Аз съм на работа, прибирам се късно, малката е на ясла - лудница е. С памперс е, казва за ако, но постфактум. Понякога успявам да я сложа на гърнето навреме, но няма кога да я науча - на лято се надявам да успеем. Понякога се храни сама с лъжица, но като е много гладна педпочита ние да й даваме.
)))
Още е само с десет зъбчета и малко странно й избиха вече долните кътници, а кучешките още не са. Също много си дъвче ръцете и всякакви гризалки. В много краен случай съм я мазала с дентинокс, но той е лидокаин, така че може само 1-2 пъти дневно. 

като го слагам се ядосва, сърди, и все по рядко свършва нещо там. дори стиска, само и само да се свършат нещата в памперса(особено за голямата работа
Освен, че моят мъник го е страх от снега и не иска да излиза. Пробвах няколко пъти да го изведа, но такъв рев, чак в истерия изпада и се отказах. Седим само в някакви затворени помещения и с нетърпение чакам този така чакан от баткото сняг да се стопи. Но пък поне баткото не пропуска и ден без да играе в снега. Във Варна такъв сняг не ме виждали от много време и ми се искаше и малкия да се забавлява, че не се знае кога пак ще навали така, но уви. 
тази седмица влизам в 8 Месец време не остана ,като се замисля че имаме още малко време само двете .Хем нямам търпение ,хем ме страх.Вече не се кърмим от ноември на сам .Има вече почти всички зъбки ,като последните сега избиват,опитва се много да говори ,като папагал повтаря всичко което може да каже .Хубав и усмихнат ден
Основно си говори на бебешки още,но се разбираме Препоръчани теми