Кауфланд - тема 16

• 138 460
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Краве масло по русенски Stuck Out Tongue Ама то и на пакета си го пише. Не е толкова трудно за разгадаване Peace
Добре, че не написа чисто масло от околностите на Русе.
Скрит текст:
Преди години бях пратила дъщеря ми да купи чисто масло от голям магазин на самообслужване. Понеже детето не намерило и попитало персонала и те отсекли, че е свършило. После схванах, че вместо краве масло съм и поръчала чисто./ама диалект,какво да се прави/.

# 271
При нас миналата седмица промениха целият сектор с плодове и зеленчуци. Може и при вас да правят промяна и да чакат плодовете и зеленчуците да намалеят Peace.

# 272
При нас от доста време секторът за плод-зеленчук е доста беден.

# 273
  • оттам, откъдето започва България
При нас пък е доста заредено с всички плодове и зеленчуци. Тази вечер ходих, та се сдобих и с намалени репички и салатки. Отвън на скарата бяха намалени кюфтетата, та метнах една порция и от тях, да не се заслабя.  Joy

# 274
При нас е свръх заредено с плодове и зеленчуци, ако отидеш навреме Laughing Тоест сутрин рано Simple Smile

# 275
  • до най-прекрасния мъж
От скоро е променен и празен целият сектор. Явно аз ходя късно.

# 276
Ама то две добрини няма, хем да дебнеш промоциите, хем да ти е заредено, като сутринта.

# 277
Вечер всичко е много евтино, но обрано до шушка  Mr. Green

# 278
От колко часа почват намаленията и на коя стока?

# 279
  • до най-прекрасния мъж
Ама то две добрини няма, хем да дебнеш промоциите, хем да ти е заредено, като сутринта.
Този коментар не е особено уместен. Работя извън града и се прибирам след 18.30. Обикновено успявам да отида в Кауфланд към 20 часа. За съжаление не мога да си взимам отпуск специално за да си напазарувам плодове и зеленчуци сутринта, когато "ще ми е добре заредено".
Просто споделих мнение, че магазинът, който посещавам, е буквално незареден. Не е нормално да има само киви или само круши в 20 часа вечерта.
Пазарувам и от други вериги и там не е така.

# 280
Съгласна съм, наистина след 8 часа Кауфланд е доста празен от към плодове и зеленчуци  Crossing Arms
Аз предпочитам да ходя след 8часа да пазарувам не заради промоциите, а защото е по-спокойно и няма толкова хора, както в 5-6 часа например и е лудница  Tired

# 281
Искам да похваля овесената каша, която взех миналата седмица. Дозички по около 60-70ст са, пробвах с шоколад и с ябълка и канела - чудесна закуска Peace

# 282
Има на промоция халати на Дилиос, на 29 лв, харесаха ми на пипане, но дали попиват добре?

Само зелен и кафяв има при нас, дано да има С размер утре, че вчера не видях, но не знаех и кой ми трябва

# 283
Попиват добре, но тежат много и съхнат много бавно. Кърпите на Дилиос, също са много хубави.
При нас, откакто обновиха сектора с плодове и зеленчуци, е много заредено.

# 284

blue.angel, съвсем не съм искала да ви  засегна. Обикновено ходещите по късно, дебнат промоциите. Познавам хора, на които магазинът не им е толкова близко и ходят специално за това.

Общи условия

Активация на акаунт