Искам да кажа ... (72)

• 63 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Какво значи "подходящ за кръщене"? Simple SmileSimple SmileSimple Smile С тази част имам проблем, иначе може да измислим нещо Simple Smile

# 211
  • Sofia
Да е честита днешната рожденичка Ина  bouquet!

Обещаният топъл и слънчев уикенд, где е да питам аз  newsm78?
Синковецът е строил баба си и и деди си и  играят белот  Crazy отзарана  hahaha. Майка ми само ме обикаля кога ще се стегна и да се скатаем нанейде  Laughing. Срам не срам ,не съм ги завела до Боянската църква, хем че ни е през 2 улици  Whistling

Ванини, много готино сте се уредили  Hug.Завидях  Mr. Green

# 212
  • Бургас
Какво значи "подходящ за кръщене"? Simple SmileSimple SmileSimple Smile С тази част имам проблем, иначе може да измислим нещо Simple Smile

newsm78
А ся де! Как съм го написала и аз.  Да седнем да се почерпим след като кръстим детето

# 213
Добро утро!
Да е жива и здрава Ина, усмихната и щастлива!

Обещаният слънчев уикенд явно е в Търново. Такава пролет е пукнала...
Взех си дозата от 12 часа сън и съм готова за подвизи. Ще ходим да си избираме диван, обожавам да обикалям мебелни магазини. Само съпружието да се наспи, че беше нощна смяна...

Аз ще ходя на сватба през юни. По този повод снощи мерих рокля в точния цвят, който ми трябва. Ама 360 лв.  Shocked Пък не беше нищо особено. Че тя моята сватбена беше някъде толкова... Косъма ми се изправи, а мъжът ми беше почнал да избира чантичка и обувки... Ама като чу цената рязко се отказа  Laughing Или ще си шия или ще поръчам от някъде, абсурд да дам толкова пари за рокля, която ще облека веднъж.

Хубав ден ви пожелавам!

# 214
  • постоянно
Честит Рожден Ден на рожденничката Ина. Да Ви е жива,  здрава и много да ви радва.
Екскуизит,  много ме радва твоето дете със страстта си по Химия. Xxx
И тук слънцето се скри днес  newsm78 лошо. Може би наистина ще вали както прогнозираха. 
Сам.е на плуване по късно,  дотогава ще подредим къщата. Следобед волна програма по избор на ММ.
Не празнуваме 14-ти,  но ще отбележим Т.Зарезан с чаша Сунгурларски мискет.

# 215
  • София
Добро утро!
ЧРД на Ина!  Hug

Ще празнуваме св. Валентин тази вечер, малко предварително, обаче утре вечер няма кой да ни гледа децата, пък на романтична вечеря с тях някак си не ми се ходи  Laughing Утре ще празнуваме Трифон Зарезан.
Цяла нощ снова между двете стаи - ту при единя кашлящ, ту при другия. Сутринта тъкмо се кротнах в собственото си легла и заспах и ме събуди дребосъчко да го водя да ака  Tired Дорева ми се просто.

# 216

newsm78
А ся де! Как съм го написала и аз.  Да седнем да се почерпим след като кръстим детето
Ние се почерпихме в Неделя, свекър ми беше обиден, той държеше за Даяната на Дунав.
Сентрал парк или ресторанта на Тон Бонбон? Ноте ди вино?

# 217
  • постоянно
Това с акането и на мен ми беше болка няколко години. Банята ни е на долният етаж и хлапето го беше страх да слиза сам.  И като кажеш в събота сутрин в 6.05 "Мамо ака ми се " и ми ставаше лошо.
Сега е вече "мъж" слава Богу ходи сам  Party

# 218
  • Пловдив

newsm78
А ся де! Как съм го написала и аз.  Да седнем да се почерпим след като кръстим детето
Ние се почерпихме в Неделя, свекър ми беше обиден, той държеше за Даяната на Дунав.
Сентрал парк или ресторанта на Тон Бонбон? Ноте ди вино?
Онзи на Четвъртък пазара в дясно, как се казваше .. Мемори?  Хемингуея?

Гледам реклами за новия френски, но не съм го пробвала. Ама доста ми се иска.

# 219
Да се отчета, че купих много хубави текстилни маркери за девойката от магазинчето на ул. Крака и да благодаря на всички, които помогнаха с препоръки  Hug Лесно е да купиш подарък за дете, което си има изявени интереси.
За рождения ден на моя син, който е след 2 месеца, би могла да му подари тениска, рисувана лично от нея и като стане известна художничка след години, да се хвалим с тениската и да казваме "а ето тази тениска знаете ли от кого е рисувана? Точно така, от ХХХХ."

# 220
  • Оптимист по принуда
Лина, зависи от това къде ще го кръщавате детето и дали ще имате повечко гости.  Peace Нашето беше в новата църква в Тракия и беше удобно - директно в ресторанта отсреща - Тони на хлебозавода. Има детски кът, а в часовете м/у 11 и 13 мисля има и безплатен аниматор за децата. Храната беше хубава, обслужването също.

# 221
  • Варна
Искам да кажа, че имам много за казване...
Последната работна седмица беше въртележка,
а аз се возих, возих и ми се зави свят  Crazy

# 222
Алина, честита рожденичка  bouquet

# 223
Ванини, онази снимка с трите колички за близнаци беше супер, представям си каква атракция сте били по улицата! Кофти време е днес, а се бях настроила Ени да кара пак колело, дано пък просветне до утре.

# 224
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, аз сядам с кафето да си навра носа малко във форума. Полага ми се - от сутринта готвя. Напоследът синът ми идва в събота с дечурлигата, че майка им ходи на курс. Готвя по заявка Joy Днес:пържени кюфтета, боб яхния (почти всяка събота! - много го обичат), камдзъ темпура (това са едни панирани картофи, които синът ми обича от Корея още и от време на време кандисвам да му направя), палачинки за десерт и накрая им омесих за вкъщи едно тесто за мекици,пици, питки, кренвиршки, което може да стои в хладилника поне 4-5 дни. Което остана - в кутии и буркани, да имат за вечеря, пък и мама да хапне.
Не обичам да говоря за готвене и ядене, но наруших това правило, защото съм много доволна, че си хапнаха добре, особено малката сладкишка. Баткото е суперзлояд, но и той си хапна, та душата ми е пълна. Малко съм гузна само, че много "пържено" ми беше менюто, ама...това си поискаха.

Да е жива и здрава щерчицата на Алина!
Да порасне умница, хубавица и добродушка!

Общи условия

Активация на акаунт