Искам да кажа ... (72)

  • 63 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Телиш/Плевен
  • Мнения: 14 100
Миднайт, успех в четвъртък!  Hug

# 481
  • някъде ... тук ...
  • Мнения: 8 706
Sesylle, какво пречи да го празнувате в събота?
midnightStar, дано всичко се нареди Hug
DiDi§, и при вас Hug

Ужасна е тази зима с толкова малко сняг. По спомени по-миналата зима пак беше така и после лятото беше все валежно. Дано сега не е така.
Иначе аз все още се надявам по 3ти март да е по-студено и да става за каране Praynig

# 482
  • София
  • Мнения: 10 825
Добро утро!
Аз съм доволна от зимата тази година. Постудувахме малко и сняг имаше достатъчно за моите разбирания. Стига толкоз вече, да идва пролетта. Особено за трети март правя молебени за топло време.
ЕлиТ, вие карате ски в Сърбия нали? Там нека да бъде снежно и студено поне до 24 май, за да си карате спокойно и хубаво, но от тази страна на границата - баста! Flutter
Сесил, защо не си празнувате рождения ден в събота?

# 483
  • някъде ... тук ...
  • Мнения: 8 706
Хахаха, Онна Laughing Благодаря за пожеланието!
Чак до 24 май не искам, само по трети март Crazy
За целия май искам само да не вали, поне не много Simple Smile
Тогава откриваме палатковия сезон...

# 484
  • sofia
  • Мнения: 9 234
Добро утро!
И моите са на ски. Не съм им се обаждала да ги питам за сняг.
Изцяло съм съгласна с Куркума, че наличието на сняг не е определящо за добро изкарване.
Единствения път, когато ми вдигнаха телефона малкия се провикна "Ей, тихо" и после ми обясни, че момичетата били на гости в тяхната стая и било лудница...."и айде чао".....мъжа ми каза, че не трябва да ги мисля изобщо Mr. Green

Лято, самият манастир е на ниско и дълбоко се съмнявам, че ще има сняг. Вземете си "дупенки" (децата ги наричат така  Laughing) за всеки случай.
Скрит текст:

# 485
  • Мнения: 4 785
Тази сутрин за първи път си направих закуска с чия и много ми хареса, вчера я видях на една витрина направена и се вдъхнових така да се каже  Grinning
Ще си изпия кафето бавно и лежерно, че после трябва да се съсредоточа за няколко часа. Поръчах си вчера от китайците силиконови подложки за френски макарони и... една чанта, да не съм капо  Sunglasses

# 486
  • Мнения: 2 240
Мър, ще дадеш ли линк към подложките, че отдавна се каня да правя макароните. Като имам подложки мога и да се престраша.

# 487
  • Мнения: X
Искам да кажа, че червената коса може да бъде прекрасна. Вчера видях на улицата жена със страхотно червено. За първи път виждам толкова хубав и добре направен цвят. Не я попитах за боята, беше ми неудобно, а и няма да се правя (поне не в близките години) червена, но бях впечатлена.

Какво е чия и как се приготвя? Не ми се рови в гугъл...

# 488
  • Мнения: 3 609
Добро утро!!  Hug
Аз съм на здравословна вълна, а и имам бас да печеля, трябва да свале 5 кг до 4март.. Принципно толкова ми трябват, за да ми е ок и после някак си да се постегна. А така ме мързи да тренирам! Та сега съм на вълна полезности. сутрин закусвам кисело мляко с фибри, 2 лъж.пробиотик на прах, малко мед и ако имам сурови ядки. Вчера правих смути от авокадо, банан, кисело мляко и ленено семе.. Имма си пак някакви прегрешения, както и неизменната ми награда след тежък ден-чаша вино ама няма как, трябва и да се живее! Simple Smile

Мър, би ли споделила за чиа-та, не съм я пробвала никога. Как се приготвя?

# 489
  • София
  • Мнения: 10 825
Силве, ето ти подложка за макарони. Обаче нямаш нужда от нея изобщо. Очертаваш си кръгчетата в/у хартията за печене и си готова, те макароните не се разливат

# 490
  • Мнения: 6 577
И аз се нареждам за идеята с чията, Мър   Wink Слагала съм я само като добавка в мюсли, но съм  отворена и за други предложения  bouquet

# 491
  • Мнения: 14 651
Да ви кажа от опит, че с тази подложка няма да станат макароните, защото не се опичат добре отдолу. Най-добре е върху хартия.

# 492
  • София
  • Мнения: 8 211
Аз чиата я хапвам с кисело мляко. Скоро ядох кекс, в който имаше чиа, беше много вкусен, но си го купих и няма как да взема рецепта.

# 493
  • Мнения: 4 785
Мър, ще дадеш ли линк към подложките, че отдавна се каня да правя макароните. Като имам подложки мога и да се престраша.

Link. Иначе де да знам, мен ме посъветваха да си взема такива подложка особено докато ми свикне ръката да дозирам за еднакви макарони, не ми казаха за подобен проблем, а пекат от отдавна. Ще видим, но поне с тях ще се престраша Sunglasses Като дойдат и се пробвам ще споделя как стои въпросът с печенето  Grinning

А чията представлява малки семена, в нета може да прочетете за позлените й свойства, пък се оказа доста вкусна - вечерта си направих половин кофичка кисело мляко със семена на око (аз сложих да има), разбърках ги и сутринта нарязах на по-малки парчета едно киви, половин банан и мед на вкус и беше много вкусно.

# 494
  • Мнения: 6 577
Мър, благодаря  bouquet И аз я харесвам, много ми е симпатично как се надуват зрънцата и вкусът е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт