KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 73

• 45 192
  • 739
  •   1
Отговори
# 375

Готини аркадаши  Hug дано си останат такива,   Praynig да не им се налага да ги наричаме пак "колеги'  Laughing Laughing Laughing

Слънце, Heart Eyes мерсаж за новините! Хабера е много добър.  Peace

# 376

В близък план, благодарение на Надето.  Hug

Лейла и тя цъфнала на корица  Grinning Grinning

# 377
Много красива Лейля!  Grinning

Ето, сладури,  Hug Hug Hug

още малко от Карадайъ бей

Определено се бях затъжила за него,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes днес се усещах, че не само режа, ами и гледам и следя с интерес  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 378

Галка, благодаря за целия положен труд.   newsm51

# 379

Определено се бях затъжила за него,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes днес се усещах, че не само режа, ами и гледам и следя с интерес  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
И аз благодаря! HugИзгледах го от край до край! Нито един от осемте сериала, които гледам в момента или взети заедно не могат да заемат мястото му и да запълнят празнината, която ми остана след края му. Но не губя надежда, чакам.....следващия с него!  Rolling EyesRolling Eyes newsm78 #Crazy love001 love001 love001 love001Лека вечер на всички! Hug

# 380
Здравейте! Hug
Благодарности за всичко споделено! bouquet
Усмихната вечер! Heart Eyes

Надявам се, че е нещо ново Thinking

# 381

Joy Joy

Умрях от смях с това видео. Днес масово се споделя в турските социални медии.

Анкетират жена

Репортерка: С кого искате да прекарате уикенда. Ето възможните отговори. Отговор А- със съпруга си ...

Жена: Отговор Б.  Joy

https://gecce.com/video-hafta-sonunu-kocasiyla-gecirmek-istemeyen-teyze-guldurdu

# 382

Joy Joy

Умрях от смях с това видео. Днес масово се споделя в турските социални медии.

Анкетират жена

Репортерка: С кого искате да прекарате уикенда. Ето възможните отговори. Отговор А- със съпруга си ...

Жена: Отговор Б.  Joy

https://gecce.com/video-hafta-sonunu-kocasiyla-gecirmek-istemeyen-teyze-guldurdu

Хихихи... няма да е случчила булката на съпруг  Laughing Laughing Laughing

Варничка, не ми се зарежда никакво видео.  newsm78

# 383

Варничка, не ми се зарежда никакво видео.  newsm78

При мен няма проблем. Не знам защо.

Много е смешно да се види как казва Б.  Joy

Опитай и тук.

https://www.instagram.com/p/BCQL9vuDXw3/?taken-by=yunusserit

# 384
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Лелка е много готина... мисли, мисли па се изблея  Joy Joy Joy

Благодаря ти, слънце, в ИГ го видях.

# 385
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Лелка е много готина... мисли, мисли па се изблея  Joy Joy Joy

Благодаря ти, слънце, в ИГ го видях.

Те въобще не й казаха какво предвижда Б, ама жената е съгласна на всичко, само да не е с мъжа си.  Joy

# 386

Галка,  Hug   newsm51
Много ти благодаря за труда, за удоволствието, което ни достави!
Скрит текст:

# 387
                                                           Здравейте! Hug

Момичета, желая ви топла и усмихната събота,
                                         с чаша горещо кафе и браунито на Бергюзар! Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 388
Хубав уикенд на всички.  Hug Hug

Голямо мъртвило, няма новини. Освен, че Синемка  и брат й носели жилетки и пуловери , оплетени от майка им. Дали е оплела нещо и на зетя, не казват. Joy

И Кавънчови, дето са на меден месец на Хаваите.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 13:11 от varna_2

# 389
Привет сладурки! Особено ми е приятно да ви прочета! Благодаря ви за всички споделени новини и снимки!

Цитат

Естествено не мога да не се израдвам на новината Ил Турко ...Не знам дали ще се окаже истина, но ако е – няма лошо. Peace
Щом става дума за роля на герой, за някой силен и легендарен човек, който защитава слабите и онеправданите ...ДайтИ я на нас.  Joy

Пък ако има за любене красиви италианки . Ах, ах!  Heart Eyes Laughing Laughing

Прочетох мнения, че щом е исторически – щяло да бъде поредната порция пропаганда на османистите и т.н...Проверих и историята. В нея няма нищо славно за империята. Напротив турската войска е разбита и опозорена край стените на Виена.
Уики цитат „Битката при Виена поставя края на експанзионистичните амбиции на упадащата Османска империя в Европа.”
Сюжетът явно ще е за оцелели войници, решили да поостанат в китно италианско селце Grinning
Та  може да се получи страхотен филм от типа на Сон Османли – където историческото служи по-скоро за фон на героизма на Али плюс комедийни закачки Heart Eyes

Някои фенки са щастливи, че мустаците на Кенан ще се завърнат ако участва в такъв филм.Обаче аз като гледах как изглеждат воините си мисля, че не само ще се върнат ами може и брада да докарат  hahaha
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт