Месец след месец минават,лудориите на МАЙчето все повече стават - ТЕМА 3

• 58 605
  • 378
  •   1
Отговори
# 165
Все още си се буди през нощта за ядене,а някак ми се иска тайничко да си спинка цяла вечер  Thinking

Като часовник е моят беборан през нощта - яде в 22.30 и после в 4. Не пропуска...

И на мен ми се иска, да не се събуждя през нощта, ама и това ще мине...Инъче пък си спи спокойно.

# 166
Няма как да се пропусне нощният пир и при нас.Пробвах да видя дали ще пие нещо друго,а не мляко през нощта (чай,вода),но не може да се излъже.

# 167
Здравейте и успешна седмица на всички bouquet

Моята почна много динамично, не толкова успешно колкото ми се искаше, ама  Laughing

Установих, че моят младеж много се забавлява с игра с топка, средно голяма - толкова смях, тичане - рита я, тича след нея и се кикоти с глас. (като тича, все още го придържам де Laughing)
И като си подават с баща си, ама такъв смях, не съм очаквала, че толкова би се кефил .
Той има 2,3 малки топки - ставащи за хапане, нали това го вълнува сега, всичко да мине през устата,
ама голямата пожъна фантастичен успех.

# 168
Утре моят бебешок навършва 11 месеца и гоним годинката,та в този ред на мисли исках да попитам има ли вече проходили в групата?

# 169
Още не, само се изправя по мебелите и до там. А като тръгне да пада, пада по лице. Аз не бързам, когато стане, все ще проходят. 

# 170
Не мога да повярвам колко бързо лети времето, другия месец ще празнуваме първите РД на бебешоците. Моята госпожица също не е проходила още, но се движи по мебелите и много смело се пуска, но естествено пада и следва голям рев после  #Crazy Hug
Момичета, кажете ми как се справяте с разстройството при бебетата? Смених храните, които й давам, правя ги по-гъсти, слагам повече сухар, давам оризова каша и банан. Давам й също прахчета Ентерол, но... нищо. Още я мъчи. Sad  newsm78

# 171
Утре моят бебешок навършва 11 месеца и гоним годинката,та в този ред на мисли исках да попитам има ли вече проходили в групата?
Ние проходихме 1 седмица преди да навърши 10 месеца ☺☺☺

# 172
  • София
Jess, и моята госпожица е с разстройство от сряда и аз вече не знам какво да правя... Лекарката й изписа биогая и една каша на Хумана, която е специално за такива случаи, но не помага. А и кашата е с банан, Мария никак не иска да го яде и се храним по сто часа, то и на мен ми писна вече от тая каша, а на нея не знам направо... Като храни единствено картоф и ориз й давам, днес малко морковче и пак без резултат. Вчера не беше ходила, днес сутринта съвсем малко и си беше нормално гъсто и си викам оправя се вече и сега следобяд пак рядко цялата се беше омазала Sad

# 173
  • София
Jess, RoseRosy - да се оправят бързо дечицата  Hug
Моята госпожица също не ходи, по мебелите и с уокъра е доста смела и бързо се движи. За ръка въобще не иска да ходи, иначе се опитва да де пусне да стои без да се държи, но губи равновесие. За щастие тупва по дупе назад Simple Smile
Искам да попитам и с какви обувчици за прохождане са бебоците, че аз взех на КиК, но искам да ги сменя с нещо друго. Видях едно детенце с едни много лекички Адидас с лепенки и много ми допаднаха, трябва да намеря само, къде ги има.

# 174
като си говорим за прохождане, моят юнак от петък вече е самостоятелна бойна, вървяща единица  Joy Joy

Първоначално, се отпусна смело като го държа за ръка, а после и сам  Joy Joy Joy
днес малко беше забравил, но за 5 минути си припомни и едно ходене се почна...

# 175
Това да пробваш обувки на бебе е една дооста изтощителна задача.С моето момче бая време откарахме в магазина,докато му намеря някакви,в които да си мушне крака.И аз ги видях тези адидас с лепенки,но бяха супер мънички,затова му взех обикновени,лекички са и стават мисля за начало.Иначе имаше и  разни по 40-50€  Crazy

# 176
  • В градината...
моята госпожица събува всичко, що е на крачетата й. Терлици, чорапи, обувки. Затова не съм й купувала обувки, пробвах с подарени, но ги събува. А и как да разберем какви номера носят децата, идея си нямам  Thinking
Иначе върви, като се подпира на мебелите и тупва по дупе, щом се пусне.

# 177
В зависимост от марката, различни обувчици стават  Sad На моя господин сега му стават 21 номер.
Свикна да ги носи, постепенно. Тоест - ако ги докопа ги събува, обича да им отлепва лепенките. Всъщност обувчиците с лепенки са най удоббни. Моя младеж - голяма мъка беше докато спре да си сгъва пръсчетата като го обувам, но сега вече е посвикна.

ЕДна приятелка каза, че за да проходи - трябва да го пусна босъчък, че инъче чорапкит есе хлъзгат.

С прохождането беше като по филмите - баща му го пуска, и той тепка към мен и се смее  Laughing Laughing

Вече няколко дена, свикна с гърнето с голямата работа  Laughing ама е ако го хвана.

# 178
Аз взех на Теди startrite и съм много доволна. Много меки са, държат стабилно глезена, не са трудни за обуване... Взех ги намалени на по 12-15 паунда, направо 4 номера и сега имам обувки до към 2 и половина - 3 годишна възраст.
В сайта имат калкулатор с който точно си разбираш кой размер да вземеш. Аз съм взела 3, 3.5, 4, 4.5 всички с широчина F.
Когато проучвах какви да взема сериозен атестат ми беше и че принц Джордж също проходил с тях.
Ето сайта, ако се заинтригувате:http://www.startriteshoes.com/outlet/shopby/size_uk-s_3

# 179
След днешния преглед се оказа,че малката мишка е ударила 10кг и ги подминава вече,а аз се чудя какви са тези мускули, които съм направила  Laughing Биха му ваксината и остават още две.От време на време го вземам м/у нас на леглото,но той започна да спи с дупе на моята възглавница и глава долепена до баща си  Crazy Колкото по-големи стават,става все по-забавно

Общи условия

Активация на акаунт