Кауфланд - тема 16

• 138 327
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, харесах си прахосмукачката робот - някой има ли отзиви за нея? Дали си струва и става ли за големи помещения?

# 166
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Този Ариел, който е на промоция днес /в кутиите/, дали е хубав?

Ние взехме днес. Ама отзиви не мога да дам. Изглежда си нормално.  Wink

Ние днес се заредихме с капсулки на долче густо, мокри кърпички на бебелан, тоалетна хартия, загорка кенчета и взех да пробвам пушени коремчета от сьомга, ама не съм очарована.

Благодаря, аз също купих, ще видим как ще е. Последно взех един от промоция на Карфур, който миришеше на обикновен сапун /не особено приятен аромат/, обаче пък переше страхотно.
Взех и дезинфектант Импресан. Доколкото разбрах се изсипва в отделението на омекотителя и се ползва заедно с прах за пране, а не вместо него. Правилно ли е?

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 08:03 от blue.angel

# 167
  • На брега на реката
На практика, Импресана накрая  се "взема" от отделението, вместо омекотител т.е., той остава по дрехите.

# 168
На практика, Импресана накрая  се "взема" от отделението, вместо омекотител т.е., той остава по дрехите.

Мисля, че грешиш. За Импресан-а разбрах от тази тема, благодаря на момичетата. Ползвам го редовно. Слагам го в съседно на омекотителя отделение. Взема се с първото изплакване. Мисля, че това отделение е за белина, но не съм съвсем сигурна.

# 169
  • София

Мисля, че грешиш. За Импресан-а разбрах от тази тема, благодаря на момичетата. Ползвам го редовно. Слагам го в съседно на омекотителя отделение. Взема се с първото изплакване. Мисля, че това отделение е за белина, но не съм съвсем сигурна.

Демек пускаш на предпране?

# 170
  • до най-прекрасния мъж

Аз нямам такова отделение. Моите са само 3 - за предпране, основно пране и за омекотител. Ще го слагам вместо омекотител, така или иначе няма да го ползвам всеки път.

# 171
Не пускам на предпране. Чекмеджето ми има две отделения за прах и още две по-малки. Едното за омекотител с цветенце, и още едно, което е вероятно за белина. Там слагам. Първият път реших да сложа в отделението заедно с омекотителя, но понеже се препълни, още с първата вода всичко "се взе". Сега от това отделение, за което писах, препарата се взема след като се изпере с праха, източва се водата, и с наточването за първото изплакване. После има още няколко изплаквания, след което с последното се взема омекотителя. Мисля, че Импресан-а няма работа чак накрая. Не знам. Така е при моята пералня, и то след прочетени мнения тук.

# 172
Редовно си купувам и ползвам Импресан. Слагам го в отделението за омекотител, както и си пише в начинът му за употреба. След него, задължително пускам допълнително изплакване с омекотител.
 Ползвам го най-вече за дезинфекция на бельото, чорапите, спалните комплекти и възглавниците Simple Smile

Не ми е продукт от първа необходимост, но обичам да го имам винаги у дома, особено ако някой е бил болен и се налага дезинфекция на всичко, до което е имал допир Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 02:51 от Nikoga

# 173
  • На брега на реката

Полина, прочети какво пише на опаковката. Хубаво е , че си разбрала от темата за този препарат, ама да си беше направила труда и да прочетеш, начина му на употреба. Не се заяждам, просто не ми се ще да се подвеждат други потребители, от хора, които не са си направили труда да прочетат, какво аджеба пише на бутилката.
Импресана се слага в отделението за омекотител и съответно се "взема" при последното изплакване, затова има и вариант Импресан+омекотител /за който не може без омекотител/ .
Който не иска Импресана да му е по дрехите, да пуска допълнително изплакване.
И още нещо важно:
Не е добре Импресан да се ползва постоянно, а при съмнения или наличие на някаква инфекция.

# 174
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря на всички момичета, които се включиха с пояснения относно ползването на Импресан. Аз мисля да го ползвам веднъж на един-два месеца, все пак не можем да живеем в стерилна среда. Смятам, че има нужда от дезинфекция основно на бельо, чорапи и хавлии и то не при всяко пране. И понеже нямам друго отделение, от което да се взима препарат след основното пране, ще ползвам това за омекотител. 

# 175

Полина, прочети какво пише на опаковката. Хубаво е , че си разбрала от темата за този препарат, ама да си беше направила труда и да прочетеш, начина му на употреба. Не се заяждам, просто не ми се ще да се подвеждат други потребители, от хора, които не са си направили труда да прочетат, какво аджеба пише на бутилката.
Импресана се слага в отделението за омекотител и съответно се "взема" при последното изплакване, затова има и вариант Импресан+омекотител /за който не може без омекотител/ .
И още нещо важно:
Не е добре Импресан да се ползва постоянно, а при съмнения или наличие на някаква инфекция.

Хубаво си ме прочела ти, ама само донякъде. Писах как съм процедирала първият път, и всичко замина още с първото изплакване /омекотител+препарат/. Което не ме устройва и затова реших, че ще го слагам в друго отделение. Който няма, да го слага където иска. Споделих своя опит. Момичето попита, отговорих. Сега ще кажеш, че и то не е прочело.... Stop

# 176
  • София

И още нещо важно:
Ха, наистина много хора не четат. И аз включително. Слагах го в камерата за предпране, кой знае точно защо. Едно обаче забелязах:  като сложа от него, дрехите ми ухаят по-хубаво. Благодаря за пояснението! Grinning

# 177
  • Ботевград
 Grinning

# 178
  • София
Ако искате да е Имперсан + омекотител, просто си отворете чекмеджето и сипете допълнително омекотителя. Аз процедирам така, когато искам омекотител.
Нямаше днес от ситната хималайска сол, а са пред 4 почивни дни. Попитах и ми казаха, че няма. А как ще изкарат цяла седмица??? Лошо впечатление ми прави, че много неща са изчерпани, канап също нямаше още в понеделник в 6 вечерта.

# 179
  • София
Получих новия вестник. Пак нищо не ми грабна вниманието. Защо така в последно време не си харесвам нищо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт