KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 73

• 45 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Варничка  Hug имам още едно питане. Името Синем означава ли нещо на турски.

# 106

А пък тая кола като я видя така, все имам чувството, че слизат от багажника.  rotfImbo rotfImbo

# 107

А пък тая кола като я видя така, все имам чувството, че слизат от багажника.  rotfImbo rotfImbo

hahaha Joy Joy Joy Joy

Специално за теб  love001 отварям папка "Максуда"  rotfImbo

# 108
Варничка  Hug имам още едно питане. Името Синем означава ли нещо на турски.

Не, нищо не значи. Но е едно от женските имена, които харесвам. Не звучи прекалено турско.  Grinning

Кенан също.

# 109

Гледайки дедко и девойката  Laughing.... нещо много ми се въртяха мислите около Кенан и Синем. Какво ли не прави любовта? Не ме питайте защо... няма да мога да обясня... усещане.  Grinning Grinning Grinning

Joy Joy

Галка, в перспектива връзката с по-възрастен мъж може да не е много добро решение, но според мен все пак са за предпочитане пред разните момченца, които не знаят какво искат. Особено след перипетиите в предишните й връзки, Кенан сигурно и се струва на Синем  като дар от Бога.  Grinning Peace

Само да не се сети след две години, че още й се ходи по купони и й се вършат щуротии.  Grinning

# 110
Варничка  Hug имам още едно питане. Името Синем означава ли нещо на турски.

Не, нищо не значи. Но е едно от женските имена, които харесвам. Не звучи прекалено турско.  Grinning

Кенан също.

Благодаря ти, Варничка  bouquet

И на мен ми харесва като име.Моят Гугъл като му напиша Синем и той продължава Кобал  hahaha
Обаче за името на Кенан казва, че е с еврейски и арабски произход и означава владение.
Ханаан или Кенан са наричали древните народи изключително плодородните земи на територията на съвременните Израел, Ливан,Палестина, Йордания и Сирия. В Библията това е така нар.Обетована земя.

# 111
# 112
# 113
Режисьорът Юксел Аксу е казал, че иска да направи филм за историята на т.н ефета или зейбеци от Егейския край на Турция, които най-много се доближават вероятно до нашите хайдути.  Кенан очаквал тази история от него.

"Киното е скъпо изкуство. Можем да успеем заедно в това начинание".

Това е режисьорът на филма Iftarlik Gazoz, на чиято премиера скоро ходиха Кенан и Синем.

Но като имаме предвид думите му, че снимал един филм на три- четири години, има да почакаме доста.

Ето повече информация за въпросните ефета, но е на английски.

https://en.wikipedia.org/wiki/Efe_(zeybek)

Така изглеждат.  Joy

# 114
# 115

Треньорката на Берг е писала, че целта на упражнението е колената да не опират земята, но това се получавало при нормалните хора. С Берг не ставало.  Joy

Тя дългучка, трябва специални уреди да й правят.

# 116
Тия двечките ще ме уморят.

След спорта Бергита е отишла на рисуване и с Есра си разиграват сценки.

Есра: Днес какво ново установи?

Берг: Днес установих, че бебетата на майките, които използват InstaBeauty, се превръщат в духчето Каспър. Недейте така, майки.  Не си играйте с бъдещето на малките бебчета!

Следва хахаха  Joy

InstaBeauty е програма, която ти позволява да си "изчистваш" снимките от бръчки, петна, пъпки и т.н и да се появиш пред света в кристалночист образ.  Grinning Grinning

https://www.instagram.com/p/BB2b6N6uRxB/?taken-by=berguzarkoreluniversalfanclub

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 17:44 от varna_2

# 117
Кенанистите в ТТ луднаха по песeнта на Кенан Доулу  Grinning щом Кенан я харесвал  Crazy  Crazy Crazy

Скрит текст:

Ако някой знае има ли я с бг субки, моля да докладва  Praynig

# 118
Тия двечките ще ме уморят.

След спорта Бергита е отишла на рисуване и с Есра си разиграват сценки.

Есра: Днес какво ново установи?

Берг: Днес установих, че бебетата на майките, които използват InstaBeauty, се превръщат в духчето Каспър. Недейте така, майки. Проявете разбиране към малките бебчета. Не си играйте с бъдещето!

Следва хахаха  Joy

InstaBeauty е програма, която ти позволява да си "изчистваш" снимките от бръчки, петна, пъпки и т.н и да се появиш пред света в кристалночист образ.  Grinning Grinning

https://www.instagram.com/p/BB2b6N6uRxB/?taken-by=berguzarkoreluniversalfanclub

Берги може и да се завърне в ИГ  Wink много се радвам  Grinning Heart Eyes

# 119
Те тази песен я използваха в рекламата, в която участваха Берен и мъжът й Кенан Доулу.

Не знам дали не е правена даже специално за рекламата.

Заглавието е "Прави всичко с любов". Даже това беше мотото на рекламната кампания на фирмата за домакински уреди или обзавеждане, не помня точно.

Ако я има с бг субтитри, ще е във вибокс само.

Рибата не може без морето, с всеки друг страда
Човек се чувства цял, когато открие своята любов
Добрата дума железни врати отваря
Не може толкова поети да са грешили
Хей, любов, господарке на сърцата
Изсипи се върху мен като благодатен дъжд над земята
Любовта е есенцията на моя живот
Изпълнявам безусловно заповедите й
Прави всичко с любов
Не  е важно какво казваш, а как го казваш
Можеш да отвориш всяка врата, усмихнеш ли се от сърце
Всичко друго е дребна подробност