Кауфланд - тема 16

• 138 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Дали има салатка Снежанка на промоция тази седмица?

# 241
Ми понамирисваха си като се прибрах. Оная кифла колко ли я е сърбял гъза.
Месо вече ще купувам само като съм с децата.
Затова ги карам да не ми стягат торбичката и преди да отида до касата първо ги проверявам дали миришат! Може да е смешно и грозно, но поне после няма да се занимавам да връщам и обяснявам защо го правя...

# 242

Бутчетата са вмирисани, защото са стари!И всички разбраха, че в Кауфланд се задържат и никой не ги купува!А онази продавачка, която Ви ги е продала, сигурно още доста след това я е сърбяло!
Ако сте запазили касовата бележка, сте могли да ги върнете!Поне да Ви върнат парите!

[/quote]
Обикновените не знам как са, но парти бутчетата, тези малките, винаги са добре.

# 243
  • I want it all and I want it now.
Месо отдавна не купувам от там.
Мирише.
Почнах да пазарувам от кварталната месарница.

# 244
Ми понамирисваха си като се прибрах. Оная кифла колко ли я е сърбял гъза.
Месо вече ще купувам само като съм с децата.
Затова ги карам да не ми стягат торбичката и преди да отида до касата първо ги проверявам дали миришат! Може да е смешно и грозно, но поне после няма да се занимавам да връщам и обяснявам защо го правя...

Майка ми ме предупреди още на място да ги мириша, но до тогава не бях имала проблем. Венаги всичко е било както трябва. Купувала съм и по големи количества с цел да замразя. Вече си имам обеца на ухото.
Между другото и аз купувам от месарница. Но там е доста по скъпо отколкото в големите вериги на промоция. Но пък е факт, че месото е доста по добро.

# 245
  • I want it all and I want it now.
Определено е по скъпо, но е по хубаво и не е вмирисано.  Peace

Да не е само спам.
Взех си от матраците,който са на промоция и за сега съм доволна.

# 246
Месо само от месарница. По-скъпо е, но поне знам какво ям.
Пилешките бутчета са унгарски, доколкото знам. Ние сме взимали, нямали сме проблем с миризма или друго, освен че са като бронтозавърски на размер.

# 247
В София на Резбарска никога не ми се е случвало да купя развалено месо. Не купувам често, но винаги взимам по-голямо количество за замразяване. Даже обикновено взимам цял плик както си е вакумиран. От пилешките охладени бутчета и филето им също взимам  и не е имало проблем.
Така че, може би си зависи и от конкретния филиал дали има залежаване на месо.

# 248
Нещо везните липсваха в Люлинския Кауфланд  Sad

# 249
  • Варна/Благоевград
И аз не купувам месо от там. Последния път едно свинско беше направо лилаво, а как миришеше. Дори по 2 лв кг да пуснат пак няма да купя отново.
В новата брошура няма нищо интересно, освен прясно мляко по 1 лев в петък,събота и неделя.

# 250
Къде може да я видим новата брошура?

# 251
Здравейте,

някой ползвал ли е чугунените тигани на Зефир, които сега са на промоция? Не съм срещала досега отзиви за тях и бих се радвала, ако някой може да даде малко информация.

# 252
# 253
  • София
Къде може да я видим новата брошура?
Не зная от къде сте.Това е брошурата за София.

# 254
  • София
Здравейте,

някой ползвал ли е чугунените тигани на Зефир, които сега са на промоция? Не съм срещала досега отзиви за тях и бих се радвала, ако някой може да даде малко информация.

Една позната си взе и е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт