# 361
Момичета, някой знае ли къде в Бургас мога да намеря сетовете за вежди на Есенс, най-тъмната гама?
Много съм доволна от цветовете, но никъде не мога да ги открия вече  newsm78
Проверявам в Лили и Елитис, но за момента без късмет

# 362
В Лили срещу ВМА. Вчера ги видях.
Много ти благодаря, взех си.  bouquet

# 363
За нищо. Сподели като ги тестваш, стават ли за нещо тия лакове. Цветовете им са симпатични, но трайността на лаковете на Есънс, които съм имала,  не е впечатляваща.

# 364
В момента се лакирам със зеления, много ми харесва - и от към цвят, и от към нанасяне и от към покривност. За трайността ще споделя по нататък.

# 365
Четох, че тоалетните трици на христина са много хубави. В някой от модните блогове. Търсих в две аптеки, но нямаше. В елитис дали има? Някоя, която ги ползва ако може да сподели.

# 366
  • Стара Загора
Четох, че тоалетните трици на христина са много хубави. В някой от модните блогове. Търсих в две аптеки, но нямаше. В елитис дали има? Някоя, която ги ползва ако може да сподели.

Не, няма в Елитис. По скоро в аптеки или козметични магазини, в които продават българска козметика.

# 367
Има магазини на Христина. Аз съм купувала от един до НДК. Харесват ми триците, добре ексфолират.
http://www.kozmetikahristina.com/bg/obchodni-podminky-3/ 
Ето тук пише магазините.

# 368
Знаете ли дали има сред немските марки такива, които да предлагат химически ексфолиант за тяло? Базиран е обикновено на AHA (lactid acid или др. подобни) и не е скраб, а лосион или душ-гел. Опитвам се да намеря някакви алтернативи на AVÈNE AKÉRAT, който е нещо подобно...

# 369

Не, няма в Елитис. По скоро в аптеки или козметични магазини, в които продават българска козметика.
При нас в Добрич и в двата магазина на Елетис които имаме има триците,както и други продукти на марката

# 370

Oral B - Precision clean

# 371
  • Бургас
Вчера си купих розовата мицеларна вода на Гарние от ДМ,беше намалена на 6,29

# 372
  • Стара Загора
Вчера си купих розовата мицеларна вода на Гарние от ДМ,беше намалена на 6,29

Аз видях в Елитис, че имат закачени картончета около капачката, но нямаха цена на стелажа. Пишеше, че срещу скреч карта на касата, при изтъркване, можете да спечелите почистващи мицеларни кърпички.

# 373
  • Бургас
О,аз мицеларни кърпички си взех на Балеа,само 2,99 лилавата опаковка.Взех и два вида олио за коса.А отидох само за храна на морските ми свинчета Mr. Green

# 374
  • Варна
Мицеларни кърпички никога не съм ползвала. Как се справят с отстраняването на неводоустойчив очен грим? Трябва ли сериозно търкане и натискане?

Общи условия

Активация на акаунт