♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 31

• 71 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Бурак пуснал шкембе ooooh!  Косата на Неслихан е сякаш теле я е облизало ooooh!  Въобще - не съм доволна Naughty

Зейнеп ми харесва като булка, язък само че Озан беше "принуден" да я направи жена в първата им брачна нощ Mr. Green  та липсва червената панделка Joy

~~~
Доброто и лошото ченге Sunglasses  Дори в дрехите има символика - бяла и черна риза Laughing

Ченгетата са супер Wink , ама роклята на Ниханката и като цяло стайлинга са ooooh! ooooh!
Бурак верно е понапълнял да включват фитнес, бягане и басейн веднага, че така ще спадне рейтинга на сериала Joy Joy Joy
Серията се очертава интересна Simple Smile .

# 586
  • Свети Влас
 Joy Joy Joy

# 587
Привет момичета и от топла и слънчева Испания.Аз цял ден си мисля че по някакъв начин Гало ще отиде в къщата на Омер и там ще види феникса /ако е същото момиче естествено/.За Суде си мисля че ще отмъсти на Синан като каже на Омер за аферата и че приятеля му също е замесен.Мисля че Омер е поне с две стъпки напред пред Гало /аз си мисля че и Трамба ще се появи в картинката/ newsm78
Peace днес чака ме ли фраг или снимки или някаква друга информация за Ашка, че с онзи фраг от петък нищо не разбрах ooooh! .
Да споделя малко мисли Wink Та така си мисля аз, че Гало ще разбере къде живее Йо и ще отиде да си вземе колелото, ще види Дафа и ще разбере, че Йо се е променил има жена до себе си и я обича..., ще се опита да завие и някоя друга интрига, но няма да и се получи, а след като мис Гало остане разочарована ще потърси Транба и ще се съюзът да си помагат взаимно.
Ренка Hug Heart Eyes 
Не вярвам да става за дълго време по-кара ситуацията Laughing  Кемал все пак е супер герой Crazy  Peace

В стил "Великолепният век" ( феновете нямат спирка hahaha )

Ама много му отива на пашата Mr. Green

# 588
  • Враца
Статуса- 31 еп. рус.субтитри
http://vk.com/video-95375723_171860925

От снимките на Ашка  newsm78 newsm78 newsm78
Какво ли ще се случва  Thinking Thinking ясемин с тъмна коса  Rolling Eyes Thinking Thinking

И пак ябълки  ooooh! ooooh!

# 589
да рускините казват че днес ще има 2 фраг

# 590
  • Русе

Оххх, Ясемин не се спря с тази коса, опропасти си хубавата коса дето имаше, сега пък тъмно,  ooooh!

# 591
Всички в бяло.

# 592
Привет момичета! Малко поиспуснах но сега ще наваксам.... И направо към проблема ШОК, ШОК, ШОК и от Ашката и от живота на Баръш... Рускините пишат в Инста че Гюпса казала вчера като ги засекли в някакъв МОЛ че пише сценарий за филм в който ще участват заедно с Баръш...  #Crazy Ти да видиш...  А той един щастлив до нея #2gunfire

# 593
Привет момичета! Малко поиспуснах но сега ще наваксам.... И направо към проблема ШОК, ШОК, ШОК и от Ашката и от живота на Баръш... Рускините пишат в Инста че Гюпса казала вчера като ги засекли в някакъв МОЛ че пише сценарий за филм в който ще участват заедно с Баръш...  #Crazy Ти да видиш...  А той един щастлив до нея #2gunfire
Офффффффффффф ooooh! ooooh! ooooh! то едната фалшива усмивка му остана на Баръш, да са живи и здрави......само си представям сценария и ми става едно Crazy Mr. Green Crazy
Яса и Синан ще се женят явно Wink или Патроня и Дафина Wink
Оххх, Ясемин не се спря с тази коса, опропасти си хубавата коса дето имаше, сега пък тъмно,  ooooh!
Вярно от самото начало започнаха с косата и и не знам каква е целта им...може би ги дават след време 5 год. примерно Mr. Green как са се променили и т.н.....леле къв сценарии спретнах Joy

# 594
https://www.youtube.com/watch?v=rwHM-TdbWrM

Дениз спокойно де тя не вярвай на това какво пишат.Баръш като му гледам фалшивите усмивки и все едно Гюпсето насила е до не я хич не им вярвам,че са щастливи.

# 595
Гале, направо ще се пръсна от яд...  #Cussing out

# 596
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Тя Гюпса гледа да си застрахова целувки с Баръшко - само за нея с този сценарии  Mr. Green Mr. Green
Тя да вземе самя да слезе от облаците, че да не вземат да я катапултипат накрая  ooooh!
Бубе голям сценарий си засукала, браво   Crazy а сега добър вечер  Hug

# 597
Гюпселина така ли не разбра,че не за в който на който се е качил Баръш.
Ако Баръш се снима с нея в филм феновете може да го обстрелят.

# 598
Сега прочетох че на 24 март излиза комедията по кината в която се е снимала  до сега Люспа... Значи вече и тя ще  виси на сета при Баръш.. ОФца..  #2gunfire...Абе на сета на Ашката сите в бело.. Да се не Жени некой..Бре да не ми сви некоя ПАТРОНЯ, че я утепах #2gunfire

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 20:36 от deniz75

# 599
момичета малко стрессссс #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт