Кауфланд - тема 16

• 138 438
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Моповете - исках да взема, но всичките до един бяха с ръжда долу на металните части.
И при нас бяха всички с ръжда... Rolling Eyes newsm78

# 226
  • София
Здравейте на всички!Някоя от вас купувала ли е месо от Кауфланд?Как ви се струва?Хубаво ли е?  newsm78

# 227
  • оттам, откъдето започва България
Редовно купуваме от там и не е имало проблем досега.

# 228
Здравейте на всички!Някоя от вас купувала ли е месо от Кауфланд?Как ви се струва?Хубаво ли е?  newsm78
Не ми се струва хубаво и никога не купувам месо от Кауфланд

# 229
Здравейте, другата седмица на Кауфланд ще има на 50% промоция матрак Primo memory на магнифлекс... Според вас дали ще е качествен или ще е произведен специално за Кауфланд и съответно по-нискокачествен. Питам, защото преди време се разискваше въпроса за артикули, които са произведени за Кауфланд и били по-нисък клас.

# 230
  • София
За мен не е хубаво, като бързам понякога взимам. Каймата пуска вода, свинското е сихо и гадно.

# 231
  • София
   Сигурно месото се задържа и мелят старите меса на кайма.А свинското месо е сухо, защото дълто време стои на въздух и изсъхва.Може да хване и кора отгоре от стоенето във витрината.

# 232
Здравейте, другата седмица на Кауфланд ще има на 50% промоция матрак Primo memory на магнифлекс... Според вас дали ще е качествен или ще е произведен специално за Кауфланд и съответно по-нискокачествен. Питам, защото преди време се разискваше въпроса за артикули, които са произведени за Кауфланд и били по-нисък клас.

А откъде знаеш за тази промоция и то чак другата седмица  newsm78

# 233
Винаги пускат една страничка за по-следващата седмица.Отваряш http://www.kaufland.bg/Nachalo/index.jsp горе натискаш на "актуални предложения" и от падащото меню избираш "следваща седмица" Рекламни табла има и на входа на кауфланд.

# 234
Не го харесваме месото от К.

# 235
Купувала съм врат, плешка, каре, пържоли, харесвам ги. Наскоро имаше една кайма с праз, тя не ми хареса.

# 236
И аз спрях да купувам месо от Кауфланд.

# 237
Месо купувах само като бях с детето. Аз до скоро винаги бях с детето, така че ми избираха. Последният път минах след работа и видях бутчета. Хубави били. Попитах да не са стари и да миришат, че съм с малки деца най малкото. Не, като били на промоция нямало как да са стари. Ми понамирисваха си като се прибрах. Оная кифла колко ли я е сърбял гъза.
Месо вече ще купувам само като съм с децата.

# 238

А откъде знаеш за тази промоция и то чак другата седмица  newsm78

От сайта им http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … sedmica/index.jsp

# 239
  • София
Месо купувах само като бях с детето. Аз до скоро винаги бях с детето, така че ми избираха. Последният път минах след работа и видях бутчета. Хубави били. Попитах да не са стари и да миришат, че съм с малки деца най малкото. Не, като били на промоция нямало как да са стари. Ми понамирисваха си като се прибрах. Оная кифла колко ли я е сърбял гъза.
Месо вече ще купувам само като съм с децата.
Бутчетата са вмирисани, защото са стари!И всички разбраха, че в Кауфланд се задържат и никой не ги купува!А онази продавачка, която Ви ги е продала, сигурно още доста след това я е сърбяло!
Ако сте запазили касовата бележка, сте могли да ги върнете!Поне да Ви върнат парите!

Общи условия

Активация на акаунт