Кауфланд - тема 16

• 138 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря

# 256
Някой да си е купил от чугунените титани? Вчера взехме, но изхвърлих етикетa и не знам как да разберa има ли някаква пaтинa и трябва ли да го изпичaм преди ползвaне  newsm78

# 257
Качена ли е вече новата брошура - хич не се оправям в този сайт за публично споделяне issuu.com

# 258
# 259
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря!  bouquet

# 260
Най-сетне 10 литра Хисар  Grinning

# 261
  • Русе
Харесах си Персил, бутер, портокали и водата Хисар, обаче в неделя едва ли ще има вече от нея.

# 262
  • София
   Здравейте на всички!Разгледах каталога на Кауфланд от утре.Набелязах си някои неща.Маслото е на промоция.Ще си взема от него.Много добра цена е!Някой от вас купувал ли си е кашкавал Йовчев и боба на Крина?Виждам, че са на промоция.

# 263
Какво е бутер?

# 264
  • Русе
Краве масло по русенски Stuck Out Tongue Ама то и на пакета си го пише. Не е толкова трудно за разгадаване Peace

# 265
Краве масло по русенски Stuck Out Tongue Ама то и на пакета си го пише. Не е толкова трудно за разгадаване Peace

Е сега? !  Mr. Green
Всеки знае какво е бутер и семки  Heart Eyes

# 266

Може и да е. Аз помислих, че има бутертесто на промоция.

# 267
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, на мен ли така ми се струва или Кауфланд е много обран откъм плодове и зеленчуци. Вече 2-3 пъти влизам и щандовете са почти празни. Друг път никога не е било така.

# 268
Момичета, на мен ли така ми се струва или Кауфланд е много обран откъм плодове и зеленчуци. Вече 2-3 пъти влизам и щандовете са почти празни. Друг път никога не е било така.

При нас така беше в петък около 11ч. Стори ми се странно. подобно нещо ми се е случвало вечер късно, но тогава съм склонна да мисля, че в края на работен ден не зареждат, а преоценяват.

# 269
  • до най-прекрасния мъж
Аз бях по-миналата сряда и снощи - и в двата дни едва избрах да купя някакви плодове. Всичко беше тотално обрано и празно. Имам чувството, че имат проблеми с доставките или просто при нас всичко се граби.

Общи условия

Активация на акаунт