Месец след месец минават,лудориите на МАЙчето все повече стават - ТЕМА 3

• 58 277
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
  • В градината...
Борбата за памперса е жестока отдавна. Понякога кротва като й дам в ръцете я паста за зъби, я друга тубичка с крем или нещо друго.
Ние ще пълним големия басейн в градината, много се надявам да се научи да плува, ако влиза с нас.

# 286
  • София
Мария все още спи по два пъти, но тя се буди много рано - към 6 и 10 и 20 (допреди месец спеше до 7 и половина Sad сега ме буди рано-рано) и още в девет и нещо като излезем на разходка и вече й се затварят очите. Ако се случи през нощта да се събуди и дълго да не може да заспи и после спи до към 8, тогава обикновено прескача сутрешния сън.

# 287
  • София
Привет  bouquet

И аз мисля да слагам басей на терасата, че следобедите вкъщи вече се чудя с какво да я занимавам. Събота и неделя бяхме на една вила и я топнах както в големия така и в надуваемо басейнче - много й хареса.
За памперса същата история, кремчета и тубички като при Perunika помагат, само че моето иска да му ги отварям и се сърди като казвам не Simple Smile
Спането е 2 пъти, става към 7ч, някой път и по-рано и не може да издържи още с един сън. Ще я изчакам още месец и ще се опитам да й го изместя.

# 288
И ние ставаме рано, около 7:00, но вече си ляга към 12:30/13:00, спи до 14:30/15:00 и вечер към 21:00 се приготвяме за нощния сън. Този режим сам си го направи, като стана много топло, не знам дали порасна или жегите го мъчат и не иска да спи преди обяд вече.

# 289
Здравейте

За памперсите - аз моя младеж го пуснах по дупе - хихи, сега опикава масово, ако не успея да го хвана да го сложа на гърне. сменям панталона и продължаваме и навън на площадките така.

А да ви се оплача- и аз така го занимавах докато го преобличам за сън с кутия от крем бочко, и после съм го оставила в леглото да заспива, обача някак си явно крема се е отзовал в леглото.... поглеждам след 20 минути - целия намазан в крем  Cry Confused Rolling Eyes Shocked изпищях, той се разрева.чудих се дали да го водя на лекар, не ходихме, нямаше странични реакции - не знам дали се е наял с крема, дано не много  Cry
попаднах в нета на тази тема http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t115395.html

Там на какви страхотии се начетох. Та в тази връзка? вие опазихте ли ги вашите разбойници?
Поздрави

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 22:42 от Шепичка звезден прах

# 290
  • София
Моята девойка преди 3-4 месеца си беше напъхала една салфетка в устата - слагах й на вратлето, защото тогава още много се цапаше с пюрета и вода и съм забравила да я махна после; бях я оставила в кошарата да си играе, докато ние вечеряме и като отидох да я взема около нея накъсани хартийки, а тя нещо дъвче... но май не беше успяла да глътне нищо. Тепърва има да вършат лудории...

Момичета, някой ако ползва ергораничка и е доволен, може ли да ми препоръча? Че смятаме това лято малко на планина да я заведем и в момента търся.

# 291
Момичета, някой ако ползва ергораничка и е доволен, може ли да ми препоръча? Че смятаме това лято малко на планина да я заведем и в момента търся.

и аз се интересувам от подобна раничка. Бяхме се събрали с приятели и се разговорихме как ще минем тук на Витоша, някой от любимите ми маршрути (преди доста често ходих на планина). И точно за такама раница се сетих. Ще се разтърся из нета да прочета, макар че...
Той както спи Калоян сутрин и следобед още, не знам... кога ще се класираме за преход. А, ако не спи, е кисел като лимон.

# 292
  • В градината...
О, салфетките отдавна ги ядем, даже вече мина този период.
Аз ползвам ерго бейби, но си тежи. Мисля, че за планина мамите ползват едни големи и стабилни раници.

# 293
Ето нещо весело описано Simple Smile

Аз все така се тръшкам с багажа  Sad

http://www.maikomila.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D … 0%B3%D1%80%D1%8A/

# 294
  • София
И аз го четох вчера Simple Smile)
Първия път и аз бях така, но вече по-леко ги раздавам нещата с багажа.
Моята госпожичка проходи миналата седмица на 1ви юли. Все по-стабилна става, естествено има и леки падания, но не може без тях. Подава ръка, ако иска да се затича нанякъде, още не може самостоятелно да е толкова бърза.

# 295
И аз го четох вчера Simple Smile)
Първия път и аз бях така, но вече по-леко ги раздавам нещата с багажа.
Моята госпожичка проходи миналата седмица на 1ви юли. Все по-стабилна става, естествено има и леки падания, но не може без тях. Подава ръка, ако иска да се затича нанякъде, още не може самостоятелно да е толкова бърза.

Хайде да ти е жива и здрава проходилата госпожица Simple Smile
Ще видиш колко е забавно така Simple Smile
Моят младеж много обича да върви до количката, хваща се за нея и я бута Simple Smile

# 296
  • В градината...
Моята дъщеря не може да върви сама още, но много обича да си бута количката и се подпира на нея така.

# 297
Хайде и ние в проходилите, малко се забави моя мързеливко, но от 2 дни вече ми пуска ръката и си ходи самичък. Не се е научил още как се пада и съм постоянно до него. Simple Smile

# 298
  • София
Честито на проходилите! И аз вече нямам търпение, понякога е много стабилна, може и само за една ръка като я държа да ходи, но все я е страх и гледа и за двете да ме хване, а я усещам, че понякога просто ги държи без да се опира на тях. Дано скоро се престраши Simple Smile

А за приготвянето на багажа, просто няма да съм аз ако не забравя нещо Grinning

# 299
 А това с падането - наистина постепенно свикват - падат по дупе - така бавно , плавно - като сядане Simple Smile) А въпреки, че Калоян си ходи от 2 месеца, аз все още не го оставям да вършее сам, и постоянно съм след него. Дори и в къщи. Обича да затваря врати, и все ме е страх, че ще прескрипе някои пръст...

Ама и има случаи, в които не успяват - преди седмица моя младеж така се пльосна на площадката челно - и обели носа, много страшно беше - и цялата му уста в пясък, и кръв имаше така доста  Cry - ама вече му мина почти не личи.

и съм забелязала като пада, поне Калоян, винаги държи главата вдигната - сякаш да я предпази - сигурно е инстинкт някакъв.

Peru -  ти беше споменала, че твоята дъщеричка я готвиш за ясла от май?

Общи условия

Активация на акаунт