На ръба на отчаянието съм..

• 23 948
  • 357
  •   1
Отговори
# 240
Авторке, посочи моля те една причина поради, която търпиш ТМ във вас и до себе си!

Искам да разбера, защото нищо не схващам вече и само се нервирам. С какво те държи толкова тоА нещастник? (без извинение)

# 241
  • Ню Йорк
Авторке, посочи моля те една причина поради, която търпиш ТМ във вас и до себе си!

Искам да разбера, защото нищо не схващам вече и само се нервирам. С какво те държи толкова тоА нещастник? (без извинение)

Най-вероятно по гореспоменатата причина "какво ще кажат хората". Имам близка приятелка от същие регион и там в общи линии се живее в угода на хорското мнение.

# 242

Най-вероятно по гореспоменатата причина "какво ще кажат хората". Имам близка приятелка от същие регион и там в общи линии се живее в угода на хорското мнение.
Ами ако авторката живее ,заради хорското мнение защо изобщо е пуснала темата?!
Не може да бъде   ooooh! защото хората ще кажат еди кво си  newsm78 Не мога да го приема, или поне не и в този ми живот!  ooooh!

# 243
Е, то голямо разследване е паднало, толкова ли е важно колко човека пишат от един профил, ако в нещо се съмняваш, просто не се хаби да пишеш. Майката на прителката ми е детска мс и не практикува от 20год.
И кой е казал, че не спазвам назначеното лечение,пия ад, но ефект няма, не си прочела обстойно.

Така, това изказване е изключително нехарактерно озъбване за човек, който се чувства смачкан от живота и хората около себе си.

Прегледах и аз постовете, уж писани от различни хора. Поздравления, че си успяла да намериш "ч"-то. И аз съм писала с "4", че и със "6" вместо "ш", дори и на латиница. Но останалите особености издават, че всичко е писано от един и същ човек с много голяма доза вероятност. Изключително рядко срещано е изписването "7,8 години" вместо "7-8", "10,15 минути" и т.н. Многократно се среща това съвпадение при различните постове с различните истории. Освен това имаш навика да пишеш слято числата с мерните единици, например 3500кг., 39гр., 10см и т.н. (пример давам, не е цитат). Още по-рядко е двама различни човека да имат и двете особености. Има характерни общи особености и при писане на тирета/дефиси, както и определени думи се пишат по еднакъв начин от всички писали (еднакво грешен начин). Съвсем минимална става вероятността трима различни човека, макар и приятелки, да пишат с всички тези особености.

# 244
Понякога човек казва, че е на 30 години вместо 32 за да не го разпознаят близки. За другите несъответствия предполагам важи същото.  Peace

# 245
Така, ще взема да си направя един отделен профил, дано да спрат тези колебания, че всичко е писано от един и същи човек. Сестрата на приятелката ми  се е интересувала от премахване на гуша, но не е пуснала тя темата, а сестра и. Досега това уточнявахме с нея, да мога да ви дам обяснение, въпреки че незнам колко съм длъжна. Също така не съм и злобна, не и аз, но ми дойдоха в повече обвиненията, че ви лъжа.
Сега да кажа за прегледа- ами честно казано пак не останах удовлетворена. Незнам защо тия невролози като им кажеш какви симптоми имаш и с една ирония ти отговарят " хайде сега чак толкова страшно не вярвам да е, право здраво момиче си, я се стегни". Караме да скачам в един квадрат със затворени очи, да си пипам върха на носа пак със затворени очи и т.н. Та и по нейните думи не вижда проблем. Пита какво пия, казах, каза продължавай ги. Аз обяснявам, че дори с лекарствата не се чувствам добре, описах и целия ад през който минавам, помолих за направление за ямр, отказа. Ще поискам напр от джипито за снимка на шийни прешлени, защото гърбът и вратът от 5 години са ми бетон и много ме болят. В кола много трудно също пътувам, засилва ми световъртежа и много повръщам.

# 246
  • Тра-ла-ла
Ще поискам напр от джипито за снимка на шийни прешлени, защото гърбът и вратът от 5 години са ми бетон и много ме болят. В кола много трудно също пътувам, засилва ми световъртежа и много повръщам.
Гаси лекарите. До сега не си казвала, че имаш проблеми в гърба и шията??? Rolling Eyes

Не съм сигурна кой е най-подходящият начин за диагностициране - рентген, скенер или ЯМР. Да не си дадеш парите на вятъра и после да се окаже, че дадения метод не хваща всичко. Почвай гимнастика/йога вкъщи като за начало. Ако искаш ще ти намеря клип в ютуб с подходящ набор от упражнения Peace

# 247
Така, ще взема да си направя един отделен профил, дано да спрат тези колебания, че всичко е писано от един и същи човек. Сестрата на приятелката ми  се е интересувала от премахване на гуша, но не е пуснала тя темата, а сестра и.

Не са колебания... Значи сестрата на сестрата на приятелката ти е пуснала тема...

Пожелавам ти крепко здраве - най-вече ментално.

# 248
  • Ню Йорк
Всичко написано отново потвърждава това, че твоя лекар е психиатър. Ясно е, че не искаш да отидеш, но така няма да си решиш проблема.
За пояснение - по малките населени места се счита за голям срам да отидеш на психиатър.

# 249
А за милият ми съпруг няма да обяснявам какво сумтене и цупене беше, че трябва да сложи бензин, че трябва евентуално нови лекарства да купува.
Според мъжът ми той е сериозен, мъжкар, държи си на думата и семейството е на първо място ( да, това наистина са негови думи, колкото и смешно да ви е)
До сега не съм видяла нищо от това. Той е такъв, че нищо не споделя с мен, а иска всичко да знае за мен-къде съм с кой съм всичко. Винаги е прав и незачита мнение на друг човек. Дори на улицата с колата, когато е в нарушение се зъби на отсрешния човек който си е в правото. За него като почна да говоря на съвест, говоря пълни глупости и ме оставя да сиговоря сама. Забелязала съм като почна да говоря нещо което не му изнася, като например да остави пари за сметките, винаги се нахвърля върху мен или просто гледа по най-бързия начин да излезе. Отношението му към мен е ужасно, винаги ми говори с тон и грубо и когато и аз започна да му отвръщам по същия начин той побеснява. Той иска да се държи както ву е кеф, а аз винаги да съм тихичка и мила, да ама и моите нерви не издържат в даден момент. Иначе вечер винаги е в къщи от 5:30 като се върне не мърда никъде, което ме навежда на мисълта че едва ли има някоя друга, пък и е нолкова стиснат, че как да не харчи по любовница. Никога не е казал хей семейство къде искате да идем днес или какво искате да правим, неща съвсем нормални за семействата.
Вчера попитах ще взема да се върна на работа, а той ми вика как мислиш, че ще я караш дума да не става никва работа. Аз казвам добре ама на теб за пари не се разчита, не искаш да даваш или даваш с кавги, мен ми писна. Работа забрави да започнеш...
Не мога и не мога да го разбера този мъж, много ми е трудно да го разгадая..

# 250
Не е нужно да знаят на какъв лекар ще ходи, а и тя ще ходи най-близко в Бургас. В името на това да си закрепи здравето хорското мнение най-малко трябва да я вълнува. А ако ще преосмисли живота си и без съпруга си, нищо не й пречи да си вземе детето и да смени града и да започне отново. Родителите й винаги ще й помагат, докато могат.

# 251
  • Тра-ла-ла
Всичко написано отново потвърждава това, че твоя лекар е психиатър. Ясно е, че не искаш да отидеш, но така няма да си решиш проблема.
От болките в гърба и врата й ли правиш този извод?! Thinking Или си ги е въобразила?!

# 252
Авторке, ти си решаваш дали да продължаваш с този човек. Още повече, че той живее у вас.

# 253
А за милият ми съпруг няма да обяснявам какво сумтене и цупене беше, че трябва да сложи бензин, че трябва евентуално нови лекарства да купува.
Според мъжът ми той е сериозен, мъжкар, държи си на думата и семейството е на първо място ( да, това наистина са негови думи, колкото и смешно да ви е)
До сега не съм видяла нищо от това. Той е такъв, че нищо не споделя с мен, а иска всичко да знае за мен-къде съм с кой съм всичко. Винаги е прав и незачита мнение на друг човек. Дори на улицата с колата, когато е в нарушение се зъби на отсрешния човек който си е в правото. За него като почна да говоря на съвест, говоря пълни глупости и ме оставя да сиговоря сама. Забелязала съм като почна да говоря нещо което не му изнася, като например да остави пари за сметките, винаги се нахвърля върху мен или просто гледа по най-бързия начин да излезе. Отношението му към мен е ужасно, винаги ми говори с тон и грубо и когато и аз започна да му отвръщам по същия начин той побеснява. Той иска да се държи както ву е кеф, а аз винаги да съм тихичка и мила, да ама и моите нерви не издържат в даден момент. Иначе вечер винаги е в къщи от 5:30 като се върне не мърда никъде, което ме навежда на мисълта че едва ли има някоя друга, пък и е нолкова стиснат, че как да не харчи по любовница. Никога не е казал хей семейство къде искате да идем днес или какво искате да правим, неща съвсем нормални за семействата.
Вчера попитах ще взема да се върна на работа, а той ми вика как мислиш, че ще я караш дума да не става никва работа. Аз казвам добре ама на теб за пари не се разчита, не искаш да даваш или даваш с кавги, мен ми писна. Работа забрави да започнеш...
Не мога и не мога да го разбера този мъж, много ми е трудно да го разгадая..

Е, как не го разбираш? Това е абсолютно елементарно поведение! Говориш все едно е човек-енигма!

# 254
Ще поискам напр от джипито за снимка на шийни прешлени, защото гърбът и вратът от 5 години са ми бетон и много ме болят. В кола много трудно също пътувам, засилва ми световъртежа и много повръщам.
Гаси лекарите. До сега не си казвала, че имаш проблеми в гърба и шията??? Rolling Eyes

Не съм сигурна кой е най-подходящият начин за диагностициране - рентген, скенер или ЯМР. Да не си дадеш парите на вятъра и после да се окаже, че дадения метод не хваща всичко. Почвай гимнастика/йога вкъщи като за начало. Ако искаш ще ти намеря клип в ютуб с подходящ набор от упражнения Peace
Мислех, че още в началото съм го писала, но съм пропуснала, също и главоболието не съм споменала, ама защотото другите симптоми най ме мъчат и аз върху тях се съсредоточавам. Главоболието е всеки ден понякога тъпо друг път мигренозно с повръщане. А врътът ме боли от основата до средата на ушите отзад и движенията са ограничени.
Охх,ще взема да ида на психиатър, не се притеснявам от хората изобщо, искам да се чувствам здрава, но все ди мисля, че и психиатъра ще ме тъпче с хапчета и после как ще ги спирам незнам.

Общи условия

Активация на акаунт