Кауфланд - тема 16

• 138 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Някой с впечатления за спалните комплекти на Дитекс от новата брошура? Не пише каква е материята.
Материята е полиестер. Аз имам един такъв от 5 части. не е лош, но шарките за година се поизтъркаха. Не е и така хубав, както памучните.
Искам да попитам дали някой си е купил случайно портмантото, което пуснаха преди 2 седмици, но още е налично?

# 211
Някой с впечатления за спалните комплекти на Дитекс от новата брошура? Не пише каква е материята.

Няма такива боклуци! Twisted Evil

# 212
Възглавницата на Тед предния път си я купих и по скоро съм недоволна.
Въпреки, че спя на ниски възглавници в тази направо главата ми потъва и все едно съм директно на матрака. Дори да си слагам ръката под нея и да я мачкам, продължава да ми е супер ниска. Ако харесваш меки и ниски възглавници, ще ти хареса.
Иначе като изработка не е лоши, особено като за 10 лв.

Абсолютно съм съгласна. Ние също си купихме, когато лятото бяха на промоция. На  пръв поглед изглеждат качествени, от хубава материя са, но наистина са много ниски.. предполагам, че пълнежа им е много мек и като легнеш буквално потъваш. Трябва да легна върху 2 такива, за да имам нормална възглавница  Crossing Arms

# 213
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Възглавницата на Тед предния път си я купих и по скоро съм недоволна.
Въпреки, че спя на ниски възглавници в тази направо главата ми потъва и все едно съм директно на матрака. Дори да си слагам ръката под нея и да я мачкам, продължава да ми е супер ниска. Ако харесваш меки и ниски възглавници, ще ти хареса.
Иначе като изработка не е лоши, особено като за 10 лв.

Абсолютно съм съгласна. Ние също си купихме, когато лятото бяха на промоция. На  пръв поглед изглеждат качествени, от хубава материя са, но наистина са много ниски.. предполагам, че пълнежа им е много мек и като легнеш буквално потъваш. Трябва да легна върху 2 такива, за да имам нормална възглавница  Crossing Arms
Явно Тед пускат различни възглавници. При една от промоциите преди повече от 2 години е било, аз взех ужасно високи и твърди възглавници, та се наложи да вадя пълнеж, за да станат поносими. А принципно спим на високи и сравнително твърди възглавници. После, при една от следващите промоции, исках да купя още. Да, но те вече се оказаха ниски и меки и не купих. Явно продължават да пестят материал.

# 214
Ами тези, които тази седмица са на промоция са от серията с алое вера - те са меки и ниски. По Коледа бяха пуснали с канела и си взех и от тях, тя пък ми е висока и твърда. Иначе като качество са добре изработени, просто пълнежа не е като за мен... Та все купувам възглавници и все си карам със старата ми от едно време  Grinning

# 215
  • до най-прекрасния мъж
Ами тези, които тази седмица са на промоция са от серията с алое вера - те са меки и ниски. По Коледа бяха пуснали с канела и си взех и от тях, тя пък ми е висока и твърда. Иначе като качество са добре изработени, просто пълнежа не е като за мен... Та все купувам възглавници и все си карам със старата ми от едно време  Grinning

Моите са обикновени, без екстри - капитониран плат с пълнеж от дунапренови парчета.

# 216
То да ти кажа реших да "ремонтирам" тази канелената и вътре си е с чисти дунапренени парчета, само калъфа и е по-специален  Grinning

# 217
  • Плевен
Според мен и моите нужди тази седмица са интересни електронната везна , тенджерата под налягане, флашката, мемори картата и крушките ... за храна няма да имам  Crazy тъкмо ще се вталя за пролетта.

# 218
  • София
Момичета, защо имам усещането, че съм взимала от боята Велатон на цена около 3.50-4.00?!  Thinking Косата ми е дълга и взимам по 2 бои и цената ми се струва надута? Или пък греша?!  Thinking

# 219
Аз отидох рано сутринта - в 8 часа опашките на касите бяха огромни Shocked
Взех си чашите за вино с черното столче Heart Eyes, чашите за вода, моп, стъклочистачка, филтри за каната, голяма стъклена купа + няколко от малките...Гледах и белите испански чинии, но нещо не ми харесаха много. Иначе са на супер цена Laughing
От испанското вино купих, сега си налях една чаша - леко е, не е съвсем лошо. Но нашенските тежки червени вина повече ми допадат Grinning
Много се купуваха количките за пазар, които впрочем изглеждаха много добре. Не като повечето старчески десени, а цветни и симпатични...Докато бях в К. , почти ги разграбиха...за около час това. Като излизах, имаше останали 4-5 само Simple Smile И аз се чудих дали да взема, но реших, че все още не ми трябва, пък и по стълби много трудно се мъкне това нещо сякаш.

# 220
Някой с отзиви за блендера на Ayco и машинката на Sapir Thinking

# 221
  • Пловдив
А кухненската везна има ли функция тара?

# 222
Някой с отзиви за блендера на Ayco и машинката на Sapir Thinking

Аз си взех блендер. Пробвах го за хумус. Доволна съм как стана.

# 223
Машинката на Сапир за подстригване ли? Ако става въпрос за нея - синът ми не я харесва изобщо.

Преди малко, реших да чистя банята най-подробно и разрових всички препарати, които държа там. Попаднах на някакъв препарат на К-класик, против варовик, купуван явно преди мнооого време и останал неизползван, забравен и чисто нов, сред редицата други, които използвам Embarassed
Имах на мивката едни петна сивеещи, които как ли не съм третирала многократно, но няма и няма махане - това Пулирапид, Доместос - нищо не помага. Та това чудо, за минути я изчисти до съвършен блясък и искряща белота Shocked Батериите също буквално светнаха, блеснаха и т.н. Laughing

Търсих го в сайта на Кауфланд, обаче единственият препарат против варовик, който виждам там, е някакъв лилав спрей, който се води и обезмаслител. Купувала съм го и е пълен боклук - поне като обезмаслител де. Този е в тъмносиня, кръгла бутилка, като гел.

Та ако някой има път към Кауфланд, и по-специално, ако разглежда препарати против варовик Laughing, да хвърли едно око дали това чудо го има все още, или са спрели да го зареждат. Производител е Global Cosmed - Полша

# 224
Купихме флашката за подарък, 32ГБ,подарихме я - всичко е наред с нея, работи, доволни са. Ако пазите опаковката и касовата бележка, гаранцията й е 2 години.
Моповете - исках да взема, но всичките до един бяха с ръжда долу на металните части.
Мъжът ми настоя да ми вземе възглавницата на Тед с алое вера - както сте писали по-горе - материята е добра, явно пълнежът куца - изправя ли я да се облегна и пълнежът се свлича. Висока ми е, но и аз съм се повредила с това нощно кърмене и нито високи, нито ниски възглавници са ми удобни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт