Кауфланд - тема 16

• 138 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
11 и нещо бяха.

# 331
Орхидеи  около 12лв., а за останалите не обърнах внимание.

# 332
Имаше мн яки кактуси с цвят и със присадено стайно растение 5-6 лв

# 333
От Кауфланд сирене взимам само на Сердика и то ако наистина ми е належащо за взема от там.. Иначе е хубаво. На Бор Чвор от години съм спряла да купувам продукти - отворено мляко може да стои по месец без да му стане нещо, за сиренето и кашкавала да не говорим.. особено на пита - няма нищо общо с кашкавал, крема сиренето е отвратително, а топеното е като тебешир. Много ги лансират, а не разбирам по какви причини. Един познат държи фирмен магазин за млечни продукти и ми е обяснявал, че питите са с много занижено качество спрямо вакуумираните бройки и съм се убедила в това.. На Ралица продуктите са ми ги препоръчвали хора, които работят във фирми производители на закваски и знаят, че държат на качеството. Но в общи линии българският пазар е залят с меко казано "боклуци", а млечните продукти са от голямо значение за нас и децата ни особено. Добре, че засега ме снабдяват с домашен кашкавал, та поне това зло да си спестя.. Месото от Кауфланд винаги ми е миришело на развалено и не купувам много отдавна. От там вземам единствено пакетирани стоки, с поне обозначен произход и срок на годност.

# 334
  • Русе
Това е снимка от вестника на Кауфланд, от преди 2 седмици
Скрит текст:
А това е снимка на ароматизатора, който си купих днес от едно "левче"
Скрит текст:
Открийте разликите #Cussing out

Пълнителя за ароматизатор-спрей на Еър уик, който в момента е намален от 6,75 лв. на 4,45 лв., в това "левче" струва 3 лв. Утре ще си купя и от него, защото тази момина сълза, която купих днес, нещо ме дразни.
Праха Персил е 7 лв. на редовна цена, а в Кауфланд, видиш ли, голямо намаление - от 10,80 лв. на 6,60 лв. #2gunfire

Скубят ни, както си искат. ooooh!

# 335
  • оттам, откъдето започва България
Е, то отдавна е ясно, че някои неща въобще не са промоционални в Кауфланд. Просто трябва да знаеш цените на стоките и в други магазини, ако искаш да си в час.  Peace
П.П. Момината сълза е отвратителна, почти година и половина я ползвах, та накрая я приключих. А така ми се искаше да мирише наистина на момина сълза.

# 336
Знаете ли кое ми е интересно? Става дума за месото в Кауфланд - подавате ли сигнал, където трябва, че го продават вмирисано? Те не трябва да го продават така и ще ги подгонят със санкции.

# 337
На мен не ми се е случвало вмирисано, иначе щях да им го върна и да изкажа мнение във формата за контакти на сайта им.

# 338
Вмирисано свинско, никога не ми се е случвало да купя за толкова години. Но пък в нашият К. е пълна лудница постоянно и рядко нещо застоява. Пилешки бутчета ми се случи един-единствен път да ми замиришат кофти и то бяха на Дюк, които май не се купуват особено

# 339
  • Русе
Е, то отдавна е ясно, че някои неща въобще не са промоционални в Кауфланд. Просто трябва да знаеш цените на стоките и в други магазини, ако искаш да си в час.  Peace
П.П. Момината сълза е отвратителна, почти година и половина я ползвах, та накрая я приключих. А така ми се искаше да мирише наистина на момина сълза.
Оня ден в един магазин за  дрехи в пробната имаше окачен ароматизатор борче с аромат на момина сълза. Влюбих се в аромата. Този няма нищо общо. Crossing Arms Ама най-интересното е, че само мен ме дразни аромата Laughing Ще го преместя в друга стая, където радко влизам. Миналага година от "промоция" в Кауфланд бяхме купили същия ароматизатор, но с аромат на бонбони и дъвки(този, който е на преден план на кауфланската снимка). Много приятно миришеше. Днес дори първо него се засилих да купя, но в последния момент, видях един флакон момина сълза и го взех.

Направо заслужават да им ги изтипосам тези снимки на страницата им във Фейсбук. Оливат се Crossing Arms

# 340
Дали е излязла новата брошура newsm78

# 341
На мен този път брат ми донесе вестник и съм мнооооого доволна. Laughing
Ако някой иска да знае нещо, да пита.

# 342
Дали е излязла новата брошура newsm78
Аз я имам. Абсолютно нищо интересно няма

# 343
Аз пък този път съм доволна, че има някои неща, които точно сега ми трябват.  Peace

# 344

Общи условия

Активация на акаунт