На ръба на отчаянието съм..

• 23 948
  • 357
  •   1
Отговори
# 255
  • Насред хаоса

Вчера попитах ще взема да се върна на работа, а той ми вика как мислиш, че ще я караш дума да не става никва работа. Аз казвам добре ама на теб за пари не се разчита, не искаш да даваш или даваш с кавги, мен ми писна. Работа забрави да започнеш...
Не мога и не мога да го разбера този мъж, много ми е трудно да го разгадая..
Какво има да му разгадаваш? Убавец - хем да не работиш, хем да му се молиш за пари, хем и да не дава. Така си напълно зависима от него и може да си прави, каквото си иска, без да се съобразява и грам с теб. Аз бих почнала работа час по-скоро, пък той да подскача, колкото си ще.

# 256
  • Ню Йорк
Темата все повече взе да ми намирисва.....

# 257
  • Тра-ла-ла
grazia82, проблемите ти са физически, а не ментални!!! Имаш същите драми каквито аз имах. Разказала съм ти тези неща подоробно. Не се шматаросвай, ами започни и сама да си помагаш. Психиатър не ти трябва. Антидепресантите и успокоителните няма да ти разблокират гърба и шията и да ти върнат двигателната активност. Акълът ми не го побира как невролог ще ти каже едва ли не, че преиграваш при условие, че е елементарно и всеки втори човек знае, че виенето на свят може да е от шипове. Мазането с магнезиево олио също помага!

# 258
Абе много хора познавам и си пишат ч-то с 4. Както и слято числата. Аз понякога ги пиша слято, понякога не. Зависи, смотана ми е клавиатурата и като бързам пиша глупости. Както и да е.
Ами Грация, с много странен човек живееш. Хем не ти дава да работиш, хем не ти дава пари.  newsm78 Хлопа му дъската.
Почвам да се убеждавам, че ако ти го изхвърлиш този човек, след няколко дни ще си доста по-добре.
Накрая ще се окаже, че от него ги имаш тия симпотми. Ти си решаваш дали ще го търпиш. Не виждам защо съжителстваш с него, при положение, че не ти дава почти нищо. Странно ми е и защо не плаща сметки и как родителите ти търпят това и са съгласни да го хрантутят.  newsm78

Йогата е много добра идея. Аз съм фен на петте тибетски упражнения. Помага ми за болки в раменете, в кръстта + ми регулираше цикъла преди време. Много енергезират.
Ако се интересуваш, пиши ми на лс.
Иначе и на мен ми става често лошо в кола и ми се гади. Преди години съм повръщала всеки път като се кача, сега само ми се гади.

# 259
Абе много хора познавам и си пишат ч-то с 4. Както и слято числата. Аз понякога ги пиша слято, понякога не. Зависи, смотана ми е клавиатурата и като бързам пиша глупости. Както и да е.
Ами Грация, с много странен човек живееш. Хем не ти дава да работиш, хем не ти дава пари.  newsm78 Хлопа му дъската.
Почвам да се убеждавам, че ако ти го изхвърлиш този човек, след няколко дни ще си доста по-добре.
Накрая ще се окаже, че от него ги имаш тия симпотми. Ти си решаваш дали ще го търпиш. Не виждам защо съжителстваш с него, при положение, че не ти дава почти нищо. Странно ми е и защо не плаща сметки и как родителите ти търпят това и са съгласни да го хрантутят.  newsm78

Йогата е много добра идея. Аз съм фен на петте тибетски упражнения. Помага ми за болки в раменете, в кръстта + ми регулираше цикъла преди време. Много енергезират.
Ако се интересуваш, пиши ми на лс.
Иначе и на мен ми става често лошо в кола и ми се гади. Преди години съм повръщала всеки път като се кача, сега само ми се гади.
Благодаря, и на теб Джулая, няма защо да ви занимавам, ще потърся и ако не намеря ще пиша.

# 260
Аз не разбрах защо още живееш с него, особено след последния дълъг пост. Имаш ли някакво логично обяснение?

# 261
Нямам обяснение, просто съм една слабохарактерна, страхлива глупачка, която си мисли, че без тези 84лв на месец от него, няма пък изобщо да се справя

# 262
Moin, и за това се чудя и много други хора я питаха, но не отговаря.  Явно и тя не знае.  newsm78

Джулая, смятам, че голяма част от заболяванията идват точно от психическото състояние.
При нея мисля са и двете. А тя има нужда от психолог заради проблемите си с мъжа си и за тази и отпуснатост и нехайство към здравето си.

Поредния невролог я е отрязал, но пък назад писаха, че е в черния списък.
Наистина да лежи в болница и да и направят изследвания е най-добрия вариант.

# 263
Ама вие реално не получавате 84 лева от него, а сте на минус. Защото човекът изразходва повече от 84 лева на месец за храна, вода, ток и т.н., които не плаща.

Родителите ти също ти правят мечешка услуга. Хубаво, ти си бъди слабохарактерна, но и тримата да сте такива е прекалено.

# 264
Ужас,какъв е тоя неврлог бе Грация?Ще скачаш в квадрат и ще си пипаш носа Rolling Eyes да не си в детската градина,баси изследването!Само си изхаби направлението.
Честно,не мисля че си за психиатър или че лъжеш.Просто стига  ходи при някакви случайници да си даваш парите.Търси добър специалист,евентуално хоспитализация,за да те изследват и да  видят какво ти е.
За твоя няма какво да ти кажа,ти си преценяваш,ти живееш с него.На мен такъв мъж само би ми пречил и би ме разсмивал с 84те лв "помощ". Успех,каквото и да решиш.

# 265
Ама вие реално не получавате 84 лева от него, а сте на минус. Защото човекът изразходва повече от 84 лева на месец за храна, вода, ток и т.н., които не плаща.

Родителите ти също ти правят мечешка услуга. Хубаво, ти си бъди слабохарактерна, но и тримата да сте такива е прекалено.

Цялата работа е страшно странна. Дори и да не обръщаш внимание на шизофренията. Значи, тя не знае колко взима мъжът ѝ, но са се разбрали с родителите ѝ да отидат да живеят у тях, вече 3 години. Обсъждали са го. Е, как, аджеба, се обсъжда това? Родителите: скъпа щерко, елате да живеете при нас, за да ви намалеят разходите, въпреки че не знаем колко са ви доходите, щом и ти не знаеш. Щерката: Мамо, тате, какво ще кажете да дойдем да живеем у вас за неограничено време, за да ни намалеят разходите, въпреки че изобщо не знам колко са ни приходите.

И какви са тези хора, които още при първите сметки няма да поискат да ги видят и да са сигурни, че си плащат всичко необходимо, но не и отгоре? Тя след години разбрала, че мъжът ѝ не плаща сметки. Чужд човек, оставила го да си прави каквото си иска. Родителите ѝ въобще ли не комуникират с дъщеря си, а само с зета, през тези години?

# 266
Грация82, пиши на лични на потребителката, която ти каза че е имала същите симптоми. Питай кой специалист и къде е посетила. Ако нямаш здравни осигуровки, накарай твоя стисльо да ти ги плати със задна дата, за да можеш да ходиш по лекари. Изглежда ми че част от здравословните ти проблеми са от нерви, но част не са. Отиди на психиатър, ако е добър, ще разбере че имаш и други проблеми и ще те изпрати при съответния специалист. Така невролозите няма да имат повече извинения да те претупват. Добра стратегия е, при мен сработи. След много години ми писна от невролозите и дежурната им дума - нерви, отидох на психиатър. Тя ми изписа антидепресанти, когато отидох на контролен преглед и положението не беше подобрено, чак тогава се сети по-подробно да ме разпита за всички симптоми. Спря ми веднага лекарствата и ме изпрати при нейна позната кардиоложка. И о чудо, всичките ми симптоми от нерви уж, се оказаха от сърцето и от автоимунно заболяване. Ама тия невролози не бяха чували май, че сърцебиене освен от нерви, може да се получава от проблем със сърцето. Нали съм млада, от какво друго да е. Жалка картинка.
Мъжът ти ми се струва, че предпочита да си болна, за да те контролира и манипулира по-лесно. Откъде накъде той си мисли, че има право да ти казва дали да работиш, или не...А ти защо го слушаш? Нито си малолетна, нито ти е баща, ако беше малолетна.
И да ти кажа, такива хронични заболявания се влошават от стреса. Ако го разкараш, може кризите ти да намалеят. Това, че на човек са му раздрънкани нервите, не означава че няма и отделен физически проблем. А с такъв "съпруг" на всяка ще се раздрънкат.

Винаги съм се чудила как така някои жени търпят мъжът им да им казва да не работят, и те да си го слушкат, като че ли нямат собствен мозък. Също се чудя и на жените, които са болни и търпят мъжете си, които въпреки че са болни ги ръчкат да работят. И двата вида крайности при мъжете са кошмарни според мен. Обаче ти избираш дали да ги слушаш,  и дали да ги оставиш да ти тровят нервите.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 17:15 от Сирена

# 267
Това, че на човек са му раздрънкани нервите, не означава че няма и отделен физически проблем.

+1 Peace
Много фактори могат да повлияят на нервите.
Грация, досега тия хора само по твои разкази ли ти изписваха хапчета?
Някакви рентгенови снимки поне не са ли ти правили в шийната област?
Изследване на хормони на щитовидна жлеза?
Досега това обикаляне по невролози е било от пусто в празно.
Без хоспитализация и изследвания, май ще продължиш с антидепресанти и кризи, които се задълбочават.

# 268
  • София
Нямам обяснение, просто съм една слабохарактерна, страхлива глупачка, която си мисли, че без тези 84лв на месец от него, няма пък изобщо да се справя
Слушай, не се самонавивай и не бързай да слушаш нахъсаните девойки, които кой знае как свиват уши вкъщи, ама тук се правят на голямата работа.
Най- напред трябва да си оправиш здравето.
Болен човек не е за никъде.
Не можеш да го пуснеш юнака да си отлети като волен гларус, докато ти и родителите ти се чудите как да се оправите.
Разводът струва пари, лечението струва пари- ще го врънкаш, ще настояваш, но ще вървиш по доктори, докато не разберат какво ти е.
Тия йоги и масажи са чудесно нещо, но само ако знаеш какво ти е.
Да не дава Господ да е нещо за операция и премахване, а ти да играеш йога........
Не си глупачка, затова постави си цел- на всяка цена да се добереш до диагноза и действай.
След това ще решиш дали да гониш мъжа си. Hug

# 269
  • Бургас
Ти го каза  Confused Ама се чудя ти като си решила да го търпиш тоя комплексар, защо причиняваш и на родителите си това да го търпят. Не знам ама ако бях на мястото на родителите ти и някой ми тормози така детето, просто ще го изхвърля през терасата. Всички сте толкова овцедушни, а този ви разиграва всички. И не на последно място - такъв модел на поведение и семеен модел искаш да възпиташ у детето си  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт